- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
Merhaba inşallah burası uğurlu gelir en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırızherkese merhaba neguzel çoğunuz hamılesınız ben maalesef degılım..belkı ugurlu gelır dıye buraya da yazayım dedım ovulasyon kitiyle denememın 2.ayı olacak daha once doktorla 3ay denemıstık ama tutmadıeşimde bıraz hız problemı var ama olmayacak duzeyde dw degıl dogalda olur dedıler ama hala beklıyoruz her ay bır umut
Sen harikasın canım hayran kaldım sanaay ben hikayemi buraya yazmadım mı
cumartesi gecesi 1 gibi suyum geldi. zaten son kontrolde doktor suyumun azaldığını söylemişti. bir anda boşalınca da hiç suyum kalmamıştır diye sancı takibi bile yapmadan gittim. 3 gibi nst’ye girdim süresi az ama düzenli sancılarım vardı açıklık 2 cmdi. yani doğum başlamış bile sayılmaz. eve gitmek istedim, suyum olmadığı için göndermedi takipte kalmamız gerekir sancılarını beklicez dedi. suniyi de hemen vermek istemedi bebeğin kalp atışları riske girermiş. derken sabah 11e kadar hafif hafif ilerledik. açılma sadece 3 cm oldu. küçük dozlarla suniye başladık. ama cidden çok küçük dozda başlayıp 15 dk arayla yükseltti. suni sancı hiç öyle korkulacak bisey değilmiş. sıklaştı sancılarım açılma ilerledi kalp atışlarında da sıkıntı yoktu çok şükür. sadece arada bir nst’ye bağlıyken sancı karşılamak zor oldu. sonra pilates topunda nstye falan bağlandımdoktor keseyi patlattı sonraki sancılar gerçekten zorladı. ama ondan sonrası ortalama 15 dk sürdü. tüm bu süreçte annem yanımdaydı. eşim arada bir girip çıktı. son dakikalarda annemi de yolladılar. çömelerek karşıladım son sancıları, masaya çıktım ve 2 ıkınmada kucağımdaydı kızım❤daha sonra dikisler atıldı bebeğin kontrolleri yapıldı giyindi ve yanıma geldiler babasıyla. ilk emzirme eşimle doğumhanede 1 saat kaldık odaya çıkmadan. bu süre çok iyi geldi bize. hastanenin prosedürüydü. daha sonra çekirdek aile odamıza çıktık ailelerimiz bizi bekliyordu benim açımdan gayet pozitif bir doğumdu benimle ilgilenen ebeyi cok cok sevdim. Allah razı olsun ondan. darısı sağlıkla sizlerin başına G gamzeli_bebis H E @Brrk can09e Maria26
normal doğum düşünenlere tavsiyelerim tüm süreç boyunca pozitif olun. bebeğinize kavuşmayı düşünün. doktorunuzun ebenizin söylediklerini yapmaya çalışın. onlarla her geldiklerinde şakalaşın gülün eğlenin.
çok teşekkür ederimSen harikasın canım hayran kaldım sanabebeğini sağlıcakla bol sütle büyüt inşallah. Gerçekten yasadigin süreçler çok zor süreçler ama sen çok pozitif karşılamış çok pozitif anlatmissin . Tamda bu kızlar stressiz pozitif olmak doğumda çok önemli. Ben tam tersi kötü örnektim ama orası ayrı tabi hepimize sağlıklı güzel mutlu hamilelik ve doğum diliyorum pozpozitifff
ayşegül kalın. maalesef o yoktu. o gece şehir dışındaydıDoktorun kimdi cnm doğumu kendi doktorunmu yaptırdı?
Geçmiş olsun kuzum şimdi nasılsınKızçelerim, ağrılarım sızılarım derken bir de üstüne hasta oldum boğaz enfeksiyonu burun akıntısıyla başladı şimdi de öksürüyorum deli gibi. Yarın da görümcem evleniyor, bakamadım buraya hastalıkla uğraşmaktan. Nasılsınız? Var mı güzel haberler?
