canım devletteki tüm doktorlar aynı sanırım. yanlız ben iki doktora dönüşümlü gidiyorum biri adet olunca gel hsg cekelim dedi diğeri gel klomen tedavisine başlayalım dedi acaba hangisini yapsam:dSen doktorunu değiştir istersen canım, bazı doktorlar çok insafsız. hastaların duygularını, neler hissettiklerini, çaresizliklerini umursamıyorlar bile. iyisine çok nadir denk geliyoruz
Elbette ki hsg canım, önemli olan tüpler. tüplerde sıkıntı varsa yumurta istediği kadar çatlasın bir işe yaramaz kuzumcanım devletteki tüm doktorlar aynı sanırım. yanlız ben iki doktora dönüşümlü gidiyorum biri adet olunca gel hsg cekelim dedi diğeri gel klomen tedavisine başlayalım dedi acaba hangisini yapsam:d
haklısın canım hsg cektıreyım diğer doktor neden oyle klomen dedi ozaman garip.Elbette ki hsg canım, önemli olan tüpler. tüplerde sıkıntı varsa yumurta istediği kadar çatlasın bir işe yaramaz kuzum
çünkü bazı doktorlar umursamıyor canım, ben bi defasında tiroidime baktırdım, normal çıktığı halde bana ilaç yazdı. kullanmadım tabii kihaklısın canım hsg cektıreyım diğer doktor neden oyle klomen dedi ozaman garip.
canım senın başka cocuk varmı?çünkü bazı doktorlar umursamıyor canım, ben bi defasında tiroidime baktırdım, normal çıktığı halde bana ilaç yazdı. kullanmadım tabii ki
yok canım 13 aylık evliyim gelen giden yok maalesefcanım senın başka cocuk varmı?
yok canım 13 aylık evliyim gelen giden yok maalesef
Canım clearblue testi buldun muİnternettw her yere baktım bulamadım. Üretilmiyor mu acaba
Evlendim evleneli istiyoruz canım, o yaptırmadı bir şey , gitmek de istemiyor. Bi de sıkıntı benim tüplerde sanırımpeki ne zamandır bebek istiyorsun canım eşinde test yaptırdımı
Hsf anladığım kadarıyla biraz sancılı bir işlem, o yüzden önce başka tedavileri deniyorlar. Bence de klomenle başla derim.haklısın canım hsg cektıreyım diğer doktor neden oyle klomen dedi ozaman garip.
canım hsg sıkıntılı ama sanırım ıhtımalı artırıyor beklemek gerçekten bir zamandan sonra insanı bunaltıyor.Hsf anladığım kadarıyla biraz sancılı bir işlem, o yüzden önce başka tedavileri deniyorlar. Bence de klomenle başla derim.
Hayır yaa. Kendi satış sitesinde bile yok. Bütün ümitlerim ona bağlıymış gibi baya baya boşverdim. Yok yani.Canım clearblue testi buldun mu
Benzer duyguları paylaşıyoruz canım. Aralıkta 8 haftalık kürtaj oldum, o bebeğime ilk denemede hamile kaldım, doktor bile korunmayı bıraktıktan sonra rahat hamile kalırsın sen diyodu ama korunmayı bırakalı bu 5.ayımız, daha yok malesef bebiş. Çok moralim bozuluyo neden böyle diyeDüşük yapalı 5.ay oldu.Bir kere olduysa hemen olur diyorlardı kimi düşükten sonra 1 yıldır bekliyor kimi 5..
Hayırlısı bekleyelim bakalım bat 9
Benim de 8 haftalıktı ve takip etmediğim beklemediğim bir zamandı.Henüz tedavi de başlamadık bakalım ocak 2019a kadar beklicez.Bende ozellikle bat yaklastikca uzuntu stres basliyor senin bat ne zamandi canim Hakkımızda hayırlısı olsunBenzer duyguları paylaşıyoruz canım. Aralıkta 8 haftalık kürtaj oldum, o bebeğime ilk denemede hamile kaldım, doktor bile korunmayı bıraktıktan sonra rahat hamile kalırsın sen diyodu ama korunmayı bırakalı bu 5.ayımız, daha yok malesef bebiş. Çok moralim bozuluyo neden böyle diye
Benim rahim kaç aydır istiyor bebek bi gelmedi inşallah canım en kısa zamanda gelirler artık :)Rahim bebek istiyor derler öyle olunca kuzum :) Bi nevi kendini hamileliğe hazırlıyorsun inşaallah :)
Hayıtı günde 2 kez aç karnına 1 bardak içiyorsun diye biliyorum canım. Hazır suyunu alacaksan yarım su bardağı su ile karıştırıp içiyorsun canım
Ben tedaviye geçen ay başladım yani klomen ve çatlatma kullandım ilk kez geçen ay ama olmadı. Bu ay bayramda regl oldum doktora gidemedim o yüzden hiçbir şey kullanmadım. 16-17 eylül gibi canım bat. Yani 3-4 gün var. Test yapmıycam ama hamile olmadığıma eminim diyebilirim, hiçbir belirti yok o konuda. Allahım hepimize bir an önce nasip etsin o duyguyu. Tahlillerde ultrasonda falan hiçbir problem çıkmıyo. Adet olunca tekrar doktora gidip klomen kullanıcam, en azından hamile kalma şansını arttırıyo o yüzdrn denemek istiyorum 4-5 ayBenim de 8 haftalıktı ve takip etmediğim beklemediğim bir zamandı.Henüz tedavi de başlamadık bakalım ocak 2019a kadar beklicez.Bende ozellikle bat yaklastikca uzuntu stres basliyor senin bat ne zamandi canim Hakkımızda hayırlısı olsun
https://www.turuncukasa.com/clearblu-dijital-gebelik-testi-46837Hayır yaa. Kendi satış sitesinde bile yok. Bütün ümitlerim ona bağlıymış gibi baya baya boşverdim. Yok yani.
Amin canım :) Şifa olsun hayıt inşaallah :) O çayda zararlı bir bitki yok hepsi kadınlar için biçilmiş kaftan sanki :)Benim rahim kaç aydır istiyor bebek bi gelmedi inşallah canım en kısa zamanda gelirler artık :)
Canım gittim hayıt suyunu aldım bide aktarcı çay verdi adı fortem içinde hayıt tohumu,aslanpençesi,civanperçemi,maydanoz,adaçayı,üzerlik,sarmaşık bitkileri varmış. Kullanan var mı acaba? Adetim bugün bitiyor hayıt suyuna başlıcam da çay konusunda kararsız kaldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?