Sorma kuzum şimdiden triplerde doğunca yandık birde akrep olcakYaaa bu ne böyleemaşallah kuzumuzaa
Tripli kuzular, sen beni kız gibi tripli dediğini şimdi anladım
Bizimkide böyle hep triplerdeler şimdiden n
Dudaklara bak yaaa
Ooo o zamana biz bebiş bile yaparız ay12 eylul canım ☺
Hayırlısıyla yakında sizinde güzel haberlerinizi alacağız kızlar dualarımız sizinleMaşallahh Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canm. Zaman ne acımasız daha dün gibi hatırlıyorum ovu testlerini gebelik testlerini. Ben ve birkaç kişi daha hâla beklemedeyiz
Bende akrep imSorma kuzum şimdiden triplerde doğunca yandık birde akrep olcak
Allahım yardımcımız olsun
Ooo ben de akrebimSorma kuzum şimdiden triplerde doğunca yandık birde akrep olcak
Allahım yardımcımız olsun
Geçmiş olsun cnm Ağırmıydı çok can yakıyormu
Teşekkür ederim kuzum kolumda ağrı var suanda o da gayet norrmal,acı eşiğin biraz yüksektir,değişebilir kişiden kisiye
2018de birkez daha olmuştum anne kedi isirdi beni yine de iki doz vurmayı tercih etti. Bilmiyorum ya istahim bir açıldı bir açıldı eşimle birlikteMaşallah canım, benimde randevu eylülde tetanoz için, ben tek toz olacağım o yüzden 20 21.haftaya işaretledi sanki beni, unuttum tarihi şu anda. 3 kg çokk normalgayet iyi hatta. Bende 1 kg aldım şaka gibi geliyor
Bende akrep imsen yandın
Bizim oğlan balık, kız da balık olucak galiba
Ben zaten yanmışım
Kızlar benım kız tam sınırda son regl tarihime göre doğum 23 ekim eğer onu beklerse akrep .Ooo ben de akrebimisiniz zor valla cok trip atarim sevdgime
Insllh akrep olurKızlar benım kız tam sınırda son regl tarihime göre doğum 23 ekim eğer onu beklerse akrep .
Ama ultrason ölçümlerinde 15 ekim gözüküyo eğer ona göre gelirsee terazibakalım ne olucak
Yok yaaa cok tatliyiz sicak kanliyiz. Belki biraz acik gozluyuz ondan olabilir . O da olsn yani bu zamndaAy blmşyorum akrepler fena diyorlar
Hayırlısı olsun canımKızlar benım kız tam sınırda son regl tarihime göre doğum 23 ekim eğer onu beklerse akrep .
Ama ultrason ölçümlerinde 15 ekim gözüküyo eğer ona göre gelirsee terazibakalım ne olucak
Bakalım doktor henüz konusmuyorHayırlısı olsun canımbu aralar hiç erken geleni duymuyorum bu bebekler hep bekliyor son dk ya
Olsun canım çok iyi.2018de birkez daha olmuştum anne kedi isirdi beni yine de iki doz vurmayı tercih etti. Bilmiyorum ya istahim bir açıldı bir açıldı eşimle birliktebana çok gibi geldi kilom dikkat etseydi almazdım belkide olan oldu artık
YEKTA61 canım benım acı eşiğim normaldir ama inan hiç acımadı tetanoz vurulurken . Eğer kolunu kullanırsan ağrın olabılır . Benım ilk dozda çok hafif ağrıdı ama 2. Dozda hiç ağrımadı ki 2. Dozda baya kullandım kolumu
Aynen öyle vaktinde biz avazda doğsun hepsi inşallahhhBakalım doktor henüz konusmuyor38 den sonra konuscaz buyk ihtimalle
Aman ne erken gelsin ne geç
Hiç korkma canımBende baya korkuyorum eşim o iğne ağır bi iğne nasıl vurulcaksın dedi korkuttu beni
Bu arada cnm listeye cinsiyetimizi ekleyebilirsin bir erkek bebiş daha geliyor
Maalesef canım
Kuzum inanıyorum yakın sizinde rabbim bekletiyorsa bardır bi bildiği nolur ümitsizliğe kapılma ♥
Sorma yaa çikolata yememiştim kesin ondan kızdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?