Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşinde durum ne bacım sana yumurta tembelliği demişti demi görüşmenizde doktor ? Kuzum ben bu ayı pas geçtim üzerinde durmuyorum daha şimdilik bi belirti yok eşimde test vercek haftaya bakalım ne çıkacak
Esimde bisi gormedi yavrm dr ben asilama istedim ona kalsa normalde olur dedi..daha beklemeek istemiyrm dedm tmm yapariz demisti aynn yumurta trmbrlligi baskada bisi yk diyolar cnm amh fln ck iyiydi aman ne bilim ole iste..esin mutlaka versin cnm ona gore yolunuza bakarsiniz kim takviye almasi gerekiyorsa ona yogunlasirsiniz

Doktor 3günü başla 5 gün iç ıkı gun dınlen sonra bana gel dedi

Ben iki defa femarayla hamile kaldım. Bende pko var yumurtlama sadece onunla oldu.
Bende femara kullaniyorum 2 ay gectimolmadi bayramlar falan girdi hep araya seni gorunce umutlandim insallah banada fayda eder ik ay kist oldu 2. Ay yumurtlama oldu bende ama bundan snra nasil ilerer bilmyorun doktorum 6 ay kadar bu tedaviyi uygulayacak... bisey sormak istiyorum bu ilaci kullandigin zamanda kacinci ayinda ilk gebeligi yasadn herkeste farkli olur ama yinede merak ettim...

6 ay Çok fazla değil mi cnm bu tedavi için

Bir test daha varmış o 3 gün sonra çıkacak 3 gün sonra gelirsin dedi bana o ne bilmiyorum söyledi ama anlayamadım o an doktorlar bilirsiniz hızlı konuşuyorlar dediklerinden bişi anlamıyorum
Anladım canım, hayırlısıyla güzel sonuçlar al inşallah

6 ay Çok fazla değil mi cnm bu tedavi için

Bende pko var canim benimde yumurtlamam nirmal yollarla olmuyor bir senede 2 3 kere anca kendi kendime adet goruyorum bu yuzden ilaci kullanmam gerekyor doktorum 3 le 6 arasi denicez dedi ama ilk ayinda kist olustu snra korunun 1 ay dedi sonra ramazan bayrami girdi doktora gidemedik snrasinda tekrar gittim 2. Sefer kullandm yumurtam 2. Ayda olustu ve kendiliginden catladi.. benkm tahminim doktor bir sure bekleyip gebe kalip kalamadigimi denemek istiyor.. birde ben doktora 1 yil kadar korundum dedim aslinda o 1 yillik surede vajinismus gecirmistim soylemedim korundugumu sandigi icin denicek sanirim

Kızlar ilaçları aldım yeni ay yeni umutlar dilerim ki rabbim den hepimizin yüzünü güldürsün ve artık küçük mucizelerimiz gelsin
Hayırlısı olsun kuzum, yeni bi dönem yeni umutlar. İnşallah Rabbim bir an önce hepimizin yüzünü güldürsün

Ay çok teşekkür ederim kuzum. Bu ay da olmazsa hayıt otunu da kullanıcam. İnşallah bizim de gelir artık nazlı bebişlerimiz

Yok kuzum yanlış anlama çok geçmiş olsun. Bu gittiğim doktordan ayrı 2 doktora daha gittim onlar tüp bebek uzmanıydı ve dedıklerı sey klomen yada femerayı igne yapıp ilişki onerdıklerınde çokta Bı faydası olmadığı yanı bızım ayda %15 Bı şansımız varsa bunu 16 cıkartı yormuş bu yanı madem bu kadar masrafa giriyorsunuz aşılamada da aynı ilaçları kullamdırıp bu sefer sanşı yüzde 25 kadar cıkartıyoruz demişlerdi ... Sonuçta kımyasal bunlarda rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün inş çok çok çok zor bi süreç

Kuzum ben baktırdım kaç kere sorun gözükmedi eşimin de sadece ileri hızda düşüklük var baya bakalım bunda nasıl çıkacak.. bal tarçın falan denedin mi kuzum hiç ?

