- 26 Mart 2018
- 3.083
- 3.983
- 83
Hayırlısı olsun kuzum ya kırmızılar gelene kadar umut var diyen hatun böyle kesin konuşmamalı bence:):)Evet canım 2. kez sildiğimde yoktu. Valla kontrolleri yeni yaptırdım kuzum hiçbir şey yok kesin regl olucam :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun kuzum ya kırmızılar gelene kadar umut var diyen hatun böyle kesin konuşmamalı bence:):)Evet canım 2. kez sildiğimde yoktu. Valla kontrolleri yeni yaptırdım kuzum hiçbir şey yok kesin regl olucam :)
Sen de haklısın ama regle yakın ilişkiye girince çoğu kişide bu durum olabiliyor balım :)Hayırlısı olsun kuzum ya kırmızılar gelene kadar umut var diyen hatun böyle kesin konuşmamalı bence:):)
Tabii ki canım yumurtlama günlerinde ilişki olması önemliSevgili arkdslar benim denemede oldgm 2. Ay bu ateş ölçme ve düzenli reglme gore yumurtlama gunlerini baz aldım. Eğer ki bu ay olmzsa ovulasyon kiti alarak daha belirgin yumurtlama tarihimi bilip 1 2 ayda böyle devam ederim diye dusunyrm. Sonucta önemli olan yumurtlama tarihinde olması degl mı?
canım sana birşey sorcam benim teldeki takvimim uygulası adet tarihini 15 eylül gösteriyor.Sen de haklısın ama regle yakın ilişkiye girince çoğu kişide bu durum olabiliyor balım :)
aynen canım o tarih onemliSevgili arkdslar benim denemede oldgm 2. Ay bu ateş ölçme ve düzenli reglme gore yumurtlama gunlerini baz aldım. Eğer ki bu ay olmzsa ovulasyon kiti alarak daha belirgin yumurtlama tarihimi bilip 1 2 ayda böyle devam ederim diye dusunyrm. Sonucta önemli olan yumurtlama tarihinde olması degl mı?
Canım adetin düzensiz sahi. düzenli olmayınca hesaplamak da zor oluyorcanım sana birşey sorcam benim teldeki takvimim uygulası adet tarihini 15 eylül gösteriyor.
benim adet dongum subat 22 -mart 30- mayıs 3 -haziran 4 -temmuz 9- agustos 12 sizce düzensiz mi dongum ? birde ben bat tarihini ne zaman diye düşünmeliyim
canım işte umutlanmak için yer arıyorum sanırım kendime adet olsamda kurtulsamCanım adetin düzensiz sahi. düzenli olmayınca hesaplamak da zor oluyor
umutlar Ekime inşaallah balımBenim lekelenmeler başladı, bugün yarın olucam çok üzgünüm
Öyle düşünme canım belki bebişin saklambaç oynuyordur :)canım işte umutlanmak için yer arıyorum sanırım kendime adet olsamda kurtulsam
işte canım eger adet tarihim normalde 15 eylul ise verdiğim kan sonucu 10 eylul erken oluyor.Öyle düşünme canım belki bebişin saklambaç oynuyordur :)
İnşaallah gelmiştir bebişin balımişte canım eger adet tarihim normalde 15 eylul ise verdiğim kan sonucu 10 eylul erken oluyor.
sen test yaptınmı canım senınde bat 15 eyluldu değilmiİnşaallah gelmiştir bebişin balım
müjdeli haberi bekliyoruz :)
tatil sonrası işe adapte olma durumları, bir de eşimle biraz yaşam tarzımızda değişiklik yapalım dedikValla bari senden güzel haber alalım kuzum :)
Nerelerdesin balım :) Hayrolsun kafan neden dağınık canım.
