Çıkmadı dahaMcz09 ne yaptın canım merak ettim
Günaydın canım iyiye işarettir inşaallah yaa çok geçmiş olsunGünaydın bayanlar, belim çok ağrıyor sap gibi yatıyorum çok kötüyüm
bende kocişi yatırdım öyle yaptım canım yoksabende tek kalamazdım iyi yapmışsınız kız kıza :):) uykusuzluktan mı ağrıyo başın?Hee ben tek kalamiym da kuzum ondn arkadasta kaldk hazir kocisler yokken :) ama var ya basim kazan gibi is yerinde fenalardaym oyy
Öle kuzumVardır zamanı balım
Öle olsun tatlımmmKuzummm hayirlisi olsun
Her zamann beklermmmmm :))) ne guzl olur yaaaa cay sohbet bide cigdem tmmdir :)canım sen bence zaman geçirmeden bir hastaneye görün. köydeyim demişsin gerçi bilemedim ama..
ptt ben de istereeemmm. bu ara çok kıskancım yaw
off ya keşkem mümkün olsa aramızda dağlar var, yollar var be yavrummHer zamann beklermmmmm :))) ne guzl olur yaaaa cay sohbet bide cigdem tmmdir :)
çıkınca yazarsın canımÇıkmadı daha
Kızlar Bn Bi doktora daha gittim eşimle birlikte tahlillere rahim filmine baktı polıp engel degil çok küçük ama istersen aldır dedi bıde ultrasyonda bakarken eşimi çağırdı babası gel bakalım deyıp 17mm bir yumurta oluşmuş yaramazlık yapmaya devam dedi bnde doktor bey adetime 3 gun kaldı ne yumurtası dedım polıkistiksin demekki yumurtlama zamanın farklı dedi bnde ovu yaptığımı o gunu yakaladığımı söyledim 14 gününde dedim allahın ıznoyle ocağa kalmadan hamilesin dedi Bi ilaç yazdı bu nasıl birşey anlayan var mı:)
belki miniktir henüz görünmüyodur balım ay keşke kan verseydin ya :)R4bi4 Yok kuzum yumurta 17mm olmuş yeni çatlayacak diyo kafam karıştı eşime acaba bebek vardı da yumurta mı sandı diyom eşim onu anlamaz mı dıyo:) :)
Ohh bunu adak olarak ada inşaallah gelecek bebişin kuzum :) Belirti olmaması da iyi bence çünkü belirtiler adet gecikmesinden sonra başlıyormuşKuzum hiç belirti yok kigöğüs ağrısı ve ara ara batmalar öyle birsey varsa kapımın önünde kurban kesicem....
İki gün önce kahve rengi akıntm oldu nasıl olsa hasta olucam dıye şimdi sadece belime kasıklarıma batma agrı giriyor inş kuzum inş olur da rabbim bizi bu dunyada yalnız bırakmaz hepimizin yürek sızısı haline gelmiş olan evlat hasretini dindirsin..Ohh bunu adak olarak ada inşaallah gelecek bebişin kuzum :) Belirti olmaması da iyi bence çünkü belirtiler adet gecikmesinden sonra başlıyormuş
Hee anladm yavrm bende kalamiym vala..aynn kuzum yaa 5 gibi yattk 8de ise kalktk gecmiyo bugun :)Günaydın canım iyiye işarettir inşaallah yaa çok geçmiş olsun
bende kocişi yatırdım öyle yaptım canım yoksabende tek kalamazdım iyi yapmışsınız kız kıza :):) uykusuzluktan mı ağrıyo başın?
amiiin ne güzel dua ettin içten canımİki gün önce kahve rengi akıntm oldu nasıl olsa hasta olucam dıye şimdi sadece belime kasıklarıma batma agrı giriyor inş kuzum inş olur da rabbim bizi bu dunyada yalnız bırakmaz hepimizin yürek sızısı haline gelmiş olan evlat hasretini dindirsin..
Bu yana geldigin her vakit gecerli bu teklifim kuzucummm :****off ya keşkem mümkün olsa aramızda dağlar var, yollar var be yavrumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?