Doktor önerdiyse kalır kuzumAynen kuzu napsam ki bilemedim Bnim sorum şu içeri mi dısarımı boşalması değil valla yapsın yapısında Bı gün sonraya kalitelisi bana kalacak mı
Doktor önerdiyse kalır kuzum
Olur inşaallah canım kafadan çıkarmaya bakInsallah ya keske soka girerim resmen. Keske keske ne diyeyim. Bekliyorum 1 yil oldu. Allah buyuktur
Soğuk sıkım keçiboynuzu özü canım tahta kaşıkla sabah akşam bir yemek kaşığıKeçiboynuzu özü pekmezi mi canım yoksa ayrı bi özü mü var bu keçiboynuzunun
Tamam canım esimde düzenli kullandı 1ay ama iş yüzüne buay kullanamadı sadece ilacını düzenli alioEvet canım özünü kullandı
Artık yanyanasınız canım sen üstüne düş ben unuttuğunda hatırlatıyodum 3 aya etki ediyo zaten ama inşaallah daha çabuk etki ederTamam canım esimde düzenli kullandı 1ay ama iş yüzüne buay kullanamadı sadece ilacını düzenli alio
Kuzum perhiz 7 günse doğru sonuç vermez test bu teste göre sayı ve hareketlilik iyi ama 5 günden fazla olmamalı perhiz süresi ki 4 günden sonra spermler ölmeye başlıyoZeyah3917 Kuzu sence Bnim eşimde kullanmalı mı çakşır suyunu ... Her gün soğuk pres keçiboynuzu özü çiğ badem çiğ fındıkve ceviz tüketiyor birde arginex dıye Bi takviye kullanıyor Bı bakar mısın testine hemen alsamda etkisini göstermez dimi
Valla kuzum oyle yaptılar biz hemen o gün yapılacak diye 4 günlük perhizle gittik onlar ıkı gün sonraya randevu verdiler yani eşimde de sorun olmayabilir dimiKuzum perhiz 7 günse doğru sonuç vermez test bu teste göre sayı ve hareketlilik iyi ama 5 günden fazla olmamalı perhiz süresi ki 4 günden sonra spermler ölmeye başlıyo
Bi sorun gözükmüyor ama doğru olmayabilir canım en fazla 4 günlük perhizle olsun net sonuç olsunValla kuzum oyle yaptılar biz hemen o gün yapılacak diye 4 günlük perhizle gittik onlar ıkı gün sonraya randevu verdiler yani eşimde de sorun olmayabilir dimi
Buyur cnmBanada yardımcı olun lütfen
Merhaba 6 senelik evliyim 4,5 yaşında bir kız çoçuğum var.doğumdan sonra 2 yıl aksatmadan depo provera (3aylık korunma iğnesi)kullandım bu süre zarfında hiç adet görmedim İğneyi bırakmaya karar verdim yine adet olamadım.sonra bi kadın doğum dktrna gittim bi ay Doğum kontrol hapı kullandım ve adet görmeye başladım. Benim sıkıntım iğneyi bırakalı 2 sene olcak hala hamile kalamıyorum doktor bi sıkıntımın olmadığını söylüyor değerler iyiymiş Acaba iğnenin etkisi hala devam ediyor olabilir mi yada iğne zarar vermiş mide ?? Size hormon testi sonuçlarımı yollasam anlar mısınız bi de eşimin sperm sayısı düşükmüş onada bu ay l kartin aldım onu kullanmaya başladı sonuçlarımızda yolluyorumBuyur cnm
Cnm sperm sayısı düşük normalden ama diğer sonucundan anlamıyorum kusura bakma diğer arkadaşlar görünce cvp yazarlar umarım. İçiniz rahat etmesiyse farklı doktora gidin bi doktorla kalmayın derimMerhaba 6 senelik evliyim 4,5 yaşında bir kız çoçuğum var.doğumdan sonra 2 yıl aksatmadan depo provera (3aylık korunma iğnesi)kullandım bu süre zarfında hiç adet görmedim İğneyi bırakmaya karar verdim yine adet olamadım.sonra bi kadın doğum dktrna gittim bi ay Doğum kontrol hapı kullandım ve adet görmeye başladım. Benim sıkıntım iğneyi bırakalı 2 sene olcak hala hamile kalamıyorum doktor bi sıkıntımın olmadığını söylüyor değerler iyiymiş Acaba iğnenin etkisi hala devam ediyor olabilir mi yada iğne zarar vermiş mide ?? Size hormon testi sonuçlarımı yollasam anlar mısınız bi de eşimin sperm sayısı düşükmüş onada bu ay l kartin aldım onu kullanmaya başladı sonuçlarımızda yolluyorum
Tmm cnm saol ya kuzum sütle maydanozu aynı anda mı atayım tencereyeBi sorun gözükmüyor ama doğru olmayabilir canım en fazla 4 günlük perhizle olsun net sonuç olsun
Ben öyle yaptım kuzum aynı anda attımTmm cnm saol ya kuzum sütle maydanozu aynı anda mı atayım tencereye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?