Aminn canım inşallahBen tedaviye geçen ay başladım yani klomen ve çatlatma kullandım ilk kez geçen ay ama olmadı. Bu ay bayramda regl oldum doktora gidemedim o yüzden hiçbir şey kullanmadım. 16-17 eylül gibi canım bat. Yani 3-4 gün var. Test yapmıycam ama hamile olmadığıma eminim diyebilirim, hiçbir belirti yok o konuda. Allahım hepimize bir an önce nasip etsin o duyguyu. Tahlillerde ultrasonda falan hiçbir problem çıkmıyo. Adet olunca tekrar doktora gidip klomen kullanıcam, en azından hamile kalma şansını arttırıyo o yüzdrn denemek istiyorum 4-5 ay
En azından hormon tahlillerine bi baktırırsın canım, onlarda sorun yoksa zaten normal yollarla da olabileceğini gösteriyo. Ama tedavi tabi bu süreyi biraz kısaltıyo, şansı arttırıyo. Biraz daha böyle denersin hazır olduğunda tedaviye başlarsın canım. Başka çocuğun var mı ilk mi olucak senin de?Aminn canım inşallah
Tedaviye bir taraftan korkuyorum biliyorum bir problem varsa erken tedaviye başlanır fakat işte şimdi bir umut bile olsa bekliyorum o zamn umudumun bitmesinden korkuyorum yaş 33.genç de değil hayırlısı hakkimizda.Klomen aklimda
Haklısın canımEn azından hormon tahlillerine bi baktırırsın canım, onlarda sorun yoksa zaten normal yollarla da olabileceğini gösteriyo. Ama tedavi tabi bu süreyi biraz kısaltıyo, şansı arttırıyo. Biraz daha böyle denersin hazır olduğunda tedaviye başlarsın canım. Başka çocuğun var mı ilk mi olucak senin de?
Anladım canım, bu ayın sonunda bizim de 1 yıl olucak evleneli. Sonra korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kaldım ve kötü sonuçlandı. 5 ay korunduk, şimdi 5 aydır da olmuyo. İnşallah Allahım en yakın zamanda nasip etsin etsin canımHaklısın canım
14 aylık evliyim eşimin tayini yanıma çıkalı 5 ay oluyor uzaktik.Henüz çocuğum yok ne yazıkkiilk olacak Allah izin verirse
Amiin canımİnşallah canım hayirlisiyla tez zamanda
napıyor ki bu ebe? e git nolacak. onuda denemiş olursun.Kızlar nerdesiniz bakim :)
Anneannem beni bi ebeye göndermek istiyorOna gittikten sonra Önce Allah sonra onun sayesinde gebe kalan çok kişi biliyorum ben ama bilmiyorum gitsem mi ki. Büyük halamın gelinin 4 yıl çocuğu olmadı ona gittiği ay hamile kaldı. Napsam bilemedim hanımlar
elle muayene, Rahim tersliği, tüp tıkanıklığı vs. Giden boş dönmüyor bizzat şahidim ama bakalm bi hayırlısı :) Sakat bırakmasın danapıyor ki bu ebe? e git nolacak. onuda denemiş olursun.
:)))) allah korusun canım rahim tersliği problem değil de tüp tıkanıklıgı mühim . ameliyatsız düzelmiyor yad a hafif tıkanıklık varsa hsg cekılırken acılıyor.elle muayene, Rahim tersliği, tüp tıkanıklığı vs. Giden boş dönmüyor bizzat şahidim ama bakalm bi hayırlısı :) Sakat bırakmasın da
Bence hiç bulaşma ben gittim pişman oldum bir sorunum yoktu. Ama sanki kadın dikiş atmış içerilere. Mahvetmişti beni. Eşimle birlikte olurkende çok fena ağrı yaptı. Ve üstünden aylar geçti ama onun değil ilaçların faydası oldu. Hastaneye gitmen daha doğru olur. Beni zorla götürdü annem. Kıramadım gittim pişman oldum.elle muayene, Rahim tersliği, tüp tıkanıklığı vs. Giden boş dönmüyor bizzat şahidim ama bakalm bi hayırlısı :) Sakat bırakmasın da
elle muayene, Rahim tersliği, tüp tıkanıklığı vs. Giden boş dönmüyor bizzat şahidim ama bakalm bi hayırlısı :) Sakat bırakmasın da
Bence git kuzum ben bulsam öyle birini baktıracam kendime :):) bende bugün görümceme sinir oldum ama benle boy ölçüşemiyeceğini anladı salak :):)Kızlar nerdesiniz bakim :)
Anneannem beni bi ebeye göndermek istiyorOna gittikten sonra Önce Allah sonra onun sayesinde gebe kalan çok kişi biliyorum ben ama bilmiyorum gitsem mi ki. Büyük halamın gelinin 4 yıl çocuğu olmadı ona gittiği ay hamile kaldı. Napsam bilemedim hanımlar
tüp tıkanıklığı için 15 günlük vicks tedavisi yaptırıyormuş canım, gidicem kararım kesin ama önce hsg çektireyim :)):)))) allah korusun canım rahim tersliği problem değil de tüp tıkanıklıgı mühim . ameliyatsız düzelmiyor yad a hafif tıkanıklık varsa hsg cekılırken acılıyor.
