Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa pardon yok bitiminden sonraki iki üç gün içinde çekiyolar ader olduğunda arıyosun kaç gün sürdüğünü falan soruyolar ben bitiminden 2 gün sonra çektirmiştim
O zaman ben bu ayı pas geçicem sanırım canım adetim 14'ünde,aksine o gün de Ankaradan gidiyoruz :)

Gerçekten öyle, geçmiyor günler şafak sayar gibi sayıyoruz canım :)
Belirtilerin önceden olan bir şey değilse umutlan inşaallah, bi de değerlendirdiysen tamamdır

Gerçekten öyle, geçmiyor günler şafak sayar gibi sayıyoruz canım :)
Belirtilerin önceden olan bir şey değilse umutlan inşaallah, bi de değerlendirdiysen tamamdır
Degerlendirdigimi düşünüyorum ama tam yumurtlama günümü bilemiyorum. Bu ay olmazsa ovu testi almayı düşünüyorum en azından günü kaçırmam

Benimkide yumurtlamadan sonra başladı ce devam ediyor. 6. Haftada geçiyor mu gerçekten

hormon tahliliniz nasildi
bütün hormonlarım düzenli şükür, fsh, amh, e2, lh, prl. Değerlerin çok iyi hiçbir sıkıntı yok dedi doktor. Durum böyle olunca tüplerden şüpheleniyorum ister istemez :))

bütün hormonlarım düzenli şükür, fsh, amh, e2, lh, prl. Değerlerin çok iyi hiçbir sıkıntı yok dedi doktor. Durum böyle olunca tüplerden şüpheleniyorum ister istemez :))
insallah onda da sorun yoktur.benim prolaktin yuksekti biraz o engelliyormus o yuzden sordum

insallah onda da sorun yoktur.benim prolaktin yuksekti biraz o engelliyormus o yuzden sordum
2 ay önce benim de prolaktinim yüksekti 41 çıkmıştı, 2 tablet dostinexle düştü hemen. Şimdi 13 tü en son. Senin yüksekken kaçtı canım? Bu arada hayırlı olsun sağlıkla bebişini kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…