• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım merhaba şimdi gördüm ve okudum yazdıklarını. Doktorun kese gibi bi yorum yaptı mı? Yani keseye de benziyo, yumurtaya da, kiste de. Her şey olabilir. Yumurtaysa biraz geç olmuş ama çalışmalara devam bence. Kist gibi bi şeys3 zaten adetle atılır
Kuzum Bn bundan önce doktora gittiğimde adetımın 14 gunuydu yumurta takıbınde o gun doktor bak yumurtan muhtemelen gece catlamış kalıteli Bi yumurta hatta her halde catlayınca sıvı olusurmus orada onu bıle gösterdisol tarafta olusmustu tek yumurta oluşmuştu sag tarafta da polikistik over gibisin dedi.. Yanı kist te yoktu ıkıncı Bı yumurtada o yuzden kafam karıştı

Canim sutekli okuyorum takipteyim sessizce batımı bekliyorum son 5 gün hayırlısı ama acayip gogus agrisi var neye alamet anlamadım Allah hepimizin gonlune gore versin

Kuzum Bn bundan önce doktora gittiğimde adetımın 14 gunuydu yumurta takıbınde o gun doktor bak yumurtan muhtemelen gece catlamış kalıteli Bi yumurta hatta her halde catlayınca sıvı olusurmus orada onu bıle gösterdisol tarafta olusmustu tek yumurta oluşmuştu sag tarafta da polikistik over gibisin dedi.. Yanı kist te yoktu ıkıncı Bı yumurtada o yuzden kafam karıştı
Gerçekten ilginç bi durum kuzum. Bekle bakalım, zaten az kalmış senin bata. Ay inşallah görülen şey kesedir, inşallah adet olmazsın yüksek yüksek hcg vardır canım. Aslında eğer keseyse şu an idrar testinde çok rahat pozitifi görürsün. Test yaptın mı hiç canım?

Yarın ovitrella catlatma ignesi vurulcam
Daha var bata o yüzden şimdiden çok umutlanmak istemiyorum. :)
Allahım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin canım. Çatlatma iğnesi ilk mi olucak daha önce de kullandın mı

Allahım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin canım. Çatlatma iğnesi ilk mi olucak daha önce de kullandın mı
Rabbim gönlüne göre versin kuzum ❤
En son beş ay önce falan kullanmıştım öncesinde de yine kullanmıştım ilk değil yani :) ama suzun ana kadar ise yaramadı
Önümüzdeki maçlara bakcaz artık :D

Rabbim gönlüne göre versin kuzum ❤
En son beş ay önce falan kullanmıştım öncesinde de yine kullanmıştım ilk değil yani :) ama suzun ana kadar ise yaramadı
Önümüzdeki maçlara bakcaz artık :KK70:
Hepimizin Allah gönlüne göre versin canım ❤ klomen ve çatlatma iğnesiyle sonuç alan çok oluyo, çok ciddi bi problem yoksa tabi. Zaten 7-8 kereye kadar kullandırabiliyo doktorlar. İnşallah olucak, gelicek bebişler inanıyorum :KK36:

Hepimizin Allah gönlüne göre versin canım ❤ klomen ve çatlatma iğnesiyle sonuç alan çok oluyo, çok ciddi bi problem yoksa tabi. Zaten 7-8 kereye kadar kullandırabiliyo doktorlar. İnşallah olucak, gelicek bebişler inanıyorum :KK36:
Klomenle hamile kaldım tedaviye başladığım ikinci ay ikiz hemde ama
5. Ayımda erken doğum yaptım. .
SonrasınDA bir kere de tedavisiz gebe kaldım oda hüsran
1 buçuk yıldır hala birsey yok tedaviye bu ay yine devam ettim hayırlısı Rabbim den artık
Ciddi bir Problem olmadığıni söyledi doktorum eşimde de bi sıkıntı yok

Sizin neden olmuyor?

