- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Hayırlısı olsun inşallah canım, üzülme lütfen. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur :)8 Eylül görünüyor takvimimde. Ben erkenden yaptım gebelik testini. Negatif çıktı.
Bu ay da olmadı.
7 ekim de doğum günüm eğer gecikirse adetim bu ayki gibi test falan yapmıcam doğum günüme kadar. Kendi kendime hediye veririm inşallah
İnşaallah kuzum ya, güzel haberlerle gelirsin umarım :)
Ben de beklemedeyim seminer de başlayınca ev işi yemek vs zaman geçiyor ama mesajları okumaya çalışıyorum kendimi dinlememeye çalışıyorum yoksa bat a daha 15 gün varken teste başlarım:)O yüzden oluruna bıraktım kendimi dinledikce gebelik belirtilerinin hepsini yaşıyorum.Hayırlısı olsun
Ay evet canım bi uğraşın olmayınca zırt pırt belirti arıyosun valla, keyfine bak balım :)
Benim de 14'ü balım yaa güzel haberler verelim birbirimize inşaallah :)Kuzum ben geçen ay regli olmuştum zaten bat 15 eylül bir belirti yok bekliyorum bakalım :)
Ayy Rabbim gerçeğini yaşatsın kuzumGünaydın kızlar ya Bn yone çok güzel bir rüyaya uyandım oglumu doğuruyordum o kadar tatlıydı kı anlatamam kucaklayıp hastaneden cıkıyordum. Rabbim o kadar güzel bir duyguydu ki en kısa zamanda hepinizin yaşaması dileğiyle uyanmak istemedim
çok özür dilerim canım düzeltiyorum hemen :)kuzum bu arada benim bata 29 eylül yazmışsın ama 15 eylül olacak
İnşaallah kuzum ya dua et bizlereBu ay umutluyum senden olmazsada baya yakın gibi geliyor :)
Allahım regl yaklaştı diye mi anlamıyorum çok iştahım açık, akşam olsa da eve gidip ıslak kurabiye yapsam diye hayal kuruyorum :) İçimde bi umut var hala lekelenme gelene kadar ✌
Bakarsın sürpriz yapmış bebişin kuzum, saklambaç oynuyordur :)
Sağlıkla gelsin, tutunsun sana bebişin balımSelam canlar ben tatildeyim, o yuzden pek giremedim; ondan once de isyerinde isler birikmisti; ben klomen kullandim ama tatilde oldugumdan pazartesi ancak catlatma ignesi vurulacagim eger hala gerekiyor olursa. Calismalara devam ediyoruz biz de iste bu aralar yumurtlama donemim 13. gun benim bugun.
Doktor muhtelemen sen donene kadar catlamis olur dedi, pazartesi gorecegiz bakalim.
hadi şifa olsun, tutunsun bebişin canım, ayy günler geçmiyor mübarek :)Kızlar ben caglatma ignesini vurdum bu sabah
Ve bakalım tutacak mi bu ay :))
Sabırsızlıkla beklicez
Daha bata çook var
Kızlar Bn kafayı yemek üzereyim test yaptım ovu testi doktorun dediğine göre çatlamaya hazır Bı yumurta var demişti test silik cıktı... Adete son iki gün duramadım yerimde ilk doktorumu aradım durumu anlattım bana gel bakalım dedi .. Heesey anlattım filme baktı polib hamilelilige engel degil çünkü çok küçük sendeki dedi rahim ters dediler polikistik over sın dedıler dedım tahlıllerımon hepsine baktı ultrasyonda kontrol etti kesınlikle polikistik over degil isin tüm hormonların düzenli çalışıyor adetin tam gununde oluyo ve bu ayda yumurtlamışsın dedi diğer doktorun gördüğü aslında catlamış ve dölşenmemiş atılmaya hazır büzülmş Bi yumurta dedi rahimi de gayet normal dunya genelindeki %75 oranın içindesin ki ters olsaydı bıle hamıle kalabilirsin dedi.... Bi ay femera deniyelim şansın yuksek yumurtada rahimde hormanlarda gayet iyi sebeb siz infertelite grubundasınız ama sansı yüksek gruptasınız dedi.. Bı ay sonra olmazsa aşılama dedi artık. Onun içinde çok küçük olsa dai o polip alırız dedi..
Balım keşke gitmeseydin kafan karışmaya müsait çünkü bu dönemde. Bebişin gelmiştir inşaallah ya
Ben de firsat buldukca takip etmeye calisiyorum şimdilik beklemedeyim senin gibi.
Sen nasilsin bir belirti var mi
Ah bu bekleyişler :) Benim sol kasık ağrıyor ama hayra alamet değil sanki =(
Maşaallah kuzum Kopkoyu ikinci çizgi :) Sağlıkla kucağına al inşaallah balımKızlar test yaptım çift cizgiresim atmak istiyorum yapamadım nerden yükleyecem çok heyecan yaptım simdi
Çok geçmiş olsun tez zamanda yeri dolar inşaallah canımArtık listede durmam anlamsız sabah kürtaj oldum kalbi durmuş bebeğimin