- 1 Haziran 2018
- 27.714
- 82.187
- 598
- 30
Anldm canım hakkımızda hayırlısı olsun insAllah olumlu sonuçlanir aşılamanBen olmuştum iğne hiç bi belirti ağrı acı hiçbişey olmamıştı canm ve sonuç olumsuz...
Yarın da aşılama tedavisine başlıycaz randevuyu aldım.
Yeni bat 2 ekimH E
Anldm canım hakkımızda hayırlısı olsun insAllah olumlu sonuçlanir aşılaman
Günaydın canım iyiyim şükür sen nasılsın cnmGünaydın hatunlar nasılsınız.
Canım, iğneden sonra kişiye göre 12/36 saat arasında çatlama oluyor. Dışarıdan etki olduğu için ağrı hissetmen normal bendr de öyle olmuştu. 2 kere vuruldum ben iğneyi birinde aşılama denemem vardı. Beta testinide ovü de de 15. Günden önce yapma testler aldatıcı oluyor. Denenmiş kanıtlanmışGünaydın kızlar çatlatma iğnesi olan var mıydı aranızda dün bütün gün kasık karın ağrısı olmuştu akşama doğru hafiflemisti şimdi uyandım yine var ağrım sanki kasık ve karnım uyuşuk gibi farkli hayırlara gelsin acaba çatladı mi artık ya da çatlayacak ondan mi ki ağrılar klomen kullanırken hiç kasık ağrım olmadı desem yeri igneden sonra başladı bugün iğnenin 3. Günü nette hep 3. Günü çatlar yazıyor dün gece ilişki oldu bugün yarın vermemiş dr ne derse onu yapcaz bklk bilerek atladi demek ki 2 sinde tekrar başlayıp gün aşırı devam ediyor regle kadar
İnşallah Rabbim daha fazla bekletmezTeşekkür ederim kızlar yorumlamalarınız için o günleri değerlendirdik bakalım takdir allahın artık umarım tutmustur heyecanla beklıyorum bat a 2 gün kaldıArdnlina @Almilaaazey
Saol cnm geçti ağrılarım muhtemelen çatladı artık ara ara kasık ağrım oluyor hafif 15. Gün yaparım diorfum ben de 14 günde etkisi geçiyor yazıyor her yerdeCanım, iğneden sonra kişiye göre 12/36 saat arasında çatlama oluyor. Dışarıdan etki olduğu için ağrı hissetmen normal bendr de öyle olmuştu. 2 kere vuruldum ben iğneyi birinde aşılama denemem vardı. Beta testinide ovü de de 15. Günden önce yapma testler aldatıcı oluyor. Denenmiş kanıtlanmış
Etiketlerim tabi canım inş olumlu olurİnşallah Rabbim daha fazla bekletmezTest yapınca beni de etiketler misin?
Yok kuzum geçmiyor, ille o gölge çıkıyor. Ben denedim İğnede beta hormonu varmış. Hamilelik belirtilerini bile yaşıyabilirsin hatta.Saol cnm geçti ağrılarım muhtemelen çatladı artık ara ara kasık ağrım oluyor hafif 15. Gün yaparım diorfum ben de 14 günde etkisi geçiyor yazıyor her yerde
Yok çağırmadı canım adet olursan 3. Günü gel dedi tekrar bana bi de duphaston yazdı 8 eylülde kullanmaya başla dedi sabah aksam 10 günlükYok kuzum geçmiyor, ille o gölge çıkıyor. Ben denedim İğnede beta hormonu varmış. Hamilelik belirtilerini bile yaşıyabilirsin hatta.
Sonrasında çağırdımı doktorun bir daha
Hadi bakalım, inşallah 5. Haftada gidersin bebiş görmeyeYok çağırmadı canım adet olursan 3. Günü gel dedi tekrar bana bi de duphaston yazdı 8 eylülde kullanmaya başla dedi sabah aksam 10 günlük
InsAllah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinHadi bakalım, inşallah 5. Haftada gidersin bebiş görmeye ☺
Günaydın canım iyiyim şükür sen nasılsın cnm
Ay çok geçmiş olsun canım niye düştü ki dikkat et kendine dinlenbiraz rahatsızm canm sabah bayıldım işe gelirken tansiyonum düştü sanırım ama halsizliğim devam ediyor eve gidip yatsam diyorum :S
amin çok teşekkür ederim ceyloSelam şekerliklerim
morcivertkedi ’m mutlu mesut sağlıcakla büyüt bebişini.. Allahım nice güzelliklerini görmenizi nasip etsin
Cnm bebeğini hayirla saglikla buyut insamin çok teşekkür ederim ceylo
Canım sağlıkla büyüt inşallah yavrunuamin çok teşekkür ederim ceylo
Gözünaydn canımmmm benmmmmmkızlar hepinize teşekkür ederim15.40da suni sancı destekli normal doğumla dünyaya geldi kızım. 3200 gr 50 cm. mini minnacık bişey ya :) meme savaşları veriyoruz. darısı hepinize olsun
Yaaaa kokusunu içine çek bol bol bizim yerimize dekızlar hepinize teşekkür ederim15.40da suni sancı destekli normal doğumla dünyaya geldi kızım. 3200 gr 50 cm. mini minnacık bişey ya :) meme savaşları veriyoruz. darısı hepinize olsun
Geçmiş olsun canım doktora gorundun mu ?biraz rahatsızm canm sabah bayıldım işe gelirken tansiyonum düştü sanırım ama halsizliğim devam ediyor eve gidip yatsam diyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?