- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Cnmm hic sikilmaa bizim miniklerimiz nazli baksana..o sekilde gelecekse o yontemide denicez Rabbim o yontemlerde olumsuzlugu gostermesin bizeGittim kuzum iyice sıkıldım valla tahliller normal dedi ama asılama yada tüp bebek düşünürsen ameliyat yapalım dedi.. Hem polip varsa alırız hemde rahimi düzeltiriz birde çizik atarız dedi.. Bi ay sonrada tüp aşılama hangisini yapmak istersen yaparız dedi
Belirsızlikler yordu beni sözde en iyi doktorları buluyorum ama biri içimi rahatlatmıyor.. Çocuğunun olmamasının nedeni bunlardır demiyorum bunlar ufak tefek sorunlar bunlar varkende hamile kalabilirsin diyo kendince Seben arıyo deneme tahtası oldum ... Allahım ne olur bizi en çok istediklerimizlle sınama.. Bizede nasip et yarabbimCnmm hic sikilmaa bizim miniklerimiz nazli baksana..o sekilde gelecekse o yontemide denicez Rabbim o yontemlerde olumsuzlugu gostermesin bize
Senin aklına hangisi yatıyorsa onu yaptır canım, hiç erteleme bence.Gittim kuzum iyice sıkıldım valla tahliller normal dedi ama asılama yada tüp bebek düşünürsen ameliyat yapalım dedi.. Hem polip varsa alırız hemde rahimi düzeltiriz birde çizik atarız dedi.. Bi ay sonrada tüp aşılama hangisini yapmak istersen yaparız dedi
nasıl geçti tatil balımH.bulduk canisi :*
Bin şükür kuzum ya elhamdulillah zaten kazadan eve gelir gelmez şükür namazı kıldık :)Ck sukur cnm caninizda buyuk bisi yk ya ck sukur eder Rabbim kimsenin hakkini kimsede koymaz kuzumm
Adi tatil olurda guzel olmazmi yvrm yaa hala alisamadim is yerine :)) ck sukur guzeldi hersey kafamiza gore gezdk ettk baya rahatladik geldik..:)nasıl geçti tatil balım
Sen naptin kayinvalidedemisin halanasıl geçti tatil balım
Canisi gec yumurtluyo ya da ikinciye yumurtluyo olmayasinKızlar reglin 20. günü ama hâlâ yumurtlama akıntısı gibi akıntım var :/
Kuzum Bn zaten tüp bebek düşünmüyorum doktorlar cocugun olmaması için bunlar engel degil diyo sadece hızlandırmak ıstersen yap bunları dıyo bnde artık düşünmek istemiyorum belki sadece ameliyatı olup kenara cekılırım kendimi dinlemekten yoruldum inan ki zaten dogal yolla da cocuk sahıbı olabılırsın dedıZeyah3917 çok geçmiş olsun canım Allahım korumuş önce üzüldüm sonra atlatmışsınız çok sevindim balım tekrarını yaşatmasın Allah
MLKn canım biraz zaman ver kendine hemen ameliyat tüp bebek vücudunu çok yormaz mı?
R4bi4 nasılsın kuzucum? Akıntılar hayra alamettir inşallah tek kurşunla hedefi vurdun gibime geldi :)
Amin canım sağolZeyah3917 çok geçmiş olsun canım Allahım korumuş önce üzüldüm sonra atlatmışsınız çok sevindim balım tekrarını yaşatmasın Allah
MLKn canım biraz zaman ver kendine hemen ameliyat tüp bebek vücudunu çok yormaz mı?
R4bi4 nasılsın kuzucum? Akıntılar hayra alamettir inşallah tek kurşunla hedefi vurdun gibime geldi :)
Hiç sıkıntı yok canım hayırlı olsunEki Görüntüle 2185335 Kızlar bugün tevafuk smear testimin sonucunun çıktığını öğrendim anlayan varsa yorumlayabilir mi ?
Kaç yaşındaydın balım? Beklemek istemezsen tabiki içinden geleni yap ama tüp bebekte çok yıpratıcı bir süreç istersen aşılama dene ameliyat içinde erken bana kalırsa çünkü hamile kalmaya engel değil demiş. İyi bir üniversite hastanesi bulsana kuzum tüm takibin orada yapılsınKuzum Bn zaten tüp bebek düşünmüyorum doktorlar cocugun olmaması için bunlar engel degil diyo sadece hızlandırmak ıstersen yap bunları dıyo bnde artık düşünmek istemiyorum belki sadece ameliyatı olup kenara cekılırım kendimi dinlemekten yoruldum inan ki zaten dogal yolla da cocuk sahıbı olabılırsın dedı
canım yeni batı 27 eylül diyelim, hadi hayırlısı =)whiterabbit88 yeni bat ne zaman canım
Kuzum sözde bu özel hastane ve görüştüğüm doktor tüp bebek uzmanı 29 yasındayım 1 yıldır deniyoruz.. Yok kuzum ya doğal yolla olucaksa vakti zamanı degıil dıyo Rum tuğ bebek hep maddı hemde manevi cok zor alındığı yumurta sayısı kadar kadınları yaslandırıyo yasadıklarında cabasıKaç yaşındaydın balım? Beklemek istemezsen tabiki içinden geleni yap ama tüp bebekte çok yıpratıcı bir süreç istersen aşılama dene ameliyat içinde erken bana kalırsa çünkü hamile kalmaya engel değil demiş. İyi bir üniversite hastanesi bulsana kuzum tüm takibin orada yapılsın
ohh mis :) değerlendirdiniz mi kuzum :) Ben annemlere geldim, eşim şehir dışında öyle tatilimi yapıyorum ben de :)Adi tatil olurda guzel olmazmi yvrm yaa hala alisamadim is yerine :)) ck sukur guzeldi hersey kafamiza gore gezdk ettk baya rahatladik geldik..:)
Canisi gec yumurtluyo ya da ikinciye yumurtluyo olmayasin
ay ağzından bal damlıyor canım ya hadi inşallah kuzum dua et :)R4bi4 nasılsın kuzucum? Akıntılar hayra alamettir inşallah tek kurşunla hedefi vurdun gibime geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?