Ama dikkat et üşütme kalktıktan sonra sıkıca giyin ayaklarını ve belini sıcak tut canım üşütürsen enfeksiyon kaparsinTmm cnm saol ya kuzum sütle maydanozu aynı anda mı atayım tencereye
Tamm kuzum Bnim çok çok saol ikisi tek dimi başka birsey yok sarımsakta at demiştiAma dikkat et üşütme kalktıktan sonra sıkıca giyin ayaklarını ve belini sıcak tut canım üşütürsen enfeksiyon kaparsin
Ya yana değiliz kuzum yrm saat uzaklıkta gelemio haftada birgün gelicek buay kullandırırim amaArtık yanyanasınız canım sen üstüne düş ben unuttuğunda hatırlatıyodum 3 aya etki ediyo zaten ama inşaallah daha çabuk etki eder
Yok kuzum ben sadece ikisini koydum rica ederim ne demek dikkat et haşlanma :)Tamm kuzum Bnim çok çok saol ikisi tek dimi başka birsey yok sarımsakta at demişti
Telden hatırlat o zaman kuzum sabah akşam kullansın yeter :)Ya yana değiliz kuzum yrm saat uzaklıkta gelemio haftada birgün gelicek buay kullandırırim ama
Ahahhh
Tamam kuşum çok teşekkür ederimmSoğuk sıkım keçiboynuzu özü canım tahta kaşıkla sabah akşam bir yemek kaşığı
Yavrum Çarşamba olursa perşembe bir cuma ikinci gün oluyo. Gün aşırı ilişki öneriyolar ya kaliteli sperm. Beklerse kıvam koyu hız az oluyoŞunu demeye çalıştı şimdi perşembe günü iğne ya perşembe ilişki olmıcak o yüzden ondan Bi gün önce yenilenmiş olsun diye test yaparken de perhiz yapıyorlar ya onun gibi birsey herhal
Kuzum kıvamın koyu olması hızı mı azaltıyorYavrum Çarşamba olursa perşembe bir cuma ikinci gün oluyo. Gün aşırı ilişki öneriyolar ya kaliteli sperm. Beklerse kıvam koyu hız az oluyo
AhahhhAllah iyiliğini versin ya gece gece kahkaha attım
Valla üşüdüm kuzum ısınmaya çalışıyordume nerden bileyim bi anda kayboldun
An ldm kuzum saolasınYavrum Çarşamba olursa perşembe bir cuma ikinci gün oluyo. Gün aşırı ilişki öneriyolar ya kaliteli sperm. Beklerse kıvam koyu hız az oluyo
Aynen kuzum buay saldım zaten bidahaki aya inşallah inciride yapicam esimeTelden hatırlat o zaman kuzum sabah akşam kullansın yeter :)
Kız ne kadar durcaz buhardaYok kuzum ben sadece ikisini koydum rica ederim ne demek dikkat et haşlanma :)
Çok güzelsin Allah sahibine bahışlasınŞekerler, tanış olalım diye profil foto koydumArtık biz kardeşiz =))
Korkmayın benden
Şekerler, tanış olalım diye profil foto koydumArtık biz kardeşiz =))
Korkmayın benden
Şöyle bi yazı okudum. Sperm hKuzum kıvamın koyu olması hızı mı azaltıyor
Sperm sayısı az olanlarda 2 gün perhiz de hareket yavaşlığı, sperm sayısı normal olanlarda 5 günde yavaşlama oluyormuşYavrum Çarşamba olursa perşembe bir cuma ikinci gün oluyo. Gün aşırı ilişki öneriyolar ya kaliteli sperm. Beklerse kıvam koyu hız az oluyo
Ah kuzum sahip içeride car car telde konuşuyor, beynim zonkluyorÇok güzelsin Allah sahibine bahışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?