2019 Ağustos - Devlet hastanesinde rapor ve tüp bebek süreci

çok teşekkür ederim suseyse bilgilendirdiğin için tabi devlette baya uyguna geliyormuş bu durumda. her yerde o kadar kirli bilgi var ki. Ben süleymaniyede Gülşah hanıma gitmiştim sen de ona mı gidiyorsun?

Merhaba işlerinde gerçekten çok iyiler doktoruma da çok güveniyorum inşallah sonucumuzda güzel olur.
650 tl muayene ücreti fakat tedavi boyunca birdaha muayene ücreti öndemiyor 7300 tl raporlu tedavi ücreti ve ilaçlarım 1900 tl tuttu ilaç fiyatı size verilen ilaca göre aşağı yukarı değişebilir. Birde rahim dinlendirme uygulanacak bana eğer böyle birşey istenilirse 1750 tl de o tutuyor canım. Merkez çok kalabalık ama işler hiç aksamıyor çok sistemli çalışıyorlar herkes çok içten ve güler yüzlü

Tamemen kısmet canım ben çok duydum raporunu zor çıkaranları hatta aldığım üni hastanesine sordum 1 ayda mı çıkar falan dedim hayır 5 gün içinde çıkar burada hızlı çıkıyor çevre illerden bile geliyorlar rapor için demişti. Canını sıkma hayırlısı böyleymiş birşey olmaz inşallah senin tedavinde çok güzel sonlanır teşekkür ederim❤

çok teşekkür ederim suseyse bilgilendirdiğin için tabi devlette baya uyguna geliyormuş bu durumda. her yerde o kadar kirli bilgi var ki. Ben süleymaniyede Gülşah hanıma gitmiştim sen de ona mı gidiyorsun?
bende Gülşah hanıma gidiyorum. 1. tedavimi o yaptı. geçen günde uğradım konuştuk. şimdi adetimi bekliyorum gitmek için.

çok teşekkür ederim Uykusuz Koala bu seçeneği de belki değerlendirebiliriz tabi ayarlayabilirsek maddi durumları :)

bende Gülşah hanıma gidiyorum. 1. tedavimi o yaptı. geçen günde uğradım konuştuk. şimdi adetimi bekliyorum gitmek için.

ay hadi hayırlısı inşallah bu sefer tutar da Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder. Ben de gideceğim zaman mutlaka sana ulaşacağım suseyse belki de tanışır bir kahve içeriz :) en geç mart ayına kadar gitmeyi düşünüyorum biraz işlerim var ondan öncesinde hepsini halledeyim de kafam rahat olsun.

çok teşekkür ederim Uykusuz Koala bu seçeneği de belki değerlendirebiliriz tabi ayarlayabilirsek maddi durumları :)
Maddi olarak çok zorluyor gerçekten çünkü sadece bunlarla bitmiyor kullandığımız vitaminler vs o kadar fiyat tutuyor ki bize bu tedavi 15.000 tl ye gelecek en sonunda eminim. Birde 2 saatlik yoldan gidip geliyorum bahçeciye hep İnşallah ilk seferde tutar ve 2.ye gerek kalmaz rabbim hepimizin yardımıcı olsun inşallah.

hadi iyi haberlerini bekliyorum. Bu yolda ki herkesin yolu açık olsun hayırlı sonuçlar alsın inşallah mutlaka haberleşelim kahvemizide içeriz neden olmasın

Bu arada aklıma gelmişken yazayım arkadaşa marta doğru gidebileceğini yazmışsın gittiğim merkezde diğer doktorların randevu yoğunluğunu bilmiyorum ama benim doktorumun yani Cem beyin randevu programı çok yoğun arayınca 2 ay sonrasına gün veriyorlar bilgin olsun diye söylemek istedim

çok teşekkür ederim, ben şimdiden eşimle ve ailemle konuyu görüşeyim o zaman :)

ben zeynep kamil hastanesinde rapor çıkardım herhangi bir ücret ödemedim o hastanede neden öyle ki ?

ben zeynep kamil hastanesinde rapor çıkardım herhangi bir ücret ödemedim o hastanede neden öyle ki ?

hatta şöyle oldu tam olarak verdikleri evrak listesini ve verilecek tahlilleri tamamladıktan sonra 200 TL yatırmamızı istediler. o para yatırıldıktan sonra raporu onaylayacak doktorların sistemine düştü benim raporum tek tek gittim 1 günde hepsine imzalatıp onaylattım. tabi 1 gün süren sadece raporun onaylatılması :) o zamana kadar yaklaşık 2 ayı buldu süreç

şaşırdım doğrusu benimde tahliller vs 2 ayı geçti rapor içinde 1 hafta bekledik... o hastane baya paracıymış valla :)

dün akşam dayanamadım test yaptım negatif çıktı ama hala regl olamadım bekliyorum bakalım. muhtemelen beklediğim için olamıyorum

şaşırdım doğrusu benimde tahliller vs 2 ayı geçti rapor içinde 1 hafta bekledik... o hastane baya paracıymış valla :)
evet haklısın, sadece bu hastanenin 1 iyi yönü var raporun çıktıktan sonra hemen tedavi başlıyor nerdeyse ben 21 gün sonrasında başladım. Bazı hastanalerde 4 ay sonraya gün verildiğini duymuştum.

dün akşam dayanamadım test yaptım negatif çıktı ama hala regl olamadım bekliyorum bakalım. muhtemelen beklediğim için olamıyorum
bende doktora gidicem. 3 gündür agrım var sanki oldum olucam. :) ama doktora gidicem bekliyorum ya olamıyorum olay büyük oranla psikolojik.

Süleymaniye kadın doğum hastanesi tüp bebek başarı oranı nedir acaba ? Sevk alabilmek için aylarca uyğraştım ikincisini devlette yapalım dedik,Dr Şener bey ve Gülşah hanımla muaneler devam ediyor,yumurta toplama günü için yarın toplayacağız denildi,şener hoca ve gülşah hocaya eminmisiniz siz benim tahlillerime iyi baktınız mı dediğimde sorun nerde dendi,15 günde tsh 29 çıkmış,anestesi uzmanını aradılar yarın operasyona alabilirmiyiz diye asla alamayız hasta masada kalır denip işlem iptal edildi.yazık değilmi vucuduma verilen iğnelere parası cabası,özele sevk almak için tekrar gittimde dosyanı yakma burda olmazsa alırsın ikinci denildi mantıklı ama hiç umudum yok boşuna şuan nakit olarak iaç parası anestesi parası veriyorum.Aslında doktorlar diyecek bişeyim yok şener hoca ve gülşah hocaya,ama burda ciddi bir sıkıntı var makinelerimi arka plandaki ekipte mi? bilemedim bu kadar başarız oranı çok rica etsem olumlu karamsarlıktan çıkartacak biri varmı bu hastane için ( Sanırım 2 yıl önce ermeni bir doktorun aletleri buraaya getirilmiş birde )umarım tedavi sonuç verirde ben umut olurum nediyim

evet haklısın, sadece bu hastanenin 1 iyi yönü var raporun çıktıktan sonra hemen tedavi başlıyor nerdeyse ben 21 gün sonrasında başladım. Bazı hastanalerde 4 ay sonraya gün verildiğini duymuştum.
Aynen zeynep kamil 3 ay sonraya gün veriyor o zaman değermiş o para en azından zaman kaybı olmaması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…