Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hanımlar yumurtlama akıntısı gibi olan akıntı kesildi diyemem ama üstüne bir de sarı akıntı eklenmiş iltihap olduğuna eminim artık :)
Sarı akıntı bebiş belirtisi balım :)

Benim iş yerinde değişiklikler oldu ona adapte olmaya çalışıyorum :) bu ay nedensiz bi şekilde umutluyum ama sonum hayrolsun bakalım :) sen nasılsın canım
Hadi inşallah balım, güzel haberlerle gelirsin umarım :)
Ben de iyiyim şükür canım tatildeyim batımı bekliyorum :)

Aşırı yorgun ve halsizim belim ağrıyor işimi gücümü yapacak kimsemde yok taşınma derdindeyim :/ duygusal olarak kendimi çok yalnz hissediyorum

Pek ic acici degil ilacla tedavi goruyordum bayrama denk geldigi icin doktora gidemedim suan yumurtlama donemimde olmam gerekirdi fakat bende hic belirti yok yumurtlama akintisi yok galiba bu ayda olucak doktor yolcusu olucak yine ve adetimde gecicek yumurtlama olmadigi icin ve bu yuzden ben baya cok üzülüyorum

Hadi ya ne bilim kuzum bilmediğim Bi sürü şey öğrendim gelmeyen şu minnak sayesinde rabbim yüzümüzü güldürsün ins

Ay kıyamam canım ya, nasıl üzüldüm anlatamam. İnşallah Allahım sağlıklı bi evlat nasip etsin bir an önce.
Ben de aralıkta 8 haftalık kürtaj oldum malesef canım. O bebeğime hemen ilk ay hamile kaldım tedavisiz yani. Sonra 5 ay korunduk. Şimdi de bu 5.ay hala hamile kalamıyorum. Görünürde hiçbir promlem yok, 2 ay önce prolaktinim biraz yüksekti şimdi o da normal. Geçen ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. 5 yumurtam oluştu 3 ü olgundu ve çatladılar ama yine olmadı. Bu ay da bayramda regl oldum klomen kullanamadım. Doktorum en kötü ihtimal klomeni 3.-4. kullanımda olumlu sonuç bekliyorum senden dedi ama nasip bakalım

Kuzum dundu galiba ovo testi yaptım sayfaya atmıştım normal demişlerdi şuan esimin ailesındeyım eve gidince tekrar yapıcaö
Hamilelikte ovulasyon testinin daha koyu çıkması gerekiyo canım ama daha bi kaç güne de koyulaşabilir. Bekleyelim bakalım, sen umut vaadediyosun :)

Baş göz üstüne balım, biz burda niçin varız :)

Benim de gönlüm ondan yana canım ya keşke tutunsa :)
Vallahi Allahım ol der olur, hiç sıkma canını. Tek ilişkiyle hamile kalan o kadar çok var ki. Dua edelim bol bol canım, elimizden başka bi şey gelmiyo

Canım yaa , lütfen kendini üzme. Elbette sabrının meyvesini alacaksın inşaallah :) Allah'tan ümit kesilmez kuzum. Belli mi olur belki sürpriz yapar bebeğin :)

Vallahi Allahım ol der olur, hiç sıkma canını. Tek ilişkiyle hamile kalan o kadar çok var ki. Dua edelim bol bol canım, elimizden başka bi şey gelmiyo
En büyük silahımız dua valla balım
O kadar güzel konuştun ki içim titredi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…