Hayırlısı olsun kuzum, yeni bi dönem yeni umutlar. İnşallah Rabbim bir an önce hepimizin yüzünü güldürsün
İnş cnm ya inş gelsın ler gelsinlerde ne kadar şanslı olduklarını görsünler bizi bu kadar beklettiklerine utanıp daha erken gelmediklerine pişman olsunlar

Yumurtanın çatladığını nasıl anlıyorsunuz kızlar. Bir de bu femera doktor kontrolünde Mi kullanılıyortam olarak ne işe yarıyor. Ben ilk defa duyuyorum

Ben ne yalan soyleyeyim baska dokyora gitmedi cunku uzun zamandan beri kendideki bu sorunu bildigim icin devamli arastiriyodm ozellere gidicek durumum maalesef yok devlete gidiyorum ve bu gittigkm doktor alanindan uzman en iyi doktor olarak bir cok hastasindan duydum bilmiyorum ama nedense guvendm doktora onunla devam etmeyi dusunuyorum buyuk ihtimal 3. Denemeden snra hsg cektirmemi soylucektir diye dusunuyorm birde knedimi cok yipratmak istemiyorum yasim yavas yvas ilerliyor ama cok takarsam hayatimdaki herkes mutsuz olurmus gibi hissediyorum...

Yumurtanın çatladığını nasıl anlıyorsunuz kızlar. Bir de bu femera doktor kontrolünde Mi kullanılıyortam olarak ne işe yarıyor. Ben ilk defa duyuyorum

Canim yumurtanin catladigini o donemde geleb akintinin kivanindan ve coklugundan alıyorsun.. akinti biraz acik olucak ama iki parmaginin arasinda yapiskan ve uzayan bir sekilde olmasi gerekiyor... femarayi ise doktor kontrolunde kullaniliyor yumurtlama bozuklugunda kullaniliyor ben pko hastasiym kendi kendime yumurtlayamiyorum bu ilac sayesinde yumurtlama oluyor ama cok etkili bir ilac doktor vermeden kullanilmamasi gerekyor

Kesinlikle oyle kuzum stres bizi mHfedıyor şunu demeye çalışıyorum tabiki aynı doktorla devam et 3 denemeden sonra hsg cektır inş birsey yoktur eger yoksada yıne devlet karşılıyor nasıl olsa aşılama dene cünkü giden paranın yanında bırde zaman gidiyor kı bu hepsinden en degerlisi.. Bak bnde Bi sorun yok hormonlar hsg sadece küçük Bi polip ama 4 doktora gıttım dördüde o polıp hamılelıge engel değil dedi ve 14 ay oldu 14 hüsranla gecmiş ay.. Şimdi bunu denicez Bı kere sonrada aşılama inş gerek kalmaz ama daha da uzasın istemiyorum ... Ben ne kadar güçlü görünmeye calışsamda içimin acıdığını her an hissediyorum

Insallah gerek.kalmaz canim benim ben seni takip ediyorum biliyorum sorununu az cok umarim hic boyle zorlu tedavilere gerek.kalmadan bebegine kavusursun.. 14 aydir deniyosun peki ne kdarlik evlisin..

Insallah gerek.kalmaz canim benim ben seni takip ediyorum biliyorum sorununu az cok umarim hic boyle zorlu tedavilere gerek.kalmadan bebegine kavusursun.. 14 aydir deniyosun peki ne kdarlik evlisin..
Kuzum aslında şöyle Bn 14 aydır evlıyım ilk günden beei istıyordum ama eşim biraz bekle deyıp gerı cekılıyordu ikna ettim tamm dediğin gibi olsun Bı senemiz dolsun oyle yapalım çocuğu ama sende bnım sözümü dınlıyeceksın doktora gıdıcez ve baktırcaz Bı sorun yoksa bekleriz varsa da o sure zarfında tedavı oluruz dedim 1 ay sadece Bı korunmada bırlıkteliğimiz oldu ve hayatımda ilk defa adetım Bı hafta gecıktı Bn o kadar mutluyum kı birlıktelık 8ldu çocukta nasıl olsa olacak dedım... Nerde bılevılırdin ki bu kadar zor olduğunu. O gun bugun dur deniyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…