Kızlar merhaba beklenen adet tarihimin ilk günüydü bugün. Korunmadığımız için sabah uyanır uyanmaz idrar testi yaptım pozitif çıktı. Fakat akşam 5 gibi çamaşırıma çok açık kahverengi lekelenme geldi. Korkmama gerek var mı düşük olmaz dimi nolur dua edin çok bekledim bunun için
Çok şükür ama iyi ki öyle dedi yoksa doktor değiştirmezdim bu doktorumu bulamazdımHadi yaa, olsun canım en azından yokmuş. Ah işte Dr lar bazen çok acımasız.
Yok canım ya şimdi ayrıntılı da daha detaylı bakarlar dedi, ama o kadar küçük alanda kenarda ki o yüzden ben hiç sorun etmiyorum sen de hiç düşünme diyor Dr her gittiğimde özellikle gösteriyor ama yerini durumunu, hatta seninki banta benzemiyor daha kalın, kese bölünmüş, benim ilk 3 ay hep leke kanamalı oldu ya, bundan olmuş olabilir dedi. Kese oluşurken hasarlı olmuş olabilir ama normalde bebek gelişimi geride kalsa, hareketsiz olsa ben seni erken yollardım ayrıntılıya dedi. Ellerine ayaklara herşeye renkli detayla baktı her gittiğimde. Ben de Dr um sayesinde rahatladım rahatım takmıyorum hiç yani. Çok şükür Bi sıkıntı yok o bant mı artık neyse 20.haftalardan sonra zaten gözükmeyebiir artık dedi bakalım. Ayrıntılı 21. Haftaya aldımÇok şükür ama iyi ki öyle dedi yoksa doktor değiştirmezdim bu doktorumu bulamazdımSenin ki geçti mi?
Oy maşallah tipini yerim senin prensesBiz gittik Dr a çok şükür herşey yolunda
Eylülün sonuna detaylı için randevuyu da aldık.
Prenses artık Kesin zaten
Yalnız çokkk hareketli
Zaten ben artık baya baya hissediyorum maşallahh,
Boyu uzun olucak mış abisi gibihala 1 hafta önde gelişimi, 1 kg almışım bu aya kadar ama artık iştah açıldı yiyorum valla alırım kg heralde bol bol
18cm, 220 gram olmuş sağlıkla gelsin kuzumuzdetaylıyı da kendi hastanemizde 500 liraya olucak mış,
bu da resmimiz tontikimiz
Eki Görüntüle 2301322
Doktorun bir sıkıntı yok diyorsa sakın stres yapma bende duymuştum bazen keseler oluşurken sıkıntı olabiliyormuş bant zaten direk riskli olur doktor sürekli görmek ister inşallah yoktur daYok canım ya şimdi ayrıntılı da daha detaylı bakarlar dedi, ama o kadar küçük alanda kenarda ki o yüzden ben hiç sorun etmiyorum sen de hiç düşünme diyor Dr her gittiğimde özellikle gösteriyor ama yerini durumunu, hatta seninki banta benzemiyor daha kalın, kese bölünmüş, benim ilk 3 ay hep leke kanamalı oldu ya, bundan olmuş olabilir dedi. Kese oluşurken hasarlı olmuş olabilir ama normalde bebek gelişimi geride kalsa, hareketsiz olsa ben seni erken yollardım ayrıntılıya dedi. Ellerine ayaklara herşeye renkli detayla baktı her gittiğimde. Ben de Dr um sayesinde rahatladım rahatım takmıyorum hiç yani. Çok şükür Bi sıkıntı yok o bant mı artık neyse 20.haftalardan sonra zaten gözükmeyebiir artık dedi bakalım. Ayrıntılı 21. Haftaya aldım
Geçmiş olsun cnm Ağırmıydı çok can yakıyormuMerhaba kızlar hepinize günaydın
Bende sağlık ocağına gittim kan falan verdim. 3kilo almışım normal değil mi? Tetanozda oldum çıktı aradan ikinci doz 1ay sonra. Benden haberler böyleydi
Merhaba herkese
Doktora gittim bugun adetliyken çağırdı
Muayene etmedi
Evet canım yaa bende o yüzden stres yapmıyorum da yinede detaylıdan sonra rahatlarım.Doktorun bir sıkıntı yok diyorsa sakın stres yapma bende duymuştum bazen keseler oluşurken sıkıntı olabiliyormuş bant zaten direk riskli olur doktor sürekli görmek ister inşallah yoktur da
Bile bile gittim aslındamerhaba cnm muayene etmeyecekse neden adetliyken çağırmış alla alla
Maşallah duruya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?