İnşaallah :)Artıcak Artıcak allahın ıznıyle gönlünü ferah tut bebeğine güzel enerjiler gönder
Dilerim 3 gün sonra güzel haberlerle gelirsin kuzum yaOlduğunu bilsem koşa koşa gider im ama o hayal kırıklığı çok kötü kuzum 3 gun kaldı akşama yine ovu yapıcam bakalım ilaçları alıp şimdilik kullanmıcam canım 3 daha beklıcem gününü saşırmaz benim ki
Canım senin yeni bat ne zamanMaalesef ben de adet oldum hatta adetim bitti nasil olduysaa
Allah bu listede olan olmayan herkese isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Hayırlı zamanda. Benim içinde dua edin değerim artsın düzenli bir şekilde bebeğim beni bırakmasın.@_Thalia_
B blanche_ea
Y yildizprm
birgaripedacik
1 1melegimolsun
papatyakokankadin
Svdmsvdm
cengelliigne
C Cruelangel
Hatice Meryem
@HemDeliHemAsik
isis
A AloeeVeraa
teacheralla
@Masalim17
Fairytale35
kızlar nerdesiniz neler yapıyorsunuz.. batını yazan kaçıyor yazan yok durumunuz nasıl :)
İnanıyorum tabı kı burada bırının mutlugu hepimizin mutluluğu kuzum bakalım sen bunu neye benzeticeksinDilerim 3 gün sonra güzel haberlerle gelirsin kuzum yaçok istiyorum inan
Ay canım merhaba, bundan sonra burda da sık sık takılıyım o zaman madem çağırdın :) geçen ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım sonuç olumsuz onu söylemiştim zaten. Son reglim de bayrama denk geldi klomen falan kullanamadım. Yumurta takibi yaptırdım doktoruma, bi tane yumurtam var pazartesi kontrolde 1-2 güne çatlıcak demişti doktor. Kıymetli günlerdeyim yani :) bir de ovulasyon testi kullandım bu ay ilk kez, dün akşam pik oldu galiba. Değerlendiriyorum işte bu aralar :) sen neler yapıyosun kuzum@_Thalia_
B blanche_ea
Y yildizprm
birgaripedacik
1 1melegimolsun
papatyakokankadin
Svdmsvdm
cengelliigne
C Cruelangel
Hatice Meryem
@HemDeliHemAsik
isis
A AloeeVeraa
teacheralla
@Masalim17
Fairytale35
kızlar nerdesiniz neler yapıyorsunuz.. batını yazan kaçıyor yazan yok durumunuz nasıl :)
Ay bu ne güzel bi dua Allah razı olsun canım. Allahım sana da sağlıkla sıhhatle evladını kucağına almayı nasip etsin inşallahAllah bu listede olan olmayan herkese isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Hayırlı zamanda. Benim içinde dua edin değerim artsın düzenli bir şekilde bebeğim beni bırakmasın.
Amin inşaallah. Allah razı olsunAy bu ne güzel bi dua Allah razı olsun canım. Allahım sana da sağlıkla sıhhatle evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah
valla ben hiç anlamıyorum bunlardan canım ama kendi ultrasonumda dr yumurtayı göstermişti, ona benziyor :)İnanıyorum tabı kı burada bırının mutlugu hepimizin mutluluğu kuzum bakalım sen bunu neye benzeticeksin
BNDE anlamam kese gibi duruyor dedide Bi arkadaşım umut işte:)valla ben hiç anlamıyorum bunlardan canım ama kendi ultrasonumda dr yumurtayı göstermişti, ona benziyor :)
batını yazdırmışsın yazmayınca merak ettim canım =) Burda birbirimize destek oluyoruz, Rabbim sabrımızın meyvelerini veriyor şükür elbet sıra bize de gelecek diye bir ümit bekliyoruz :))Ay canım merhaba, bundan sonra burda da sık sık takılıyım o zaman madem çağırdın :) geçen ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım sonuç olumsuz onu söylemiştim zaten. Son reglim de bayrama denk geldi klomen falan kullanamadım. Yumurta takibi yaptırdım doktoruma, bi tane yumurtam var pazartesi kontrolde 1-2 güne çatlıcak demişti doktor. Kıymetli günlerdeyim yani :) bir de ovulasyon testi kullandım bu ay ilk kez, dün akşam pik oldu galiba. Değerlendiriyorum işte bu aralar :) sen neler yapıyosun kuzum
