Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar biri sağda diğeri solda iki yumurta oluşmuş biri 17 diğeri 18 çok şükür inş bu ay gelir mucizem yine elimizde ödevle döndük

Kızlar biri sağda diğeri solda iki yumurta oluşmuş biri 17 diğeri 18 çok şükür inş bu ay gelir mucizem yine elimizde ödevle döndük
oh şükür kuzum ya, hadi inşallahh bu ay son olsun artık gelsin bebiş

Bende 10.günü yaptım canım 10-11 de yaptım hadi inşaallah ikisinde tutar :):)

yok canım haftaya giderim inşaallah.
Ben de geçen ay az oldum kuzum .
Bize neler oluyor anlamadım :)
olsun canım bidahaki ay inş hayırlısı olur sen doktora gıttınmı hsg ıcın. Benim bu ay cok garıp oldu hamile değilim ama bir farklılık var cok az oldum
Benim bi ara adetim 3. Gün bitiyordu kansızlıktan şüphelendi doktor ama bişey çıkmadı

Ya kızlar belini çektiren varmı? Ya da duyan varmı

Bende 10.günü yaptım canım 10-11 de yaptım hadi inşaallah ikisinde tutar :):)
Bi tanesi yeter be kuzum rabbim diğer isteyenlere de versın inş senin için şimdi nasıl kıpır kıpırdır Rabbım sağsağlim kucağına aldırsın inş seni düşündükçe yüzümde gülümseme oluşuyor yaaa

Çok yorucu bir yumurtlama dönemi geçirdim yeni evlendigimde ancak bu kadardı galiba çarşaf havlu yıka saçın ıslak gez af

Çok sağol canım ya hala inanamıyorum ben teste bakıp bakıp duruyorum suratımdaki gülümseme zaten hiç gitmiyo divane gibiyim ortalıkta :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…