40 artı 3 de sezeryanla doğum yapmış biri olarak gözlerim dolarak okudum hikayeninay ben hikayemi buraya yazmadım mı
cumartesi gecesi 1 gibi suyum geldi. zaten son kontrolde doktor suyumun azaldığını söylemişti. bir anda boşalınca da hiç suyum kalmamıştır diye sancı takibi bile yapmadan gittim. 3 gibi nst’ye girdim süresi az ama düzenli sancılarım vardı açıklık 2 cmdi. yani doğum başlamış bile sayılmaz. eve gitmek istedim, suyum olmadığı için göndermedi takipte kalmamız gerekir sancılarını beklicez dedi. suniyi de hemen vermek istemedi bebeğin kalp atışları riske girermiş. derken sabah 11e kadar hafif hafif ilerledik. açılma sadece 3 cm oldu. küçük dozlarla suniye başladık. ama cidden çok küçük dozda başlayıp 15 dk arayla yükseltti. suni sancı hiç öyle korkulacak bisey değilmiş. sıklaştı sancılarım açılma ilerledi kalp atışlarında da sıkıntı yoktu çok şükür. sadece arada bir nst’ye bağlıyken sancı karşılamak zor oldu. sonra pilates topunda nstye falan bağlandımdoktor keseyi patlattı sonraki sancılar gerçekten zorladı. ama ondan sonrası ortalama 15 dk sürdü. tüm bu süreçte annem yanımdaydı. eşim arada bir girip çıktı. son dakikalarda annemi de yolladılar. çömelerek karşıladım son sancıları, masaya çıktım ve 2 ıkınmada kucağımdaydı kızım❤daha sonra dikisler atıldı bebeğin kontrolleri yapıldı giyindi ve yanıma geldiler babasıyla. ilk emzirme eşimle doğumhanede 1 saat kaldık odaya çıkmadan. bu süre çok iyi geldi bize. hastanenin prosedürüydü. daha sonra çekirdek aile odamıza çıktık ailelerimiz bizi bekliyordu benim açımdan gayet pozitif bir doğumdu benimle ilgilenen ebeyi cok cok sevdim. Allah razı olsun ondan. darısı sağlıkla sizlerin başına G gamzeli_bebis H E @Brrk can09e Maria26
normal doğum düşünenlere tavsiyelerim tüm süreç boyunca pozitif olun. bebeğinize kavuşmayı düşünün. doktorunuzun ebenizin söylediklerini yapmaya çalışın. onlarla her geldiklerinde şakalaşın gülün eğlenin.
amin çok teşekkür ederim40 artı 3 de sezeryanla doğum yapmış biri olarak gözlerim dolarak okudum hikayenin
Sağlıkla,analı ,babalı büyüsün bebeğin inşallah
Mutlu ve huzurlu bir yaşam dilerim
Ay inşallah canımeylül annelerinde birisi ssvd yaptı sen neden yapamayasınpozisyonu, kilosu, dikiş yerlerin izin verdikten sonra. sağlıkla kavuş sende canım
Yanlış biliyor olmayasın haftasını?Kizlar bi arkasimin bebiki bu. Cinsiyeti ne olabilir? rrica etsem tahminde bulunur musunz14 haftlk
Haftasi dogru da burdki kac haftlk sormadimYanlış biliyor olmayasın haftasını?
Hee şimdi oldu :) kız gibi 7 haftalık falan sanırım ❤Haftasi dogru da burdki kac haftlk sormadim
Hee şimdi oldu :) kız gibi 7 haftalık falan sanırım ❤
14 haftalık olması imkansızKizlar bi arkasimin bebiki bu. Cinsiyeti ne olabilir? rrica etsem tahminde bulunur musunz14 haftlk
Deilmjs zaten bu fotoda14 haftalık olması imkansız
O haftalarda bildiğin bebek oluyorlar çünkğ
Kız diye tahminde bulunayım ama 14 haftada cinsiyeti belli olurKizlar bi arkasimin bebiki bu. Cinsiyeti ne olabilir? rrica etsem tahminde bulunur musunz14 haftlk
Çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendineKızçelerim, ağrılarım sızılarım derken bir de üstüne hasta oldum boğaz enfeksiyonu burun akıntısıyla başladı şimdi de öksürüyorum deli gibi. Yarın da görümcem evleniyor, bakamadım buraya hastalıkla uğraşmaktan. Nasılsınız? Var mı güzel haberler?
50 tl arttırmışlar zalımlar
kesin artar ocakta zam olur belkide ben bi sonraki gidişimde fiyatları bi sorayım bakim nefiseciğime
ay elçin senin çok az kaldı yaaa heyecan varmı
morci den detayları alabildinmi kolaymıymış normal doğum
Maşallah hamileliği gibi doğumuda güzel olmus
Son yarım saatte zorlandım onun harici sancılar normal ağrılardı dedi
Epidural almammış sanırımmorcivertkedi
Ve evet çok az kaldı şaka gibi gününü beklerde 6 hafta 38 de falan gelirse 4 hafta
Bian diyorum artık doğsun bıktım ağrılardan biyandan diyorum nasıl bakıcamnasıl yeticem
Gece düşünmekten, ağrılardan uyuyamıyorum .
10 dk sürekli olarak yürüyemiyorumuzun süre oturamıyorum misafirliğe falan gittiğimde çok komik
Aslında çok eğlenceli zamanlar ama işte şuan eğlenceli değil buyuk ihtimalle sonra dan anlıcam değerini
Şuan kızımm dediğim an tekmeyi yiyorumForumu okuyordum içimden geçirdimH E ninde doğuma az kalmıştır diye bi baktım hakkatten çok az kalmış cnm G gamzeli_bebis benden önce davrandı
Bebişini hayal et yumuk ellerini gülüşünü agucuklarını benim aklıma hep öyle şeyler geliyo
İlk ay pek tepki vermiyormuş ilk aydan sora tepki vermeye başlıyormuş onu öğrendikten sora üzüldüm ben bana tepki versin gülsün isterim onum için çok sabırsızlanıyorum. Şimdi böyle elimi karnıma koyunca konuşuncada tepki versin diye bekliyorum ama hiç tık yokbu ara zaten hiç hissedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?