Gerçekten ilginç bi durum kuzum. Bekle bakalım, zaten az kalmış senin bata. Ay inşallah görülen şey kesedir, inşallah adet olmazsın yüksek yüksek hcg vardır canım. Aslında eğer keseyse şu an idrar testinde çok rahat pozitifi görürsün. Test yaptın mı hiç canım?
Kuzum dundu galiba ovo testi yaptım sayfaya atmıştım normal demişlerdi şuan esimin ailesındeyım eve gidince tekrar yapıcaö

Eklentiler

• IMG_20180904_113615.jpg
    IMG_20180904_113615.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 32
Kuzum biz eşimle neye ugradığımızı şaşırdık çok manyak Bi doktordu çok rahat bizde Bi o kadar utandık emın ol 3 gun kalmış adete kafam almıyor artık yanı Bn bu son 3 gun de hamıle kalabılor mıyım
Canım eğer ikinci keZ yumurtluyorsan ki doktorun söyledikleri onu gösteriyo adetin gecikecek bildiğim kadarıyla yumurta günde 2 mm büyüyor bu demek oluyo ki 2 güne falan tekrar yumurta çatlıcak sen yine de değerlendir bu süreçleri bi bakmışsın ikizin olmuş polikistikte çok yumurta olduğu için belki de iki tanesi olgunlaştı çatlayacak ümidini kesme sen değerlendir bu günleri

Canım eğer ikinci keZ yumurtluyorsan ki doktorun söyledikleri onu gösteriyo adetin gecikecek bildiğim kadarıyla yumurta günde 2 mm büyüyor bu demek oluyo ki 2 güne falan tekrar yumurta çatlıcak sen yine de değerlendir bu süreçleri bi bakmışsın ikizin olmuş polikistikte çok yumurta olduğu için belki de iki tanesi olgunlaştı çatlayacak ümidini kesme sen değerlendir bu günleri
Canım benim Bi tanesi 12 gun önce diğeri şimdi mi mucize gibi gelsede keşke diyorum

Canim ilginc bir muayene imis cidden. Doktorlar bazen pko tanisi koymakta zorluk cekebiliyor. Hormon ya da ultrasonda direkt belirtiler oomadigi zaman bir ihtimal diyorlar. Bu arada yumurta ve kese farkini dr bilirdi herhalde ya.. size kalan bugunleri degerlendirmek bence. Ama doktorun babasi yaramazliga devam fln demesi cok tuhaf geldi bana ya ben inanilmaz utanirdim sanirim. Ikinizde de bir sorun gorunmemesi iyi bir sey canim,guzel dualar et

Yirimmm senii benn, gormeden sevdiklerimdensin :)

Tebrikler canim, her sey yolunda gitsin insallah :)

Canim bazi kistler adetle atiliyor, ama yumurta ile hamilelik farkini nasil anlayamamislar hayret dogrusu..
Ayy beybimm sende oylesinnn tabisiiii cansinnn

Canım benim Bi tanesi 12 gun önce diğeri şimdi mi mucize gibi gelsede keşke diyorum
Olabiliyor canım burda çok eskiden bi arkadaş vardı o da yanlış hatırlamıyorsam ovu kullanıyordu yakaladı piki değerlendirdi sonra adet olmadı günün geçtiği 19.günde hamile olduğunu öğrendi söktürücü falanda kullanmıştı o sen öyle bi şey yapma ikinci kez yumurtlamış ve o tutmuştu şimdi doğurmak üzere herhalde

Evet burdan birbirimizle konuşmak umut oluyo moral oluyo canım. Bundan sonra sürekli takılcam burda :)
Ben de inanıyorum bizim bebişlerimiz de gelicek, zamanı var.
Hiç belli olmaz kuzum, spermler 3 güne kadar içeride yaşadıklarından belki onlardan biri dölleyebilir, sana da sürpriz olur ne güzel :)

Baş göz üstüne balım, biz burda niçin varız ❤️:)

Benim de gönlüm ondan yana canım ya keşke tutunsa :)

Canim sutekli okuyorum takipteyim sessizce batımı bekliyorum son 5 gün hayırlısı ama acayip gogus agrisi var neye alamet anlamadım Allah hepimizin gonlune gore versin
Daha önce var mıydı öyle bir ağrı canım, hayırlısıyla tutunmuştur inşaallah bebeğin :) uzaktan izleme kuzum kafa dağıtıyoruz :)

hanımlar yumurtlama akıntısı gibi olan akıntı kesildi diyemem ama üstüne bir de sarı akıntı eklenmiş:bicak: iltihap olduğuna eminim artık :)

hanımlar yumurtlama akıntısı gibi olan akıntı kesildi diyemem ama üstüne bir de sarı akıntı eklenmiş:bicak: iltihap olduğuna eminim artık :)

Benim iş yerinde değişiklikler oldu ona adapte olmaya çalışıyorum :) bu ay nedensiz bi şekilde umutluyum ama sonum hayrolsun bakalım :) sen nasılsın canım

Back