Batına az kaldı canım, artık müjdeli haberini alırız hayırlısıyla :) İnşaallah filme gerek kalmadan gelmiştir bebişin balın
eşinin dikkat etmesi çok güzel. biz hala net bir düzen oturtamadık maalesef.. dediğin gibi gün aşırıda yarar var :) hakkımızda hayırlısıKuzum şimdilik bi problem gözükmüyor bende doktor eşime yasak dediğinden beri dikkat ediyo çok şükür evet bu ay çok değişikti hiç aklıma gelmezdi bebiş düşüncesinin arka plana itileceği olabiliyormuş demek ki :):):) sende gün aşırı dene canım ben bazen akıntıları karıştırabiliyorum o yüzden her ihtimale karşı gün aşırı oluyodu Rabbim tez vakitte hayırla sevindirsin bizi :):)
canım üşenmedim hesapladım, döngülerin 37-35-33-36-35 gün şeklinde. Buna göre ortalama 33-37 arası değişiyor gibi düşünebilirsin. ama çok da düzensiz değil. yani kendi içinde bir düzeni var gibi. bu durumda özellikle 19-23. günler arası önemli. ama erken ya da geç yumurtlamayı düşünürsen 15-25 arası gün aşırı ilişki olursa yumurtlamayı yakalarsın.canım sana birşey sorcam benim teldeki takvimim uygulası adet tarihini 15 eylül gösteriyor.
benim adet dongum subat 22 -mart 30- mayıs 3 -haziran 4 -temmuz 9- agustos 12 sizce düzensiz mi dongum ? birde ben bat tarihini ne zaman diye düşünmeliyim
aynen canım o tarih onemli
canım işin aslı ben 29 agustosta ovulasyon testi ile piki yakaladım fakat son bir haftadır ovulasyon testi ile gebeliği öğrenenler oldugunu yapanları görünce yaptım sonuc hep pozitif . 10 eyluldede kan tahlili verdim sonuc 1.20 olunca dedımki yok ama şimdi acaba yanlışmı hesapladım diye düşünüyorumcanım üşenmedim hesapladım, döngülerin 37-35-33-36-35 gün şeklinde. Buna göre ortalama 33-37 arası değişiyor gibi düşünebilirsin. ama çok da düzensiz değil. yani kendi içinde bir düzeni var gibi. bu durumda özellikle 19-23. günler arası önemli. ama erken ya da geç yumurtlamayı düşünürsen 15-25 arası gün aşırı ilişki olursa yumurtlamayı yakalarsın.
dün yaptım negatif canımsen test yaptınmı canım senınde bat 15 eyluldu değilmi
Bende daha önce olmadı bu durum o yüzden bilemicem canım :)Sen de haklısın ama regle yakın ilişkiye girince çoğu kişide bu durum olabiliyor balım :)
Amin canım benim amin artık anneler grubuna geçelim hayırla inşaallah:):)tatil sonrası işe adapte olma durumları, bir de eşimle biraz yaşam tarzımızda değişiklik yapalım dedik
sigara vs. zararlı alışkanlıkları bırakıp yürüyüş bisiklet sürmece falan, biraz misafirlerim de oldu kafa oldu çorba canım =)
senin ilişki sonrası kanama cidden adet yakın diye olabilir. başka şikayetin yoksa onu andırıyor. ama belki de yerleşme kanamasıdır. istersen bu birkaç gün takipte ol.
eşinin dikkat etmesi çok güzel. biz hala net bir düzen oturtamadık maalesef.. dediğin gibi gün aşırıda yarar var :) hakkımızda hayırlısı
canım üşenmedim hesapladım, döngülerin 37-35-33-36-35 gün şeklinde. Buna göre ortalama 33-37 arası değişiyor gibi düşünebilirsin. ama çok da düzensiz değil. yani kendi içinde bir düzeni var gibi. bu durumda özellikle 19-23. günler arası önemli. ama erken ya da geç yumurtlamayı düşünürsen 15-25 arası gün aşırı ilişki olursa yumurtlamayı yakalarsın.
Değişiklik her zaman güzel ve faydalıdır canım :) Bu ay senden güzel haber bekliyor olcaz inşaallah :)tatil sonrası işe adapte olma durumları, bir de eşimle biraz yaşam tarzımızda değişiklik yapalım dedik
sigara vs. zararlı alışkanlıkları bırakıp yürüyüş bisiklet sürmece falan, biraz misafirlerim de oldu kafa oldu çorba canım =)
senin ilişki sonrası kanama cidden adet yakın diye olabilir. başka şikayetin yoksa onu andırıyor. ama belki de yerleşme kanamasıdır. istersen bu birkaç gün takipte ol.
bat 15 eylülmüydü canım senindün yaptım negatif canım