- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
Canım sıkma canınıKızlar bizde hastaneye gittik bugün bendeki haberler pek iyi değil, bebeğin suyu iki kat fazla çıktı benim de açlık şekerlerim yüksek çıkıyodu zaten doktor en kısa zamanda şeker yüklemesi istedi. Saatli diyet listesi vereceklermiş bana yüklemeden sonra, hiç şaşmaması şart dedi.
Anne karnında ani bebek ölümlerinin çok büyük sebebi bu durummuş, Allah korusun bir şey olur dedi. Bebeğin suyu aşırı olduğu için ağrılarım bu kadar fazlaymış herkesten 4 kat fazla hissediyormuşum, haftama göre karnımın büyük olması da sudan sebepmiş.
Salı günü yatırıcam yüklemeyi inşallah, dua edin moralim çok bozuldu. Bu ağrılar için de uzun süre oturur ya da ayakta pozisyonda durmamam lazımmış doğuma kadar yat demiyorum ama 10 saatte sandalyede oturmayacaksın dedi işi mecbur bırakıcam yani ay başı.
Bu arada 818 grammış ipek böceğim
İnşallah canım işte anne olmak hiç kolay değil çoğu şeyden feragat etmemiz gerekebiliyor. Sen elinden geldiğince dikkat et gerisini Allaha bırak Rabbim çok daha iyi korur ipeğimiziMaria26 can09e Ardnlina rosebatum @Hayriye42 @YEKTA61 Kızlar Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Valla korkuyorum ne yalan söyleyeyim, benlik sorun yok doktor ne diyorsa yapıcam 3 ay da canımın istediğini yemeyiveririm gerekirse, yeter ki kızçem iyi olsun. Ağrılarım için de çıkıcam zaten işten dinlenicem bol bol doğuma kadar. İnşallah sağ salim, zamanında gelir ipek böceğim
:))) afiyet olsuun kuzumm..Bir sorun olmamasına çok sevindim abla saglıkla al kucağına inşallahBen yedikleri mi söylemiyeyim diyete girecek kadar çok yemişim bebekte enerji patlaması yapmıştı bemim
Kan testi yaptırdınızmıKızlar adetım bıkacgun gectı testım negatıf 3 4 gundur hafıf goguste agrılar oldu adet olcam dedım ama olmadım 20 22 arası da yumurtluyorum genelde ılk bebegımı 20.haftada kaybettım ızaman ılacla erken yumurtlamıstım acaba yumurtlamadımmı buay yumurtlamasam adet belırtısı olurmu bılmıyorm strese gırdım sımdıde genelde 27 28 de adet olurum tecrubelı hanımlardan yardım ıstıyorum
Gop Mp ye gıdıyorum ben canımKizlar istnbl avrupada olup hangi hastaneye gidiosunz. Bana da yardmci olur musunz
Yok cnm yaptırmadım gec yumurtladıgım ıcın hanı belkı ıyuzden gecıkıyordur dıye acıkcası 32 33 gun gecerse kan verırım ama adet olmakta ıstemıyorumKan testi yaptırdınızmı
En kesin sonucu sadece o söyler
Kuzu ne guzel haberler bunlar maşallaahhBiz gittik Dr a çok şükür herşey yolunda
Eylülün sonuna detaylı için randevuyu da aldık.
Prenses artık Kesin zaten
Yalnız çokkk hareketli
Zaten ben artık baya baya hissediyorum maşallahh,
Boyu uzun olucak mış abisi gibihala 1 hafta önde gelişimi, 1 kg almışım bu aya kadar ama artık iştah açıldı yiyorum valla alırım kg heralde bol bol
18cm, 220 gram olmuş sağlıkla gelsin kuzumuzdetaylıyı da kendi hastanemizde 500 liraya olucak mış,
bu da resmimiz tontikimiz
Eki Görüntüle 2301322
Ben senin önceki mesajını bana yazdın sandım ama sonradan anladımMesaj yarım kalmış
Sana yazmadım mı? Aaa ben sana da yazdığımı sandım dün doktora gitmiştin bebekte sende iyimişsiniz çok sevindim kuzum saglıkla al kucağına inşallahBen senin önceki mesajını bana yazdın sandım ama sonradan anladımcan09e yazmışsın canım
Yanlış oldu yarım kaldı msj
Galiba canım yaaKuzu ne guzel haberler bunlar maşallaahh ♥
Senın kızda tripli ellere bak hele başına koymus
Maşalla benım kızda muayene lere ac gittiğim halde kıpır kıpır
YZdın yazdın kuzum ben ona da cebap vermişim zatenSana yazmadım mı? Aaa ben sana da yazdığımı sandım dün doktora gitmiştin bebekte sende iyimişsiniz çok sevindim kuzum saglıkla al kucağına inşallah
Cümlemizden inşallah canımYZdın yazdın kuzum ben ona da cebap vermişim zatenAllah razı olsun tekrar. Sizin bant duruyormu hala?
Öncelikle tebrik ederimKızlar merhaba beklenen adet tarihimin ilk günüydü bugün. Korunmadığımız için sabah uyanır uyanmaz idrar testi yaptım pozitif çıktı. Fakat akşam 5 gibi çamaşırıma çok açık kahverengi lekelenme geldi. Korkmama gerek var mı düşük olmaz dimi nolur dua edin çok bekledim bunun için
Hadi yaa, olsun canım en azından yokmuş. Ah işte Dr lar bazen çok acımasız.Cümlemizden inşallah canımYok canım bende hiç bant yokmuş sadece doktorun azizliğine uğradım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?