- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
14'ü Kuzum yarın. Zaten göğüs ağrısı var, kesin gelir reglim, bir an önce gelsin gitsin de film çektireyim diyorum canımbat 15 eylülmüydü canım senin
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14'ü Kuzum yarın. Zaten göğüs ağrısı var, kesin gelir reglim, bir an önce gelsin gitsin de film çektireyim diyorum canımbat 15 eylülmüydü canım senin
aynen canin aynen yani en azindan su suphe kalkar bende adet olunca gidicem film cektirmeye14'ü Kuzum yarın. Zaten göğüs ağrısı var, kesin gelir reglim, bir an önce gelsin gitsin de film çektireyim diyorum canım![]()
canım 29 ağustos senin için 18. gün oluyor. yani pik yaptığı tarih döngülerinle uyumlu bence..canım işin aslı ben 29 agustosta ovulasyon testi ile piki yakaladım fakat son bir haftadır ovulasyon testi ile gebeliği öğrenenler oldugunu yapanları görünce yaptım sonuc hep pozitif . 10 eyluldede kan tahlili verdim sonuc 1.20 olunca dedımki yok ama şimdi acaba yanlışmı hesapladım diye düşünüyorum
hay allah ya.. ağrıların vardı bir ara o durumlar nasıl oldu?dün yaptım negatif canım
ayy ağzın bal yesin şekerimAmin canım benim amin artık anneler grubuna geçelim hayırla inşaallah:):)
Sorunumuzu bilir öyle tedbir alırız canım, film sonucunu ve tecrübeni anlatırsın balımaynen canin aynen yani en azindan su suphe kalkar bende adet olunca gidicem film cektirmeye
canim ovulasyon testim ekte son bir kac gundurkiler sen karar ver pikmjcanım 29 ağustos senin için 18. gün oluyor. yani pik yaptığı tarih döngülerinle uyumlu bence..
o tarihten itibaren de 15 gün geçmiş. bilemedim..
ovu ile öğrenenler t çizgisi sanki yumurtlama oluyor gibi c den koyu olyorsa hamilelik işareti oluyor.
hay allah ya.. ağrıların vardı bir ara o durumlar nasıl oldu?
ayy ağzın bal yesin şekerim
valla vücudum bana oyun mu oynuyor bilmiyorum canım ama hâlâ sol kasığımda iğne batması war , göğüs ağrım adete 7-8 gün kala başlarken daha dün başladı. Kötü bir şey olmasın da varsın bu ay da olmasın canım sağlığımdan önemli mi :/hay allah ya.. ağrıların vardı bir ara o durumlar nasıl oldu?
Aha bebiş varvalla vücudum bana oyun mu oynuyor bilmiyorum canım ama hâlâ sol kasığımda iğne batması war , göğüs ağrım adete 7-8 gün kala başlarken daha dün başladı. Kötü bir şey olmasın da varsın bu ay da olmasın canım sağlığımdan önemli mi :/
canim ben bu ay yaptirsammi bilmiyorum cunku tatile gitcez ve hsgden sonra olma ihtimali cokmusSorunumuzu bilir öyle tedbir alırız canım, film sonucunu ve tecrübeni anlatırsın balım
ahh keşke canım, olsa kurban kestiricem gerçektenAha bebiş var![]()
Bence çektir canım hem tatilde kafan rahat olur, bebiş kendiliğinden gelir artık inatçı :))canim ben bu ay yaptirsammi bilmiyorum cunku tatile gitcez ve hsgden sonra olma ihtimali cokmus
doktora geldim canim ovulasyon onemli degil gebelik testi alalim yoksa tedaviye baslayalim dediahh keşke canım, olsa kurban kestiricem gerçekten
ben canım,Ya kızlar birşey sorucam adetliyken yada sonrasında bebek olmadığı halde kasıklarında seyrime yaşayan var mı?
Kan mı verdin kuzum. adet olmadan tedavi falan olma amandoktora geldim canim ovulasyon onemli degil gebelik testi alalim yoksa tedaviye baslayalim dedi
aynen canım hıc adam dikkate bile almadı dediki ovulasyon niye alıp paranı veriyon önemli değil o testler sen zaten yumurtluyon dedi. yolladıKan mı verdin kuzum. adet olmadan tedavi falan olma aman
Benimde birkaç aydır sürekli olur oldu canım yumurtalar mı kayıyor acaba aman bazen o bile hoşuma gidiyor hamile olsam böyle seyricek bebek diyorum. Kendimi avutuyorum kafayı yedim galiba artık :)ben canım,
Hayıt kullanmadım ama faydası çokmuş :)
Sen doktorunu değiştir istersen canım, bazı doktorlar çok insafsız. hastaların duygularını, neler hissettiklerini, çaresizliklerini umursamıyorlar bile. iyisine çok nadir denk geliyoruzaynen canım hıc adam dikkate bile almadı dediki ovulasyon niye alıp paranı veriyon önemli değil o testler sen zaten yumurtluyon dedi. yolladı
Rahim bebek istiyor derler öyle olunca kuzum :) Bi nevi kendini hamileliğe hazırlıyorsun inşaallah :)Benimde birkaç aydır sürekli olur oldu canım yumurtalar mı kayıyor acaba aman bazen o bile hoşuma gidiyor hamile olsam böyle seyricek bebek diyorum. Kendimi avutuyorum kafayı yedim galiba artık :)
Bi denemediğim hayıt tohumu kaldıda adetim bitiyor bugün onu deneyim dedim ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum canım