• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olduğunu bilsem koşa koşa gider im ama o hayal kırıklığı çok kötü kuzum 3 gun kaldı akşama yine ovu yapıcam bakalım ilaçları alıp şimdilik kullanmıcam canım 3 daha beklıcem gününü saşırmaz benim ki
Dilerim 3 gün sonra güzel haberlerle gelirsin kuzum ya :dua: çok istiyorum inan

Allah bu listede olan olmayan herkese isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Hayırlı zamanda. Benim içinde dua edin değerim artsın düzenli bir şekilde bebeğim beni bırakmasın. :anneadayı:

Dilerim 3 gün sonra güzel haberlerle gelirsin kuzum ya :dua: çok istiyorum inan
İnanıyorum tabı kı burada bırının mutlugu hepimizin mutluluğu kuzum bakalım sen bunu neye benzeticeksin

Eklentiler

• Screenshot_20180905-173046.jpg
    Screenshot_20180905-173046.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 33
Ay canım merhaba, bundan sonra burda da sık sık takılıyım o zaman madem çağırdın :) geçen ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım sonuç olumsuz onu söylemiştim zaten. Son reglim de bayrama denk geldi klomen falan kullanamadım. Yumurta takibi yaptırdım doktoruma, bi tane yumurtam var pazartesi kontrolde 1-2 güne çatlıcak demişti doktor. Kıymetli günlerdeyim yani :) bir de ovulasyon testi kullandım bu ay ilk kez, dün akşam pik oldu galiba. Değerlendiriyorum işte bu aralar :) sen neler yapıyosun kuzum

Allah bu listede olan olmayan herkese isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Hayırlı zamanda. Benim içinde dua edin değerim artsın düzenli bir şekilde bebeğim beni bırakmasın. :anneadayı:
Ay bu ne güzel bi dua Allah razı olsun canım. Allahım sana da sağlıkla sıhhatle evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah :KK200:

İnanıyorum tabı kı burada bırının mutlugu hepimizin mutluluğu kuzum bakalım sen bunu neye benzeticeksin
valla ben hiç anlamıyorum bunlardan canım ama kendi ultrasonumda dr yumurtayı göstermişti, ona benziyor :)

Ay canım merhaba, bundan sonra burda da sık sık takılıyım o zaman madem çağırdın :) geçen ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım sonuç olumsuz onu söylemiştim zaten. Son reglim de bayrama denk geldi klomen falan kullanamadım. Yumurta takibi yaptırdım doktoruma, bi tane yumurtam var pazartesi kontrolde 1-2 güne çatlıcak demişti doktor. Kıymetli günlerdeyim yani :) bir de ovulasyon testi kullandım bu ay ilk kez, dün akşam pik oldu galiba. Değerlendiriyorum işte bu aralar :) sen neler yapıyosun kuzum
batını yazdırmışsın yazmayınca merak ettim canım =) Burda birbirimize destek oluyoruz, Rabbim sabrımızın meyvelerini veriyor şükür elbet sıra bize de gelecek diye bir ümit bekliyoruz :))

Hayırlısıyla tutunur inşaallah bebişin sana balım, seninle beraber bizleri de mutlu edecek haberini bekliyoruz :)

Ben değerlendiremedim sanırım, 2 ilişki tek oldu o da yumurtlama zamanı değildi canım. öyle bekliyorum işte :)

