anladım balımŞöyle bi yazı okudum. Sperm h
Sperm sayısı az olanlarda 2 gün perhiz de hareket yavaşlığı, sperm sayısı normal olanlarda 5 günde yavaşlama oluyormuş
35 dk falan noldu terledin mi :):)Kız ne kadar durcaz buharda
Kız resmen bıtseyler akıyor hossedıyorum iki kere ısıtıp ısıtıp oturdum yeter herhalde35 dk falan noldu terledin mi :):)
Gerek kalmaz inşaallah da şifa olsun canım :)Aynen kuzum buay saldım zaten bidahaki aya inşallah inciride yapicam esime
35-40 dk olduysa yeter :):) enfeksiyon varsa atar canımKız resmen bıtseyler akıyor hossedıyorum iki kere ısıtıp ısıtıp oturdum yeter herhalde
Bnimkıde oyle güzel gıyındım süslendim ki belkı gelince dışarı çıkarır dıye şampiyonlar ligi varmış içerde nasıl bağırıyorAh kuzum sahip içeride car car telde konuşuyor, beynim zonkluyor
Kalktığında etrafını açma battaniye dursun ayaklarına çorap patik falan giy kuzumKız resmen bıtseyler akıyor hossedıyorum iki kere ısıtıp ısıtıp oturdum yeter herhalde
Saate bakmadım sana yazdım ya o zaman yapıyordum şimdi çıktım valla35-40 dk olduysa yeter :):) enfeksiyon varsa atar canım
Bnimkıde oyle güzel gıyındım süslendim ki belkı gelince dışarı çıkarır dıye şampiyonlar ligi varmış içerde nasıl bağırıyor
Öyle yaptım kuzum ya inş şifa olurKalktığında etrafını açma battaniye dursun ayaklarına çorap patik falan giy kuzum
Şifa olsun inşaallah kuzumÖyle yaptım kuzum ya inş şifa olur
İnşallah kuzummGerek kalmaz inşaallah da şifa olsun canım :)
Kuzum yumurtaları erkenden çatlatmaz dimi bu Bnim kasık ağrısı başladı okudum normal diyo temizliyormuş diyo amaŞifa olsun inşaallah kuzum
Ben göremedimŞekerler, tanış olalım diye profil foto koydumArtık biz kardeşiz =))
Korkmayın benden
Çatlatmaz herhalde bilmiyorum canım benim çatlatmadı yaniKuzum yumurtaları erkenden çatlatmaz dimi bu Bnim kasık ağrısı başladı okudum normal diyo temizliyormuş diyo ama
Senin başınaa da bela olduk hakkını helal etÇatlatmaz herhalde bilmiyorum canım benim çatlatmadı yani
civciv olcak onlar KuzumAhh ahhh bnde yumurtalarımı seveyim şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?