Yapmadm canim bu ay bi calisma olmadi zaten 2 yada 3 kere oldu o yuDen umudumda yoktest yaptın mı canım belli olmaz hiç kuzum
Artik bı şekilde ayarlarsin canimvalla ya ama ekimi nasıl değerlendiricm onu düşünüyorum kuzum
Neden böyle düşünüyorsun canım
Anlıyorum canım hepimizin imtihanı başka başka oluyor Allahim yardımcın olsun inşallah problemleriniz neyse çözersiniz tabiki hepimiz sağlıklı bir ortamda çocuk sahibi olup onu oyle bir ortamda yetiştirmek isteriz ama ne olursa olsun kendini yıpratma.Her şeyden önemlisi de sağlık sıhhat yerinde olsun gerisi zaten zamanla halledilir.Huzurlu günler diliyorumTam olduk artık güzel gidiyor dediğim zaman yine problem yaşıyorum. Demek ki anlaşamıyoruz olmuyor. O zaman bu ortama çocuk getirmekte mantıklı değil diye düşünüyorum. Çocuk benim için evliliği toparlayıcı bir olgu değil. Bir gün inanırsan ve hala birlikteyken düşünmeye devam ederim.
Oyy, her şeyin bir zamanı var balım. Elbette sizin de bebişiniz olacak, yeter ki ümitsizliğe kapılma :)Bi taraftan gülüyo işte :) tatilde eşimin arkadaşı aradı bi ay önce düğünü vardı yeni evlendi baba oluyorum diye haber verdi. Bi onun tribine girdim benim çocuğum hiç olmicak galiba diye ama hayırlısı Allahtan herkesin çocuğu olcak diye bişey yok sanırım :)
Keşke bir bilgim olsa fakat bu konudan bihaberimKızlar mrb yaa birsey sorsam Bnim çok ağrım var rahimde ve kasıkta bırde yanlarıma bıcak saplanıyor sanki muhtemelen iğnedendir ... Asıl sorum perşembe günü saat sabah 10 da iğne yapıldı ... Uzayan akıntıyı tam emın olmamakla birlikte şimdi gördüm normal mi bu yoksa iğne oldum dıye o akıntıyı aramamak mı lazım
Kapıldım bile galibaa :) hayırlısı olsun hakkımızdaOyy, her şeyin bir zamanı var balım. Elbette sizin de bebişiniz olacak, yeter ki ümitsizliğe kapılma :)
Ben hiç duymadım nasılmış ki oKuzucuklar ceviz suyu kuru varmis duydunuzmu :)))) kurlerle kafayi bozan ben
Hadi bakalım merak ettim bende şimdi :)) inş // görürsün.. Bende erken gebelik testi alıp yapmak istiyorum bi gün :)Bende mide bulantısı oluyor halsizlik bir de.Geçen hafta da sancım çoktu:)Hemen hemen bütün belirtiler var her ay olduğu gibi:)ama bu ay daha fazla yasadim hayırlısı bakalım yarin sabah test yapacağım tabi regl başlamazsa inşallah
Benim cildim çok bozuldu bu aralar birde sivilce çıkıp duruyor acaba bu da bi belirti olabilir mi yoksa mevsimsel geçiş mi bilemedimHadi bakalım merak ettim bende şimdi :)) inş // görürsün.. Bende erken gebelik testi alıp yapmak istiyorum bi gün :)
Benim regl öncesi 1 tane sivilce çıkar mutlaka ama belirtiler arasinda diye duymuştum dogruysa tabi.İnşallah belirtidir o kadar çok isteyince en ufak bir degisiklikten medet umuyorum ben.hayırlısıBenim cildim çok bozuldu bu aralar birde sivilce çıkıp duruyor acaba bu da bi belirti olabilir mi yoksa mevsimsel geçiş mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?