Merhaba canım, regl günü erken gebelik testi yaptıysan doğruluk payı var ama adetin normalde düzenli miydi canımkızlar merhaba. adet günümde erken gebelik testi yyaptım. negatif çıktı. bugun adetimin üçüncü günü hala olmadım. acaba testi erken mi yaptım . kafam karmakarıısk.
Kahve lekeler de devam ediyor :) inşallah yerleşmeden dolayıdır canımyok yok negatif düşünme lütfen canım, olumlu düşün :) sağlıkla kucağına al inşaallah balım :)
Yerleşme kanaması birkaç gün sürebiliyor canım burda @__BADE__ vardı o da adet gününde yerleşme kanamasını regl oldu sanıp öbür ay ovulasyon takibi yapıyordu, sonra hamile olduğunu öğrendi :)Kahve lekeler de devam ediyor :) inşallah yerleşmeden dolayıdır canım
Sevincimi öyle güzel paylaşıyorsunuz ki hep dualarımdasınız
Ya öyle mi teşekkürler canım bilgilerin için :) amin aminnYerleşme kanaması birkaç gün sürebiliyor canım burda @__BADE__ vardı o da adet gününde yerleşme kanamasını regl oldu sanıp öbür ay ovulasyon takibi yapıyordu, sonra hamile olduğunu öğrendi :)
Duaların kabul olsun inşallah kuzum :)
evet genelde düzenlidirMerhaba canım, regl günü erken gebelik testi yaptıysan doğruluk payı var ama adetin normalde düzenli miydi canım
Biz kafamıza takarak daha da zorlaştırıyor uz aslında =)evet genelde düzenlidirsinirlerim bozuluyor ya. iyi de dengem bozuldu. ne zormus hamile kalmak yaa
İnşaallah canım benimAmin canım dualara hepimizin ihtiyacı var Allah razı olsun :) en kısa sürede sizlerden de güzel haberler bekliyoruz
Gunaydin cnm gorucez bir gun insallahh Rabbm buyukkKızlar günaydın ne güzel Bi rüyayla uyandım Bn öyle rüyası böyleyse gercegını hayal bile edemiyorum.. Çift çızgiyi görüyordum sonunda sevinçten havalara ucuyordum şimdi uyandım doktor randevusu için rabbim hepimize en güzellerini yasatsın inş... O çizgiyi gereken görebilecek miyim
İnş cnm ya adete 5 gün var ama sıfır umut.Gunaydin cnm gorucez bir gun insallahh Rabbm buyukk
Insallah surpriz yapsin sana minigin :*İnş cnm ya adete 5 gün var ama sıfır umut.
Daha iyiyim çok şükür ama tam gitmedi kuzum sonucumuzu aldık çok şükür Rabbim adaletiyle tecelli ettiZeyah3917 cnm naptiniz atlatabildinmii
ayy canım ya ben de görmüştüm o rüyayı valla çok güzel gerçekten :)Kızlar günaydın ne güzel Bi rüyayla uyandım Bn öyle rüyası böyleyse gercegını hayal bile edemiyorum.. Çift çızgiyi görüyordum sonunda sevinçten havalara ucuyordum şimdi uyandım doktor randevusu için rabbim hepimize en güzellerini yasatsın inş... O çizgiyi gereken görebilecek miyim
nihayet kuzum hg =) )Kizceler naparsiniz bakam..ben ise basladim bugun bayramdn beri izinliydimm artk sayfayada rahat bakabilirim :) tatil donusu ise baslamak biraz zor tabiki bakalm :))
İnş cnm yaInsallah surpriz yapsin sana minigin :*
Gittim kuzum iyice sıkıldım valla tahliller normal dedi ama asılama yada tüp bebek düşünürsen ameliyat yapalım dedi.. Hem polip varsa alırız hemde rahimi düzeltiriz birde çizik atarız dedi.. Bi ay sonrada tüp aşılama hangisini yapmak istersen yaparız dediayy canım ya ben de görmüştüm o rüyayı valla çok güzel gerçekten :)
Dr gelişmeleri yazarsın balım
Ck sukur cnm caninizda buyuk bisi yk ya ck sukur eder Rabbim kimsenin hakkini kimsede koymaz kuzummDaha iyiyim çok şükür ama tam gitmedi kuzum sonucumuzu aldık çok şükür Rabbim adaletiyle tecelli etti
H.bulduk canisi :*nihayet kuzum hg =) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?