Belkide cnm su anda onun belirtilerini yaşamıyorum ama oladabilirSende hafif pko olabilir kuzum bak kür yaptığın halde bile geçen ay olmadı ben inanamadım hatta. Sen mutlaka reglin 3.günü yada renglden sonra Dr a git boşuna erteleme canım.
İçin de rahatlar canım Bi git bakalım ne diyecek DrBelkide cnm su anda onun belirtilerini yaşamıyorum ama oladabilir
Kuzum benimkide öyle olup 19.20. Günde koyulaşıyor devam etsene bu ay ovü yapmaya bir müddet dahaEki Görüntüle 2304726 kizlar buayda koyulasmadan silindi
Adet dongun nasıl cnm kac gunKuzum benimkide öyle olup 19.20. Günde koyulaşıyor devam etsene bu ay ovü yapmaya bir müddet daha
Son 3-4aydır 32-37 arasında dönüp duruyor. Ondan öncesinde engeç 29 günde bir olurdum. 14 yumurtlar 15de çatlardıAdet dongun nasıl cnm kac gun
Işte benim dongum 25 26 zaten gec çatlama söz konusu olabilirmikiSon 3-4aydır 32-37 arasında dönüp duruyor. Ondan öncesinde engeç 29 günde bir olurdum. 14 yumurtlar 15de çatlardı
Oladabilir. Bu ay bi bırakma devam et ovüye zaten tam koyulaşmamış. Sıvı alımıda önemli ya bu testte bide bak bakalım nasıl olacakIşte benim dongum 25 26 zaten gec çatlama söz konusu olabilirmiki
Yeniden sipariş ettim bakalım eşimle tartisa tartisa böyle şeyleri pek sevmiyo elinde 3 tane kaldı pazartesiye yetişir insOladabilir. Bu ay bi bırakma devam et ovüye zaten tam koyulaşmamış. Sıvı alımıda önemli ya bu testte bide bak bakalım nasıl olacak
Bata son 7 canımLollapollosaa sen naptin cnm
Buay bende gidicem cnm ins olumlu şeyler duyarizzBata son 7 canım
Adet olursam doktora gidicem 2.ya da 3.gunu
Son bir haftadır adet belirtileri mevcut
Kısmet..
İnşallah canım iyi şeyler duymaya hepimizin ihtiyacı varBuay bende gidicem cnm ins olumlu şeyler duyarizz
Bende 30 oldum cnm baştan beri istiyorum ama bazı şeyler nasip isteİnşallah canım iyi şeyler duymaya hepimizin ihtiyacı var
33 bitti benim bu yaZ..
Simdi çok pişmanım keşke daha erken isteseymisim bu çocuğu diye
Canim merhaba anti rubela igg ile anti cmv igg yuksekligi hamilelikte bi sorun teşkil ediyor muymus benimde yuksek cikti korktumKizlar ii aksmlr. Dun kan ve idrr tahlilleri yapilmisti size sonuclri yaziorm rica etsem bi bakar misinz ?
BHCG 13.433( en son 26 agustosta 404 du)
Glukoz 113 (74-106 arasi olmasi gerekiomus)
ANTI RUBELLA IGGELISA 88.6 (pozitif yazior)
ANTI CMV IGG 250 ( pozitif yaziyor)
Hadi yaa drun napti pki.Canim merhaba anti rubela igg ile anti cmv igg yuksekligi hamilelikte bi sorun teşkil ediyor muymus benimde yuksek cikti korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?