Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim simdi gordum mesajini. Evet ben predictor early ile yapmistim. Guya 6 gun oncesine kadar sonuç veriyor. 3 gun kala bariz negatifti. Su an 8.5 haftalık hamileyim :)
Sağlıkla kucağına al inşaallah balım eşine sürpriz yaptın mı neler yaptın anlatsana :))

Sağlıkla kucağına al inşaallah balım eşine sürpriz yaptın mı neler yaptın anlatsana :))
Kuzum hic surpriz yapmadim valla bir an once öğrensin istedim :)) ben biliyordum zaten. Test almisti bana. Adetin gecikti hadi yap diye. Arefe günüydü test yaptım. Tatile gitmistik. Ogrendikten sonra en son esimi sahilde koşarken hatırlıyorum

ahahhh alemsiniz ya

Canim simdi gordum mesajini. Evet ben predictor early ile yapmistim. Guya 6 gun oncesine kadar sonuç veriyor. 3 gun kala bariz negatifti. Su an 8.5 haftalık hamileyim :)
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı başımıza inşallah canım. Ama benim malesef negatif olduğu kesinleşti adet oldum bugün. Hayırlısı, artık bu ay gelir inşallah bebişim

3. Gün gecikmeyle yaptım negatif inş senin gibidir bekliyom

Gözün aydın canımmm
Sağol canım darısı size inşaallah:)
Ayyy kuzumm nasıl sevindim yaaa hayırlı olsun darısı bize inşallah sağlıcakla kucağına alırsın buay ne kullanmıştım senle bizim durum aynıydı sanki kuzum
Allah razı olsun canım benim darısı size olsun tez vakitte hayırla inşaallah kuzum ben bu ay o peçete mevzusuna dikkat ettim bide bebiş için değil ama enfeksiyon var diye süt maydanoz buharına oturdum yum öncesi sen eşine mutlaka çakşır suyu ve keçiboynuzunu devam ettir 2.5 ay kullandık biz etkisi oluyo mutlaka içsin onu

Kızlar telden giriyorum net biraz yavaşladı o yüzden yavaş yavaş yazıyorum hakkınızı helal edin hepinize yazacak inşaallah zaten salak gibi dolaşıyorum ortalıkta daha idrak edemedim
Tadını çıkar kuzu

Kızlar bu kanama çok farklı, adet kanı gibi değil ,neyin nesidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…