- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.029
- 133
Bazen erkekler yapio böle böle seyler:))Bugün beni hiç aramadı, saçaklı arkadaşları yüzünden.
ona kızdım canım ya. İnsan meraklanıyor
Bizimki daha beterBazen erkekler yapio böle böle seyler:))
Kafasına göre takılıyor kuzum ya bazen ovulasyon günlerinde hassas oluyo geçiyo sonra adet zamanı tekrar geliyo bazende ovudan başlayıp adet başlangıcına kadar sürüyo artık önemsemiyorum belirtileri insanların adet geçtikten sonra oluyomuş belirtileri :):)Daha var batına ama bu kadar erken belirti veriyor mu balım :)
Saçaklı derken kuZum?Bugün beni hiç aramadı, saçaklı arkadaşları yüzünden.
ona kızdım canım ya. İnsan meraklanıyor
Hadi insallah be kjzumm biliyosunki tek iliskiyle bile kalan var Rabbim ugraslarimizi bosa cikarmasin canisiiİki kere olduydu canım ama bilemedim hayırlısı olsun :)
Simdi durumLr ne pekii balammGeçmiyor günlerbenim bata 7-8 gün kala göğüs ağrısı başlar ordan anlıyorum regl olcAgmı
Amiinnn amiiinnn insallahhEvet canım çok şükür rabbim nasip etsin sizlere de inşallah :)
Aa ck mu oldu bu aralarrBen de kocişle kavgamı yaptım sefam olsun
A
Aa ck mu oldu bu aralarrtatli aradi diye degil dimj kuzum :)
Simdi durumLr ne pekii balamm
O an aklıma bu hakaret geldi balımSaçaklı derken kuZum?
ayyy evet adet sonrası belirti başlıyor Kuzum ama biz kendimizi öncesine şartlandırdığımız için belirti arıyoruz :) belki de bu yüzden yıpranıyorz. Rabbim fazla bekletmesin balımKafasına göre takılıyor kuzum ya bazen ovulasyon günlerinde hassas oluyo geçiyo sonra adet zamanı tekrar geliyo bazende ovudan başlayıp adet başlangıcına kadar sürüyo artık önemsemiyorum belirtileri insanların adet geçtikten sonra oluyomuş belirtileri :):)
degildi canim bu ay boyle oldu bende tutunamadi mi acaba diye dusunuyorum 29 eylul bat insallah bu ay nasip olurReglin erken gelmiş canım, düzensiz miydi normalde.
Yeni bat ne zaman ekleyelim =)
İnşaallah canım, son batın olsun :)degildi canim bu ay boyle oldu bende tutunamadi mi acaba diye dusunuyorum 29 eylul bat insallah bu ay nasip olur
Sende benim gibiymişsin benim eşimde arkadaşlarıyla gittiğinde unutuyo beni bende kısıtladım onlarla buluşmayı :):):)O an aklıma bu hakaret geldi balımEşimin bi hobisi var, arkadaşlarıyla bu hobi için bi araya geldiğinde beni unutuyor öyle :) o yüzden sevmiyorum onları
Aynen öyle canım zaten o yüzden süreç bu kadar uzuyo ... amin canımmmayyy evet adet sonrası belirti başlıyor Kuzum ama biz kendimizi öncesine şartlandırdığımız için belirti arıyoruz :) belki de bu yüzden yıpranıyorz. Rabbim fazla bekletmesin balım
Kendi adıma iyiyim sen nasılsın kuzumNasılsınız kuzular
Ay bi de eve gelince yanaşıyolar hiçbir şey olmamış gibiSende benim gibiymişsin benim eşimde arkadaşlarıyla gittiğinde unutuyo beni bende kısıtladım onlarla buluşmayı :):):)
Buralardayım canım, izliyorum sizleri, bu ay benden umut yok ama Rabbimin mucizesinden umut kesilmez, ya da bana bişey önerin şu adamın yemeğine katayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?