- 27 Temmuz 2014
- 23
- 8
sana şöyle sıralayabilirim,
rapor sürecinde heyet için 200 TL ödedim. rahim filmin vs varsa zaten gerisini devlette yaptırıyosun.
sonra ilaçlarını yazıyorlar %80'inini devlet karşılıyor. 800 TL hemen hemen ilaçlara ödedim. ama kişiye göre değişiyor.
birde yumurta toplanacaği gün 900 TL veriyorsun bu kadar. 1. denemede 900 TL 2. denemede 700 TL diye biliyorum. bana Menopur ve cetrodite vermişti iğne olarak elimde kalan ilaçlarım var eczaneye bırakacaktım ihtiyacı olan biri alsın diye. Sana doktor aynı ilacı verirse belki sana şifa olurbenim doktorum muhtemelen başka ilaçlar kullanacak çünkü. Sen bir başla Allahın izni ile olur birşeyler. devlette bu süreç için 1900 ödemiş oldum.
hemen senin için özel ile kıyaslayayım. Özelde ortalama 7500 TL ile 10,000 TL arası. daha azını bulmak zor, ama üst seviyeler mümkün 50.000 TL verende vardır heralde.
Merhaba işlerinde gerçekten çok iyiler doktoruma da çok güveniyorum inşallah sonucumuzda güzel olur.bahçecinin ismini çok fazla duydum burada çoğu kişi memnun galiba. raporla beraber bahçecide ortalama tedavi ne kadar tutuyor tahmini olarak canım? ben de rapor aldıktan sonra görüşmek için aklımın bir köşesine yazdım bahçeciyi. inşallah sen de istediğin sonuçları alırsın.
Tamemen kısmet canım ben çok duydum raporunu zor çıkaranları hatta aldığım üni hastanesine sordum 1 ayda mı çıkar falan dedim hayır 5 gün içinde çıkar burada hızlı çıkıyor çevre illerden bile geliyorlar rapor için demişti. Canını sıkma hayırlısı böyleymiş birşey olmazkeşke bunu en başında bilseydim :) ben sanıyordum ki sadece devletten rapor alınıyor. onunda süreci böyle uzun ve sancılı :) inanın ben ödediğim para + gitgel masrafımla 400 TL ye yakın zaten harcamışımdır. keşke uğraşmasaydım dicem benimde böyle olması gerekiyormuş demek :):)
Uykusuz Koala tedavin hayırlı haberlerle sonuçlansın inşallahh
bende Gülşah hanıma gidiyorum. 1. tedavimi o yaptı. geçen günde uğradım konuştuk. şimdi adetimi bekliyorum gitmek için.çok teşekkür ederimsuseyse bilgilendirdiğin için tabi devlette baya uyguna geliyormuş bu durumda. her yerde o kadar kirli bilgi var ki. Ben süleymaniyede Gülşah hanıma gitmiştim sen de ona mı gidiyorsun?
Merhaba işlerinde gerçekten çok iyiler doktoruma da çok güveniyorum inşallah sonucumuzda güzel olur.
650 tl muayene ücreti fakat tedavi boyunca birdaha muayene ücreti öndemiyor 7300 tl raporlu tedavi ücreti ve ilaçlarım 1900 tl tuttu ilaç fiyatı size verilen ilaca göre aşağı yukarı değişebilir. Birde rahim dinlendirme uygulanacak bana eğer böyle birşey istenilirse 1750 tl de o tutuyor canım. Merkez çok kalabalık ama işler hiç aksamıyor çok sistemli çalışıyorlar herkes çok içten ve güler yüzlü
bende Gülşah hanıma gidiyorum. 1. tedavimi o yaptı. geçen günde uğradım konuştuk. şimdi adetimi bekliyorum gitmek için.
Maddi olarak çok zorluyor gerçekten çünkü sadece bunlarla bitmiyor kullandığımız vitaminler vs o kadar fiyat tutuyor ki bize bu tedavi 15.000 tl ye gelecek en sonunda eminim. Birde 2 saatlik yoldan gidip geliyorum bahçeciye hepçok teşekkür ederimUykusuz Koala bu seçeneği de belki değerlendirebiliriz tabi ayarlayabilirsek maddi durumları :)
hadi iyi haberlerini bekliyorum.ay hadi hayırlısı inşallah bu sefer tutar da Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder. Ben de gideceğim zaman mutlaka sana ulaşacağımsuseyse belki de tanışır bir kahve içeriz :) en geç mart ayına kadar gitmeyi düşünüyorum biraz işlerim var ondan öncesinde hepsini halledeyim de kafam rahat olsun.
