Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sizlere bir sorum olacak. Benim adetlerim genelde düzenlidir. 28-30 günde bir olurum. Biz bu ay adet bitiminden hemen sonra(adetim 7 gün sürüyor) ilişkiye girdik. Korunmadık. Henüz 6 gün geçti aradan ve goguslerimde aşırı hassasiyet var. Kasıklarımda ve bacaklarımda ağrılar oluştu. Ovulasyon döneminden çok öncesinde ilişki oldugu için herhangi bir gebeliğe hazırlık belirtisi olacagını düşünmüyorum. Yine de olabilir mi diye kafamı kurcalıyor. Kusura bakmayın bebek düşünmeden önce hiç böyle şeyler araştırmadım yeni yeni öğreniyorum. Adet döneminden hemen sonra ilişkiye girip hamile kalan bi yakınınız var mı? Bence cok zor ama şüpheye düştüm.

Kuzum yanlış anlamadıysam şuan adet döngünün 13.günündesin ovulasyon dönemleri oluyo ve göğüs hassasiyeti yaşanıyo bu dönemlerde Bebek düşünüyormuşsun şu bir hafta gün aşırı ilişki olsun doğurgan dönemdesin

O nasıl bir vatandaştır yahu ıslak odunla vuracaksın şöyle bi ağzının ortasına :) Ayarsız

Canım saydığın belirtiler yumurtlama semptomu gibi geliyor bana. çünkü takriben 13.-14. günde olmuş oluyorsun tam yumurtlama zamanı

Hatundaki hamaratliga bakk masallahh saglikl yiyin kuzucummm

Kızlar bu arada biz düğünden sonra nikah kıymıştık yarın yıl dönümümüz gene sürpriz yapamıycam kocişe. malum bat günü =)

Canım saydığın belirtiler yumurtlama semptomu gibi geliyor bana. çünkü takriben 13.-14. günde olmuş oluyorsun tam yumurtlama zamanı
Haklısınız galba kızlar çok teşekkür ederim.
Hemen bu geceyi değerlendirdim:)))))

Naber kuzummmmm durumlar nasıl
Iyidir kuzummmmm vala is guc kosusturma aksmlari da gezme giremedim bu ara bakinip kactm bazen arada laf atabildim ozluyrm ayri kalamiyrm sizdn :)) sen sorunca durumlari baktm 2 gun kalmis adete..ama sizilar var gelicek vicdansiz :) siz nasilsiniz kuzusumuz nasil varmi degisiklik :)

Bende hep sizlere bakıyorum bu sıralar hepinizin bat yaklaştı merakla güzel haberlerinizi bekliyorumm :) Bizde iyiyiz kuzum sonuçlarımı bugün gösterebildim kan ve idrar vermiştim bi dolu.. Enfeksiyon çıktı yine idrarda benim kronik sorunum zaten bu.. Antibiyotik verdi ama sabahtan beri onu araştırdım durdum kullanabiliyormuşum bi oh çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…