Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sabirli ol canim bende ilk gunden beri istedim ama ilk gun karsima o kadar buyuk bir engel ciktiki 17 ay beklemek zorunda kaldm bu ayin sonunda 2 yilimiz dolucak bizse daha 6 aydir deneyebiliyoruz simdide bu pko sorunuyla ugrasiyorum aslinda bir yondende sansliyim cunku direk sorunumu bilerek doktora gittim

Kuzum Bi arkadaşımda da vardı Bı ay korundu bitkisel Bı ilactı ıkıncı ayına hamile kaldı onu gözünde buyutme

İlk ayda ilk gebelik ama enfeksiyondan dış gebelik oldu. 3 ay korunmadan sonra ilk ay ve tekrar gebelik daha yeni çok şükür şimdilik her şey yolunda.

Kaç tane kullandın ve ne zaman başladın hatırlıyor musun

Yumurtlayıp değerlendirdikten sonra bemce aşılamanın pek bir farkı yok. Ben hem iğne hem femara kullandım bir tanecik yumurta oldu aşılama yapıldı ama tutmadı. Sadece femarayla her iki seferde de ilk kullanma da oldu.

17 ayda bir şey mi tam 40 ay . Gitmediğim yer kalmadı son gitriğim doktor önce aşılama denetti. Olmadı. Malum hap 30lu ve pahalı. Bende denemekte fayda var dedim. Kendim kullandım ama idrar yolu enfeksiyonu yüzünden yolunda gitmedi. Ve bende de pko var. Hemde ileri derecede. Kürtaj oldum 3 ay korunduk. Hsgde sorun çıkmayınca son kalan 10 tanesini kullandım. Ve yine verdi Rabbim. Bu sadece vesiledir belki ama onun sayesinde oldu.

Kuzum Bi arkadaşımda da vardı Bı ay korundu bitkisel Bı ilactı ıkıncı ayına hamile kaldı onu gözünde buyutme
Buyutmem gerek bence.cunku duzenli degil pko olup her ay duzenli adet gorende var benim gibi senede 2 3 kere gorende bunun dereceleri var canim o yuzden dusunmeden yapamiyorum

Geçirdiğiniz zamanı küçümsemek değil amacım. Sadece anlayın diye yazdım. Çünkü önemli olan doğru doktor doğru tedavi.

Canim anladigim kadariyla sen 40 ay korundun ama ben 17 ay tek bir birlesme yasayamadm belki size sacma gelicek ama birlesmekten korktm o sirada hep bir duvarla karsilastm 17 ay sonra egzersizlerle yapabildm anlicaginiz 2 yil once yasamam gereken ilk geceyi ben 5 6 ay once ancak yasadm

Gidicem cnm Allah nasip ederse 3 gün sonra

40 ay korunmadım denedim uğraştım. Başsrmışsın geriside gelir inşaallah

Selam kızlar, ben bugün de çok yoruldum Mışıl mışıl uykular dilerim =)) Sabah güzel haberler almak duasıyla

Geçmiş olsun, tez şifalar canım :)

Endokrine sevketse daha iyiydi aslında bi git bakalım inşallah hemen düzelir. Aktarda çay yaptırmıştım ben hayıt aslan pençesi civan perçemi. Hormon düzenliyo onu da deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…