Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha var batına ama bu kadar erken belirti veriyor mu balım :)
Kafasına göre takılıyor kuzum ya bazen ovulasyon günlerinde hassas oluyo geçiyo sonra adet zamanı tekrar geliyo bazende ovudan başlayıp adet başlangıcına kadar sürüyo artık önemsemiyorum belirtileri insanların adet geçtikten sonra oluyomuş belirtileri :):)

Simdi durumLr ne pekii balamm

Şimdilik bir şey yok valla kuzum sadece yumurtlama akıntısı gibi akıntı var normalde 1 gün sürerdi 3 gün oldu hâlâ devam ediyor, valla enfeksiyon mu var diye düşünüyorum balım

ayyy evet adet sonrası belirti başlıyor Kuzum ama biz kendimizi öncesine şartlandırdığımız için belirti arıyoruz :) belki de bu yüzden yıpranıyorz. Rabbim fazla bekletmesin balım

O an aklıma bu hakaret geldi balım Eşimin bi hobisi var, arkadaşlarıyla bu hobi için bi araya geldiğinde beni unutuyor öyle :) o yüzden sevmiyorum onları
Sende benim gibiymişsin benim eşimde arkadaşlarıyla gittiğinde unutuyo beni bende kısıtladım onlarla buluşmayı :):):)

ayyy evet adet sonrası belirti başlıyor Kuzum ama biz kendimizi öncesine şartlandırdığımız için belirti arıyoruz :) belki de bu yüzden yıpranıyorz. Rabbim fazla bekletmesin balım
Aynen öyle canım zaten o yüzden süreç bu kadar uzuyo ... amin canımmm

Nasılsınız kuzular
Kendi adıma iyiyim sen nasılsın kuzum

Sende benim gibiymişsin benim eşimde arkadaşlarıyla gittiğinde unutuyo beni bende kısıtladım onlarla buluşmayı :):):)
Ay bi de eve gelince yanaşıyolar hiçbir şey olmamış gibi Allah tan yıllık izindeyiz balım görevde olunca bi yere çıkamıyor :)

Buralardayım canım, izliyorum sizleri, bu ay benden umut yok ama Rabbimin mucizesinden umut kesilmez, ya da bana bişey önerin şu adamın yemeğine katayım
hâlâ barışmadınız mı kuzum. İllallah dedirtiyor şu erkekler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…