ayyy inşaallah kuzum ya :) Sen de görünmüyorsun epeydir :)Hissediyoruuumm bu topicte Allahin izniyle hepimizz hamis haberi vericez bir bir..
Allahim en hayirli zamanda nasip et bizlere. Amin
Vardır zamanı balımBuayda hüsran
İnşaallah seninledir bebişinGünaydın kızlar. Daha gidemedim ama Dua edin bir kaç saat sonra sonuç belli olacak. Bebeğim sağlıklı bir şekilde benimle olsun.
Kan verdim geldim sağlık ocağı olduğu için öğlenden sonra belli olacakİnşaallah seninledir bebişinGüzel haberlerini bekliyoruz
sana barkod verdiler mi. ordan da bakabilirsin nettenKan verdim geldim sağlık ocağı olduğu için öğlenden sonra belli olacak
Yok canım netten bakılmıyor ona.sana barkod verdiler mi. ordan da bakabilirsin netten
Asyaayaz vardı o netten bakmıştı o yüzden sordum, artık bekliycez napalım :)Yok canım netten bakılmıyor ona.
E nabıza baktım hastane kaydı gelmiş oraya sonuçta gelirse. Bakarım ordanAsyaayaz vardı o netten bakmıştı o yüzden sordum, artık bekliycez napalım :)
Kuzummm hayirlisi olsunBuayda hüsran
Aminnn insallahhhhHissediyoruuumm bu topicte Allahin izniyle hepimizz hamis haberi vericez bir bir..
Allahim en hayirli zamanda nasip et bizlere. Amin
:):) ben görmemiştim msjı bende tek yapıyodum ptt yi :):)Yk vala esim gececi kizlarla ptt yapiyz :))
Hee ben tek kalamiym da kuzum ondn arkadasta kaldk hazir kocisler yokken :) ama var ya basim kazan gibi is yerinde fenalardaym oyy:):) ben görmemiştim msjı bende tek yapıyodum ptt yi :):)
Gunaydn cnmm hayir olsn insallahh daha da var gunune yaa test yapar ya da kan verirdin kuzum yaaGünaydın bayanlar, belim çok ağrıyor sap gibi yatıyorum çok kötüyüm
Ondan olduğunu sanmıyorum balım ya bi de köye geldik hastane de bulamam tabi.Gunaydn cnmm hayir olsn insallahh daha da var gunune yaa test yapar ya da kan verirdin kuzum yaa
canım sen bence zaman geçirmeden bir hastaneye görün. köydeyim demişsin gerçi bilemedim ama..yok balım yanma, kötü koku falan yok. Sadece yumurtlama akıntısı ve karın altında batmalar var. valla ben de bilmiyorum neler olduğunu. İnşaallah bebiştendir
ptt ben de istereeemmm. bu ara çok kıskancım yawYk vala esim gececi kizlarla ptt yapiyz :))
Kuzum pazartesi ancak giderim, bi ara yine yine böyle olmuştum tahliller temiz çıkmıştı.canım sen bence zaman geçirmeden bir hastaneye görün. köydeyim demişsin gerçi bilemedim ama..
ptt ben de istereeemmm. bu ara çok kıskancım yaw
anladım canım, inşallah her şey yolundadır, haber verirsinKuzum pazartesi ancak giderim, bi ara yine yine böyle olmuştum tahliller temiz çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?