- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
Sağlıkla gelsin inşallahKendi adima iyiyim canim tesekkur ederimbebiste iyi allaha sukur bugum gorduk pipiye benzer biseyde gördük ama ayakları kapadi hemen emin olamadik sen nasilsin nasil gidiyor
Hos buldum canim saol Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin kuzularimizi. Belli olmaz cogaliriz belki yine güzel günlerimiz olur burda hep birlikte
Sağlıkla gelsin inşallah ☺☺
İyi olmana sevindim canım
Ben de iyiyim çok şükür ,okul ev arasında mekik dokuyorum
İzne ayrilsam süper olacak
Oo son 3 ay zaten hızkı geçiyoAy ne ara büyüdü o kadar , maşallah
Ben de iyiyim ,yolunda herşey
Son 3 3,5 ayim kaldı
Bakalım ne zaman gelecek
Oğlun vardı bir de değil mi
Alıştı mi kardeşine ?
İyi gidiyor çok şükür canım 3.5 aylık olduk alıştık artık birbirmize sen nasılsınZeybltaslan icecreamm @Bir prenses annesi
asıl
gidiyor hamilelik ?herşey yolundadır umarım ☺
Maria26 H E @Brrk @YEKTA61 @gamzeli_bebis ve doğum yapmış herkes ,herşey yolunda mı ?bebisler nasıl ?
İyiyim canım ben deİyi gidiyor çok şükür canım 3.5 aylık olduk alıştık artık birbirmize sen nasılsın
Herkes çoluğa çoçuğa karıştı kalan bikaç hamile kalamayan üyede sessiz kaldı unutuldu bu bahçeEskiden buralar çiçek bahçesiydi
Ben de özlüyorum buradaki sohbetleri ...Eskiden buralar çiçek bahçesiydi
Aa cnm masallahh 30 hafta olmussunBen de özlüyorum buradaki sohbetleri ...
Herkes çoluğa çoçuğa karıştı kalan bikaç hamile kalamayan üyede sessiz kaldı unutuldu bu bahçe
Amin kuzum amin inşallahHamile kalamayanlardan biri sen biri ben işte hâla bekliyoruz .. Rabbim sabrımızı arttır nolur tez zamanda bize de nasip et hayırlısıyla sağlıkla
Amin kuzum.. aynen öyle bir ikimiz kaldık malesrf vardır bunda da bir hayır..Hamile kalamayanlardan biri sen biri ben işte hâla bekliyoruz .. Rabbim sabrımızı arttır nolur tez zamanda bize de nasip et hayırlısıyla sağlıkla
Bende kalamayanlardanm 4 yıl olacak Rabbim Yardmcmz olsnn inşallahAmin kuzum.. aynen öyle bir ikimiz kaldık malesrf vardır bunda da bir hayır..
Hamile kalamayanlardan biri sen biri ben işte hâla bekliyoruz .. Rabbim sabrımızı arttır nolur tez zamanda bize de nasip et hayırlısıyla sağlıkla
Amin kuzum.. aynen öyle bir ikimiz kaldık malesrf vardır bunda da bir hayır..
Kızlat rabbim tez vakitte evlatlarınızda kavustursun inşallahBende kalamayanlardanm 4 yıl olacak Rabbim Yardmcmz olsnn inşallah
İnşaAllahh kuzm inşallahKızlat rabbim tez vakitte evlatlarınızda kavustursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?