Ben de ümitliyim senden canım inşaallah reglin gelmez de sevindirici haberini alalım 3 gün sonra :)BNDE anlamam kese gibi duruyor dedide Bi arkadaşım umut işte:)
Canim ilginc bir muayene imis cidden. Doktorlar bazen pko tanisi koymakta zorluk cekebiliyor. Hormon ya da ultrasonda direkt belirtiler oomadigi zaman bir ihtimal diyorlar. Bu arada yumurta ve kese farkini dr bilirdi herhalde ya.. size kalan bugunleri degerlendirmek bence. Ama doktorun babasi yaramazliga devam fln demesi cok tuhaf geldi bana ya ben inanilmaz utanirdim sanirim. Ikinizde de bir sorun gorunmemesi iyi bir sey canim,guzel dualar etKızlar Bn Bi doktora daha gittim eşimle birlikte tahlillere rahim filmine baktı polıp engel degil çok küçük ama istersen aldır dedi bıde ultrasyonda bakarken eşimi çağırdı babası gel bakalım deyıp 17mm bir yumurta oluşmuş yaramazlık yapmaya devam dedi bnde doktor bey adetime 3 gun kaldı ne yumurtası dedım polıkistiksin demekki yumurtlama zamanın farklı dedi bnde ovu yaptığımı o gunu yakaladığımı söyledim 14 gününde dedim allahın ıznoyle ocağa kalmadan hamilesin dedi Bi ilaç yazdı bu nasıl birşey anlayan var mı:)
Yirimmm senii benn, gormeden sevdiklerimdensin :)Bu yana geldigin her vakit gecerli bu teklifim kuzucummm :****
Tebrikler canim, her sey yolunda gitsin insallah :)Sonuç çıktı 34. İki gün sonra tekrar bakıcaz.
Canim bazi kistler adetle atiliyor, ama yumurta ile hamilelik farkini nasil anlayamamislar hayret dogrusu..Ben doktorlara o konuda güvenmiyorum, kaç arkadaşıma kist dediler adet oldu kızlar kist çıkmadı, kaç arkadaşım yumurtlamışsın dendi hamile çıktı, belli olmaz o işler
Kuzum biz eşimle neye ugradığımızı şaşırdık çok manyak Bi doktordu çok rahat bizde Bi o kadar utandık emın ol 3 gun kalmış adete kafam almıyor artık yanı Bn bu son 3 gun de hamıle kalabılor mıyımCanim ilginc bir muayene imis cidden. Doktorlar bazen pko tanisi koymakta zorluk cekebiliyor. Hormon ya da ultrasonda direkt belirtiler oomadigi zaman bir ihtimal diyorlar. Bu arada yumurta ve kese farkini dr bilirdi herhalde ya.. size kalan bugunleri degerlendirmek bence. Ama doktorun babasi yaramazliga devam fln demesi cok tuhaf geldi bana ya ben inanilmaz utanirdim sanirim. Ikinizde de bir sorun gorunmemesi iyi bir sey canim,guzel dualar et
Evet burdan birbirimizle konuşmak umut oluyo moral oluyo canım. Bundan sonra sürekli takılcam burda :)batını yazdırmışsın yazmayınca merak ettim canım =) Burda birbirimize destek oluyoruz, Rabbim sabrımızın meyvelerini veriyor şükür elbet sıra bize de gelecek diye bir ümit bekliyoruz :))
Hayırlısıyla tutunur inşaallah bebişin sana balım, seninle beraber bizleri de mutlu edecek haberini bekliyoruz :)
Ben değerlendiremedim sanırım, 2 ilişki tek oldu o da yumurtlama zamanı değildi canım. öyle bekliyorum işte :)
Canım merhaba şimdi gördüm ve okudum yazdıklarını. Doktorun kese gibi bi yorum yaptı mı? Yani keseye de benziyo, yumurtaya da, kiste de. Her şey olabilir. Yumurtaysa biraz geç olmuş ama çalışmalara devam bence. Kist gibi bi şeys3 zaten adetle atılırİnanıyorum tabı kı burada bırının mutlugu hepimizin mutluluğu kuzum bakalım sen bunu neye benzeticeksin
Tmm kuzum tsk edermmm bekliyrmKuzum recete elimde eşim uyudu kaldı daha almadım ilacları anlamaya calışıyorum ama yazıdan anlamıyorum alınca yazayım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?