Ankarada değil misin canım dediğim kişi bi köyde yaşıyor :)Bence git kuzum ben bulsam öyle birini baktıracam kendime :):) bende bugün görümceme sinir oldum ama benle boy ölçüşemiyeceğini anladı salak :):)
Gidenler tavsiye ediyor canım ama korktuğum halde gitmek istiyorum insan ümitleniyor :)Çok abuk subuk bi müdahale yapmıyorsa bence git canım
Doğrudur :) Lakin işin ehli olan var olmayan var , Rabbim şaşırtmasınBence hiç bulaşma ben gittim pişman oldum bir sorunum yoktu. Ama sanki kadın dikiş atmış içerilere. Mahvetmişti beni. Eşimle birlikte olurkende çok fena ağrı yaptı. Ve üstünden aylar geçti ama onun değil ilaçların faydası oldu. Hastaneye gitmen daha doğru olur. Beni zorla götürdü annem. Kıramadım gittim pişman oldum.
Ankara’dayım da kuzum bizimkiler bilmiyo öyle şeyler o yüzden tanıdık da yok:):) salak ya 5 yaş küçük benden büyükmüş gibi davranıyor sürekli bi çalış köle modunda ama kendi tuzağına düştü kalkmadım yerimden bide milleti kandırıyo yanıma geliyo dolaşıyor millette iş yapıyo zannediyor küçük beyin :):):)Ankarada değil misin canım dediğim kişi bi köyde yaşıyor :)
Hayırdır kuzum ne yaşadın görümceyle :)
Benim arkadaşın yengesinde 2 buçuk yıldır olmuyo bebişi o da bi kadına gidiyo naptı şimdi tam bilmiyorumAnkarada değil misin canım dediğim kişi bi köyde yaşıyor :)
Hayırdır kuzum ne yaşadın görümceyle :)
Yavrmmm bnde sana bayiliyrm tatlisimmm iyiki varsinnn :***** aynn bakalim sanki bu ayda gitmicem gibi bilemedim.meryem ana otu getirttim hac.dan onunla bal tarcin corekotu kurunu yapsam sonaki ay mi gitsem asilama icin diyrm ck kararsizim biliyrm kurlere karsisin ama senin fikrini de merk etmiyr degilimmcanımm şükür kavuşturana. bu ara kafamı bir toparlayıp da uzuncana yazamadım içime dert oldu. az kalmış, inşallah güzel haberler verceksin bize. olmazsa hsg yi en yakın zamanda çektir artık tatlım.
hahaha sen ve yorumlarına hasta oluyorum kuzum :) rabia ile ilgili ben de aynı fikirdeyim :) bu arada sizin aşılamadan çok umutluyum ben. direkt hedefe nokta atışı
sizin bu ay olaylar da vardı haliyle gerildiniz kuzum. önce bir moraliniz keyfiniz yerine gelsin bakalım. eşin de sıcak su olayına dikkat etsin madem yaw. test sonucu da iyi çıkar umuyorum. olmazsa kürlere yönelirsiniz. sende bir sorun yoktu dimi yavrum?
şifa olur inşallah canım. iyi haberlerini bekliyoruz =)
bence iyi düşünmüşsün canım. biraz sabırlı olmak gerek. bir doktora güvendikten sonra da onunla devam etmek en güzeli.. ne kadar takarsan o kadar stres ve olumsuzluk yaşanıyor maalesef. içini ferah tutmaya çalış
uzun süre olmuş canım. inşallah şimdi her şey yolunda gidecek. artık olumlu düşün, tadını çıkar
kızlarım adetin 16. günü, 11-13.günler arası uzayan akıntı oldu, bir de dün tekrar başladı sanki akıntı. anlayamadım iki yumurta mı oluştu neler oluyor :) gün aşırı denemeye devam =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?