Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar bel ve kasık ağrım hafifledi biraz ama sık idrara çıkma başladı sanırım. Sabah 8 de kalktım kocama işe yolladım saat 11 e kadar 3 defa gittim :) fakirin ekmeği umut işte buna bile seviniyo insan

Kızlar mrb yaa birsey sorsam Bnim çok ağrım var rahimde ve kasıkta bırde yanlarıma bıcak saplanıyor sanki muhtemelen iğnedendir ... Asıl sorum perşembe günü saat sabah 10 da iğne yapıldı ... Uzayan akıntıyı tam emın olmamakla birlikte şimdi gördüm normal mi bu yoksa iğne oldum dıye o akıntıyı aramamak mı lazım

Neden böyle düşünüyorsun canım

Tam olduk artık güzel gidiyor dediğim zaman yine problem yaşıyorum. Demek ki anlaşamıyoruz olmuyor. O zaman bu ortama çocuk getirmekte mantıklı değil diye düşünüyorum. Çocuk benim için evliliği toparlayıcı bir olgu değil. Bir gün inanırsan ve hala birlikteyken düşünmeye devam ederim.

Anlıyorum canım hepimizin imtihanı başka başka oluyor Allahim yardımcın olsun inşallah problemleriniz neyse çözersiniz tabiki hepimiz sağlıklı bir ortamda çocuk sahibi olup onu oyle bir ortamda yetiştirmek isteriz ama ne olursa olsun kendini yıpratma.Her şeyden önemlisi de sağlık sıhhat yerinde olsun gerisi zaten zamanla halledilir.Huzurlu günler diliyorum

Oyy, her şeyin bir zamanı var balım. Elbette sizin de bebişiniz olacak, yeter ki ümitsizliğe kapılma :)

Keşke bir bilgim olsa fakat bu konudan bihaberim yumurtlama akıntısı olamaz mı peki

Bende mide bulantısı oluyor halsizlik bir de.Geçen hafta da sancım çoktu:)Hemen hemen bütün belirtiler var her ay olduğu gibi:)ama bu ay daha fazla yasadim hayırlısı bakalım yarin sabah test yapacağım tabi regl başlamazsa inşallah

Kızlarr galiba adet olcamm hafif lekelenmem oldu

Hadi bakalım merak ettim bende şimdi :)) inş // görürsün.. Bende erken gebelik testi alıp yapmak istiyorum bi gün :)

Benim cildim çok bozuldu bu aralar birde sivilce çıkıp duruyor acaba bu da bi belirti olabilir mi yoksa mevsimsel geçiş mi bilemedim
Benim regl öncesi 1 tane sivilce çıkar mutlaka ama belirtiler arasinda diye duymuştum dogruysa tabi.İnşallah belirtidir o kadar çok isteyince en ufak bir degisiklikten medet umuyorum ben.hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…