- 4 Ağustos 2018
- 601
- 781
- 33
- 36
amin canım aminyeri geldiğinde ona da seviniyor insan canım mühim olan sağlığımız. Rabbim fazla bekletmesin inşaallah
amin canım inşallah hepimizeAmin canım rabbim en kısa zamanda şifanı be bebişini verir inşallah
Zehaycimmmmm canim tebrik ederim. Cok bekledin umudunu hic kaybetmedin cok sukur guzel haberi aldin. Darisi bizim basimiza. Bende 4 gun kaldi bekliyorum allahtan umut hic kesilmez.Amin canım benim hepinizin haberini en yakın zamanda alırız inşaallahlaboqouik kullandım kuzum insan ağzının payını alınca sürekli beklemek şart oluyo artık bebeğim en güzeli bekleyip yapmak çok şükür kopkoyu çıktı
Tamam canım yine alayım ozaman çakşır suyunu keçiboynuzu özünü mu kullandıSağol canım darısı size inşaallah:)
Allah razı olsun canım benim darısı size olsun tez vakitte hayırla inşaallah kuzum ben bu ay o peçete mevzusuna dikkat ettim bide bebiş için değil ama enfeksiyon var diye süt maydanoz buharına oturdum yum öncesi sen eşine mutlaka çakşır suyu ve keçiboynuzunu devam ettir 2.5 ay kullandık biz etkisi oluyo mutlaka içsin onu
insallahhakkımızda hayirlisi insallah
Sağol canım Allah razı olsun amin inşaallah darısı da siZlerin başınaYeni okumaya basladim mesajları gözün aydın canımm gözümüz aydın.tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet canım özünü kullandıTamam canım yine alayım ozaman çakşır suyunu keçiboynuzu özünü mu kullandı
Elhamdulillah canım benim darısı da siZlerin başına inşaallahZehaycimmmmm canim tebrik ederim. Cok bekledin umudunu hic kaybetmedin cok sukur guzel haberi aldin. Darisi bizim basimiza. Bende 4 gun kaldi bekliyorum allahtan umut hic kesilmez.
Sevgiler canim.benim
Bu arada masallah eylul listemiz ayin bitimine 12 gun kala simdiden 7. Insallahhhhhh tek tek adimiz listeye yazilacak. Rabbimin izniyleeee
Insallah ya keske soka girerim resmen. Keske keske ne diyeyim. Bekliyorum 1 yil oldu. Allah buyukturElhamdulillah canım benim darısı da siZlerin başına inşaallaharkadan da sen gelirsin belli mi olur :):)
Valla insallah canim benim test sonucunda cikmadi pek umudum yok; olsa cikardi gibi geliyor...Insallah ya keske soka girerim resmen. Keske keske ne diyeyim. Bekliyorum 1 yil oldu. Allah buyuktur
Keçiboynuzu özü pekmezi mi canım yoksa ayrı bi özü mü var bu keçiboynuzununEvet canım özünü kullandı
Ooo Allah kabul etsin canım ellerine sağlık :)Hanımlar nasılsınız bakim, ben aşuremi yaptım
Canim inan ki yaptigim testin haddi hesabi yok. 1 yildir yuzlerce ovu onlarca gebelik testi yaptim. Bir kez bile silik cizgi cikmadi. Yetmedi kan testi yaptirdim guvenemedim kitlere malesef kan testi idrar kitlerini onaylamaktan baska bir ise yaramadi.Valla insallah canim benim test sonucunda cikmadi pek umudum yok; olsa cikardi gibi geliyor...
Ahh çok severim gönder ne oluuurrHanımlar nasılsınız bakim, ben aşuremi yaptım
Sağol kuzum ilk defa yaptım da :))Ooo Allah kabul etsin canım ellerine sağlık :)
Yaaa nasıl cnm istiyor Bnim ki cumaya kaldı... Ellerine sağlık kuzumHanımlar nasılsınız bakim, ben aşuremi yaptım
Canim dr ne diyorsa onu yap. Bir bildigi vardir. Yenilenmesi kotu degil aksine iyidir.Kızlar şimdi Bn perşembe sabahı iğne vurulcam... Dün ilişki olmuştu.. Doktorum eşin çarşamba bi dışarı boşalıp spermleri yenilensin.. Ondan sonrada perde be günü dinlensin cuma ilişki olarak önerdi.. Yani bi gün var bi gün yok.. Zaten sorun eşimin sperlmerinde sizce o boşalma gereksiz değil mi diğer güne yani bi günde kaliteli sperm oluşur mu kafam çok karıştı eşim test sonucu bu ama 8 ay oldu neredeyse bunu yaptıralı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?