Kızlar Bn Bi doktora daha gittim eşimle birlikte tahlillere rahim filmine baktı polıp engel degil çok küçük ama istersen aldır dedi bıde ultrasyonda bakarken eşimi çağırdı babası gel bakalım deyıp 17mm bir yumurta oluşmuş yaramazlık yapmaya devam dedi bnde doktor bey adetime 3 gun kaldı ne yumurtası dedım polıkistiksin demekki yumurtlama zamanın farklı dedi bnde ovu yaptığımı o gunu yakaladığımı söyledim 14 gününde dedim allahın ıznoyle ocağa kalmadan hamilesin dedi Bi ilaç yazdı bu nasıl birşey anlayan var mı:)
Canim ilginc bir muayene imis cidden. Doktorlar bazen pko tanisi koymakta zorluk cekebiliyor. Hormon ya da ultrasonda direkt belirtiler oomadigi zaman bir ihtimal diyorlar. Bu arada yumurta ve kese farkini dr bilirdi herhalde ya.. size kalan bugunleri degerlendirmek bence. Ama doktorun babasi yaramazliga devam fln demesi cok tuhaf geldi bana ya ben inanilmaz utanirdim sanirim. Ikinizde de bir sorun gorunmemesi iyi bir sey canim,guzel dualar et

Bu yana geldigin her vakit gecerli bu teklifim kuzucummm :****
Yirimmm senii benn, gormeden sevdiklerimdensin :)

Sonuç çıktı 34. İki gün sonra tekrar bakıcaz.
Tebrikler canim, her sey yolunda gitsin insallah :)

Ben doktorlara o konuda güvenmiyorum, kaç arkadaşıma kist dediler adet oldu kızlar kist çıkmadı, kaç arkadaşım yumurtlamışsın dendi hamile çıktı, belli olmaz o işler
Canim bazi kistler adetle atiliyor, ama yumurta ile hamilelik farkini nasil anlayamamislar hayret dogrusu..

Canim ilginc bir muayene imis cidden. Doktorlar bazen pko tanisi koymakta zorluk cekebiliyor. Hormon ya da ultrasonda direkt belirtiler oomadigi zaman bir ihtimal diyorlar. Bu arada yumurta ve kese farkini dr bilirdi herhalde ya.. size kalan bugunleri degerlendirmek bence. Ama doktorun babasi yaramazliga devam fln demesi cok tuhaf geldi bana ya ben inanilmaz utanirdim sanirim. Ikinizde de bir sorun gorunmemesi iyi bir sey canim,guzel dualar et
Kuzum biz eşimle neye ugradığımızı şaşırdık çok manyak Bi doktordu çok rahat bizde Bi o kadar utandık emın ol 3 gun kalmış adete kafam almıyor artık yanı Bn bu son 3 gun de hamıle kalabılor mıyım

batını yazdırmışsın yazmayınca merak ettim canım =) Burda birbirimize destek oluyoruz, Rabbim sabrımızın meyvelerini veriyor şükür elbet sıra bize de gelecek diye bir ümit bekliyoruz :))

Hayırlısıyla tutunur inşaallah bebişin sana balım, seninle beraber bizleri de mutlu edecek haberini bekliyoruz :)

Ben değerlendiremedim sanırım, 2 ilişki tek oldu o da yumurtlama zamanı değildi canım. öyle bekliyorum işte :)
Evet burdan birbirimizle konuşmak umut oluyo moral oluyo canım. Bundan sonra sürekli takılcam burda :)
Ben de inanıyorum bizim bebişlerimiz de gelicek, zamanı var.
Hiç belli olmaz kuzum, spermler 3 güne kadar içeride yaşadıklarından belki onlardan biri dölleyebilir, sana da sürpriz olur ne güzel :)

Canım merhaba şimdi gördüm ve okudum yazdıklarını. Doktorun kese gibi bi yorum yaptı mı? Yani keseye de benziyo, yumurtaya da, kiste de. Her şey olabilir. Yumurtaysa biraz geç olmuş ama çalışmalara devam bence. Kist gibi bi şeys3 zaten adetle atılır

Kuzum Bn bundan önce doktora gittiğimde adetımın 14 gunuydu yumurta takıbınde o gun doktor bak yumurtan muhtemelen gece catlamış kalıteli Bi yumurta hatta her halde catlayınca sıvı olusurmus orada onu bıle gösterdisol tarafta olusmustu tek yumurta oluşmuştu sag tarafta da polikistik over gibisin dedi.. Yanı kist te yoktu ıkıncı Bı yumurtada o yuzden kafam karıştı

Back