oh şükür kuzum ya, hadi inşallahh bu ay son olsun artık gelsin bebişKızlar biri sağda diğeri solda iki yumurta oluşmuş biri 17 diğeri 18 çok şükür inş bu ay gelir mucizemyine elimizde ödevle döndük
Merhabalar hoşgeldiniz =)Merhabalar
Bende 10.günü yaptım canım 10-11 de yaptım hadi inşaallah ikisinde tutar :):)Allah razı olsun kuzum şimdi Bnim adetimin onuncu günü şimdi geldim hastaneden çok şükür iki büyük yumurta olusmus doktorum kaliteli olsun dıye iki gün daha geçsin perşembe saat 10da iğneyi yapalım dedi Bn şimdi yapsam mı buharı
aleykümselam hoşgeldin canım :)Selamunaleykum yine ben
yok canım haftaya giderim inşaallah.
Ben de geçen ay az oldum kuzum .
Bize neler oluyor anlamadım :)
Benim bi ara adetim 3. Gün bitiyordu kansızlıktan şüphelendi doktor ama bişey çıkmadıolsun canım bidahaki ay inş hayırlısı olur sen doktora gıttınmı hsg ıcın. Benim bu ay cok garıp oldu hamile değilim ama bir farklılık var cok az oldum
Hosbuldum canimaleykümselam hoşgeldin canım :)
Hepimizin bebişi gelsin artık kuzum çok saoloh şükür kuzum ya, hadi inşallahh bu ay son olsun artık gelsin bebiş
Aleyküm selammmm ben ilk kez görüyorumSelamunaleykum yine ben
Geçen ay geldim de biraz hüsranla sonuçlandı bu ay dersimi iyi çalıştım daha umutluyum yumurtlama dönemim yeni bittiAleyküm selammmm ben ilk kez görüyorum
Bi tanesi yeter be kuzum rabbim diğer isteyenlere de versın inş senin için şimdi nasıl kıpır kıpırdır Rabbım sağsağlim kucağına aldırsın inş seni düşündükçe yüzümde gülümseme oluşuyor yaaaBende 10.günü yaptım canım 10-11 de yaptım hadi inşaallah ikisinde tutar :):)
Ben bu ay geldim o yüzden görmedim demek Hayırlısı olsun canım inş bu ay tutmuşturGeçen ay geldim de biraz hüsranla sonuçlandı bu ay dersimi iyi çalıştım daha umutluyum yumurtlama dönemim yeni bitti
Ne kadarlık evlisin :)Çok yorucu bir yumurtlama dönemi geçirdim yeni evlendigimde ancak bu kadardı galiba çarşaf havlu yıka saçın ıslak gez af
Çok sağol canım ya hala inanamıyorum ben teste bakıp bakıp duruyorum suratımdaki gülümseme zaten hiç gitmiyo divane gibiyim ortalıkta :):):)Bi tanesi yeter be kuzum rabbim diğer isteyenlere de versın inş senin için şimdi nasıl kıpır kıpırdır Rabbım sağsağlim kucağına aldırsın inş seni düşündükçe yüzümde gülümseme oluşuyor yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?