yarın sabah yaparsın canımBeybi yapmadim ama yapasim var sanki...
Valla ben çok rahatlıyorum, ohh kendime geliyorum yaptırınca. Bi de sülük yaptırıcam randevumu da aldımBeni uyustursalar zaten sezeryandan tecrübeliyim uyuşmak konusunda
Amin canım benim valla bu süreçte yanımda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim Rabbim en tez vakitte hayırla size de nasip etsin bu anları tattırsın bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsinsen U Umithepvar whiterabbit88 hep yanımda oldunuz çok dua edicem sizin için herkes için dua edicem ama sizin için ayrı dua edicem İnşaallah
canım benimm mesajların beni çok duygulandırdı. inşallah hamilelik sürecin çok keyifli geçer, sağlıkla alırsın kucağına minnoşunu. darısı bana ve U Umithepvar bacıma. tabi topiğimizin diğer bayanlarına da.. bu arada hangi marka test kullandın? aslında en güzeli bat geçtikten sonra yapmak, iyi ki sabredip beklemişsin =)Allah razı olsun davşanım edicem tabi etmez miyim dert ortağım oldunuz benim kimse anlamazken kimseye anlatamazken sizinle paylaştım üzüntümü sizin yeriniz ayrı bende Rabbim hayırla sağlıkla tez vakitte en güzel sıpaları nasip etsinsizde bana edin sağlıcakla alayım kucağıma bu sefer evet kafa rahatlayınca vücutta rahatlıyormuş kuzum çakşır suyu keçiboynuzu hepsinin etkisi olmuş bitanem Rabbim hepinizi doğru tedaviye yöneltsin inşaallah en kısa zamanda sonuç alın ben hala şoktayım ihtimal vermiyordum ama olmuş
Kuzum yerinde olsam gider kan veririm en mantıklısı bu. Belirsizlikten kurtulursun en azındanBiris yardım etsin test yapmıştım ilk 10 dk bişey yoktu testi atmamıştım şimdi baktım ikinci çok silik yalancı değildir umarım bu arada ilk idrar değil bu arada erken gebelik testinde çıkmayıp bunda çıkması??
Yarın gidecem artıkKuzum yerinde olsam gider kan veririm en mantıklısı bu. Belirsizlikten kurtulursun en azından
Hacamattan korkuyorsan hiç gerek yok canım hissetmeden tedavi oluyorsun gibi düşünBeni uyustursalar zaten sezeryandan tecrübeliyim uyuşmak konusunda
Amin canım rabbim en kısa zamanda şifanı be bebişini verir inşallahmiriba kızlar ben bugün güzel haberlerle geldim allahım bozmasın
Benim b12 yerlerdeydi resmen iğne ve hap kullanıyodum 1 tane vuruldum geçen hafta b12 187di yani sınırın altına sınır 224 çok şükür 1 hafta geçmiş 340 olmuş. yine geçen hafta betaya bakılmıştı 590dı bugün bakıldı 40a düşmüş hep diyorum ne garip kimi yükselince sevinir ben ise düşüyor diye seviniyorum bi iki güne sıfırlanır tahminimce. rahime de bakıldı rahim duvarı kalınlaşmış dedi şuan iyi sağlıklı görünüyo dedi ay nasıl sevindim ya allahım bozmasın
yeri geldiğinde ona da seviniyor insan canım mühim olan sağlığımız. Rabbim fazla bekletmesin inşaallahmiriba kızlar ben bugün güzel haberlerle geldim allahım bozmasın
Benim b12 yerlerdeydi resmen iğne ve hap kullanıyodum 1 tane vuruldum geçen hafta b12 187di yani sınırın altına sınır 224 çok şükür 1 hafta geçmiş 340 olmuş. yine geçen hafta betaya bakılmıştı 590dı bugün bakıldı 40a düşmüş hep diyorum ne garip kimi yükselince sevinir ben ise düşüyor diye seviniyorum bi iki güne sıfırlanır tahminimce. rahime de bakıldı rahim duvarı kalınlaşmış dedi şuan iyi sağlıklı görünüyo dedi ay nasıl sevindim ya allahım bozmasın
hakkımızda hayirlisi insallahCanım 1.5yil olmak üzere eşim şehir dışında calisiodu benim 2ayda bi deneme sansimiz vardı daha tutturamadık bakın eşim tedavi goruyo
Amin canım benim hepinizin haberini en yakın zamanda alırız inşaallahcanım benimm mesajların beni çok duygulandırdı. inşallah hamilelik sürecin çok keyifli geçer, sağlıkla alırsın kucağına minnoşunu. darısı bana ve U Umithepvar bacıma. tabi topiğimizin diğer bayanlarına da.. bu arada hangi marka test kullandın? aslında en güzeli bat geçtikten sonra yapmak, iyi ki sabredip beklemişsin =)
benim bu ay testte d vitamini 5 çıktı referansta en az 25 olması gerekiyormuş bilmemki ilğisi varmıBenim bi ara adetim 3. Gün bitiyordu kansızlıktan şüphelendi doktor ama bişey çıkmadı
Canım bunda çizgi görünüyo, bence gecikmeden kan testi yaptır. 3 gün gecikmen var, çizgi net değil gecikmeye göre ama geç döllenme ya da kimyasal olabilir malesef, o yüzden bir an öğrenirdin ne olduğunuBiris yardım etsin test yapmıştım ilk 10 dk bişey yoktu testi atmamıştım şimdi baktım ikinci çok silik yalancı değildir umarım bu arada ilk idrar değil bu arada erken gebelik testinde çıkmayıp bunda çıkması??
hoşbuldum , aranıza beni de alır mısınız?Merhabalar hoşgeldiniz =)
Merhaba canım, görmüşken ben de hoş geldin diyeyim aramıza :)hoşbuldum , aranıza beni de alır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?