• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım işin aslı ben 29 agustosta ovulasyon testi ile piki yakaladım fakat son bir haftadır ovulasyon testi ile gebeliği öğrenenler oldugunu yapanları görünce yaptım sonuc hep pozitif . 10 eyluldede kan tahlili verdim sonuc 1.20 olunca dedımki yok ama şimdi acaba yanlışmı hesapladım diye düşünüyorum
canım 29 ağustos senin için 18. gün oluyor. yani pik yaptığı tarih döngülerinle uyumlu bence..
o tarihten itibaren de 15 gün geçmiş. bilemedim..
ovu ile öğrenenler t çizgisi sanki yumurtlama oluyor gibi c den koyu olyorsa hamilelik işareti oluyor.

dün yaptım negatif canım
hay allah ya.. ağrıların vardı bir ara o durumlar nasıl oldu?

Amin canım benim amin artık anneler grubuna geçelim hayırla inşaallah:):)
ayy ağzın bal yesin şekerim

canım 29 ağustos senin için 18. gün oluyor. yani pik yaptığı tarih döngülerinle uyumlu bence..
o tarihten itibaren de 15 gün geçmiş. bilemedim..
ovu ile öğrenenler t çizgisi sanki yumurtlama oluyor gibi c den koyu olyorsa hamilelik işareti oluyor.

ayy ağzın bal yesin şekerim
canim ovulasyon testim ekte son bir kac gundurkiler sen karar ver pikmj

Eklentiler

• 20180912_185600.jpg
    20180912_185600.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 27
  • 20180910_183424.jpg
    20180910_183424.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 31
  • 20180910_120112.jpg
    20180910_120112.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 28
  • 20180909_201155.jpg
    20180909_201155.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 28
valla vücudum bana oyun mu oynuyor bilmiyorum canım ama hâlâ sol kasığımda iğne batması war , göğüs ağrım adete 7-8 gün kala başlarken daha dün başladı. Kötü bir şey olmasın da varsın bu ay da olmasın canım sağlığımdan önemli mi :/

valla vücudum bana oyun mu oynuyor bilmiyorum canım ama hâlâ sol kasığımda iğne batması war , göğüs ağrım adete 7-8 gün kala başlarken daha dün başladı. Kötü bir şey olmasın da varsın bu ay da olmasın canım sağlığımdan önemli mi :/
Aha bebiş var :anne:

selam kızlar nasilsiniz, bata 10 gun var benim de ama sabirsizim; hos cok umudum da yok benim bu ay nedense... Bizim is tup bebege kalacak gibi geliyor bana :/

Ya kızlar birşey sorucam adetliyken yada sonrasında bebek olmadığı halde kasıklarında seyrime yaşayan var mı?

ben canım,
Hayıt kullanmadım ama faydası çokmuş :)
Benimde birkaç aydır sürekli olur oldu canım yumurtalar mı kayıyor acaba aman bazen o bile hoşuma gidiyor hamile olsam böyle seyricek bebek diyorum. Kendimi avutuyorum kafayı yedim galiba artık :)
Bi denemediğim hayıt tohumu kaldıda adetim bitiyor bugün onu deneyim dedim ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum canım

aynen canım hıc adam dikkate bile almadı dediki ovulasyon niye alıp paranı veriyon önemli değil o testler sen zaten yumurtluyon dedi. yolladı
Sen doktorunu değiştir istersen canım, bazı doktorlar çok insafsız. hastaların duygularını, neler hissettiklerini, çaresizliklerini umursamıyorlar bile. iyisine çok nadir denk geliyoruz

Benimde birkaç aydır sürekli olur oldu canım yumurtalar mı kayıyor acaba aman bazen o bile hoşuma gidiyor hamile olsam böyle seyricek bebek diyorum. Kendimi avutuyorum kafayı yedim galiba artık :)
Bi denemediğim hayıt tohumu kaldıda adetim bitiyor bugün onu deneyim dedim ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum canım
Rahim bebek istiyor derler öyle olunca kuzum :) Bi nevi kendini hamileliğe hazırlıyorsun inşaallah :) :dua:
Hayıtı günde 2 kez aç karnına 1 bardak içiyorsun diye biliyorum canım. Hazır suyunu alacaksan yarım su bardağı su ile karıştırıp içiyorsun canım

Back