Bu arada aklıma gelmişken yazayım arkadaşa marta doğru gidebileceğini yazmışsın gittiğim merkezde diğer doktorların randevu yoğunluğunu bilmiyorum ama benim doktorumun yani Cem beyin randevu programı çok yoğun arayınca 2 ay sonrasına gün veriyorlar bilgin olsun diye söylemek istedimçok teşekkür ederimUykusuz Koala bu seçeneği de belki değerlendirebiliriz tabi ayarlayabilirsek maddi durumları :)
Bu arada aklıma gelmişken yazayım arkadaşa marta doğru gidebileceğini yazmışsın gittiğim merkezde diğer doktorların randevu yoğunluğunu bilmiyorum ama benim doktorumun yani Cem beyin randevu programı çok yoğun arayınca 2 ay sonrasına gün veriyorlar bilgin olsun diye söylemek istedim
Görüş bakalım içinize sinerse şartlar uygun olursa doktorla da görüşmeye gidersiniz rabbim çıktığınız yolda yüzünüzü güldürsün inşallahçok teşekkür ederim, ben şimdiden eşimle ve ailemle konuyu görüşeyim o zaman :)
ben zeynep kamil hastanesinde rapor çıkardım herhangi bir ücret ödemedim o hastanede neden öyle ki ?sana şöyle sıralayabilirim,
rapor sürecinde heyet için 200 TL ödedim. rahim filmin vs varsa zaten gerisini devlette yaptırıyosun.
sonra ilaçlarını yazıyorlar %80'inini devlet karşılıyor. 800 TL hemen hemen ilaçlara ödedim. ama kişiye göre değişiyor.
birde yumurta toplanacaği gün 900 TL veriyorsun bu kadar. 1. denemede 900 TL 2. denemede 700 TL diye biliyorum. bana Menopur ve cetrodite vermişti iğne olarak elimde kalan ilaçlarım var eczaneye bırakacaktım ihtiyacı olan biri alsın diye. Sana doktor aynı ilacı verirse belki sana şifa olurbenim doktorum muhtemelen başka ilaçlar kullanacak çünkü. Sen bir başla Allahın izni ile olur birşeyler. devlette bu süreç için 1900 ödemiş oldum.
hemen senin için özel ile kıyaslayayım. Özelde ortalama 7500 TL ile 10,000 TL arası. daha azını bulmak zor, ama üst seviyeler mümkün 50.000 TL verende vardır heralde.
ben zeynep kamil hastanesinde rapor çıkardım herhangi bir ücret ödemedim o hastanede neden öyle ki ?
şaşırdım doğrusu benimde tahliller vs 2 ayı geçti rapor içinde 1 hafta bekledik... o hastane baya paracıymış valla :)hatta şöyle oldu tam olarak verdikleri evrak listesini ve verilecek tahlilleri tamamladıktan sonra 200 TL yatırmamızı istediler. o para yatırıldıktan sonra raporu onaylayacak doktorların sistemine düştü benim raporum tek tek gittim 1 günde hepsine imzalatıp onaylattım. tabi 1 gün süren sadece raporun onaylatılması :) o zamana kadar yaklaşık 2 ayı buldu süreç
evet çok haklısınsuseyse evde her daim gebelik testi var ben de senin gibi ne zaman baksam ertesi gün adet oldum. aylardır hiç gecikmem yoktu hatta erken bile oluyordum bu sefer gecikince yine bir acaba mı dedim ama ilaçların yan etkisi olduğunu düşünüyorum ben de kendimi ümitlendirmek istemiyorum
akşam işten çıkınca bakayım bakalım sonucu buraya yazarım artık. :)
evet haklısın, sadece bu hastanenin 1 iyi yönü var raporun çıktıktan sonra hemen tedavi başlıyor nerdeyse ben 21 gün sonrasında başladım. Bazı hastanalerde 4 ay sonraya gün verildiğini duymuştum.şaşırdım doğrusu benimde tahliller vs 2 ayı geçti rapor içinde 1 hafta bekledik... o hastane baya paracıymış valla :)
bende doktora gidicem. 3 gündür agrım var sanki oldum olucam. :) ama doktora gidicem bekliyorum ya olamıyorumdün akşam dayanamadım test yaptım negatif çıktı ama hala regl olamadım bekliyorum bakalım. muhtemelen beklediğim için olamıyorum
Aynen zeynep kamil 3 ay sonraya gün veriyor o zaman değermiş o para en azından zaman kaybı olmaması içinevet haklısın, sadece bu hastanenin 1 iyi yönü var raporun çıktıktan sonra hemen tedavi başlıyor nerdeyse ben 21 gün sonrasında başladım. Bazı hastanalerde 4 ay sonraya gün verildiğini duymuştum.
Beklemedeyim canım sen? Hadi bize güzel haberler birak umut ol kuzumkızlar selam,
ne durumdasınız? var mı tedavi olan ?