28 ama doktor bana 45 yaşında olan kadın gibisin dediyaşınız kaç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28 ama doktor bana 45 yaşında olan kadın gibisin dediyaşınız kaç
amh düşüklüğü olabilir vucudunda bence buna hazırlanması gerekiyor hemen iğne vesaire yapmalarını anlamıyorum28 ama doktor bana 45 yaşında olan kadın gibisin dedi
Amh dışında herşey normaldi en son yaptırdığım tahlillerde ama tedavinin sonlanması ile biliyorum ki bu yaptığım stresle herşey alt üst olmuşturamh düşüklüğü olabilir vucudunda bence buna hazırlanması gerekiyor hemen iğne vesaire yapmalarını anlamıyorum
vitaminlerin normal mi çıktı kan değerlerin nasıl ?
bendAmh dışında herşey normaldi en son yaptırdığım tahlillerde ama tedavinin sonlanması ile biliyorum ki bu yaptığım stresle herşey alt üst olmuştur
evet bende bu sorunların minimuma indirilmesi gerekiyor diye düşünüyorumsüreç çok yanlış işliyor.. öncelikle olmasına engelleyecek tüm sorunların çözülmüş, herşeyin kontrol edilmiş olması gerekiyor. benimde eşimde sperm düşüklüğü var ama olmayınca bana dosyada ki notu gösterdiler ve eşine ilaç başlayalım dediler.
Embriyo toplandı spermde o aşamada sağlıklısı bulundu embriyom 5. gün labaratuvar ortamında yaşadı.. ama birlikte bu süreci yaşadığım ve tanıştığım insanların hep bu tarz sorunları vardı. ya tutarsa diye transfer ediyorlar..
evet Zeynep kamil diğer hastanelere göre daha yoğun olduğu için uzun tarihlere gün veriyor. ama olsun hayırlısı olsun da geç olsun güç olmasın..nasılsınız arkadaş bana ocakta gün verdiler
evet çok yoğun ama kısmet bakalım nasibimizde varsa her yerde olurevet Zeynep kamil diğer hastanelere göre daha yoğun olduğu için uzun tarihlere gün veriyor. ama olsun hayırlısı olsun da geç olsun güç olmasın..
sen ne yapmayı düşünüyorsun peki ?evet Zeynep kamil diğer hastanelere göre daha yoğun olduğu için uzun tarihlere gün veriyor. ama olsun hayırlısı olsun da geç olsun güç olmasın..
Ben çok kararsızım.. özele gidip tedaviye başlayalım diyecek bir maddi durumum yok şuan. gittiğim hastaneden de hep olumsuz yorumlar almaya başladım. nitekim kendi başarısız denemem de canımı sıkıyor. yine aynı sürece başlamak defalarca o hastaneye gidip gelmek daha doğrusu eli boş dönmek .. eşim ilaçları kullanmaya başladı şuan gönülden tek duam Allahım hastanelerde aratmasın.. doğru yoldan nasip etsin..sen ne yapmayı düşünüyorsun peki ?
hayırlısı olsun canım çok sevindim :)Merhabalar Arkadaşlar, 4 yumurtam toplanmış sadece 1 i döllenmiş. 2. 2 gün sonra dollendigi için tek embriyo transferi yapıldı. Allah isteyen herkese ve bana annelik nasip etsin. 31 ekimi bekliyorum sabırla.
Rabbim yeter ki ol desin.
nBen çok kararsızım.. özele gidip tedaviye başlayalım diyecek bir maddi durumum yok şuan. gittiğim hastaneden de hep olumsuz yorumlar almaya başladım. nitekim kendi başarısız denemem de canımı sıkıyor. yine aynı sürece başlamak defalarca o hastaneye gidip gelmek daha doğrusu eli boş dönmek .. eşim ilaçları kullanmaya başladı şuan gönülden tek duam Allahım hastanelerde aratmasın.. doğru yoldan nasip etsin..
Ben mücadeleci bir insan değilim, nasipçiyim denerim olmazsa nasip derim. o yüzden bu süreç omuzlarımda ağır yük hissettiriyor.
Teşekkürler ama transfer sadece :) buraya kadar tamam onemnli olan benimle mi?kalacak mı? Bol bol dua edin olur muhayırlısı olsun canım çok sevindim :)
Aslında 4 ultrason da gözüken 3 kalmış toplarken biri kalitesizmis. 3 ise öyle olmuş. Test günüm 30 Ekim ama 31 Ekim'de gidebileceğim hastaneye öyle izin alabildimhayırlısı olsun canım çok sevindim :)
Teşekkürler, inşallah canım arkadaşım inşallah,sana da yeniden umut olur inşallah.inşallah sen hayırlı haber alırsın arkadaşım..
Amin canım inşallah bol bol sende bizde dua edeceğiz hakkında hayırlısı olsun inşallah tutunurTeşekkürler ama transfer sadece :) buraya kadar tamam onemnli olan benimle mi?kalacak mı? Bol bol dua edin olur mu
evet çocuk istedi her yaştan
Nasip elbette ama sen yine de toparlaninca hemen yeniden dene olur mu.pes etmek yok,yumurtası hiç toplanmayan gencecik kadınlar vardı.
evlat kokusu,cennet kokusu bize de nasip olsun inşallah