- 13 Mart 2019
- 13.633
- 46.167
- 598
Günaydın canım iyiyim cok şükür sen nasılsınGünaydıınn tatlım nasılsın
Seninde geçer merak etme
Hayırla sağlıkla kolaylıkla geçsin inşallah
Günaydın canım iyiyim cok şükür sen nasılsınne biliyim geçmiyo gibi geliyor aminnn teyzesi allah sanada tez zamand Nasip etsin inşallah
İlkler geçmiyorGünaydın canım iyiyim cok şükür sen nasılsınne biliyim geçmiyo gibi geliyor aminnn teyzesi allah sanada tez zamand Nasip etsin inşallah
ne kadar yaptırdınız peki sigortayıBen 4 haftalıkken sigorta yaptırdım ama eşimin iş yeri aracılığıyla hamile olarak demirhayat sigorta sigorta yapıyor sadece . İstersen bir ara sor .
Sigorta çok iyi oluyor . Ben şuan ne muayeneye ne kan tahlillerine ücret ödemedim . Sadece detaylı ultrason için verdim onu kapsamıyor sigorta
ay senin cinsiyet neİlkler geçmiyorbak ikinci 17haftaya girdik valla ben nasıl geçti diyorum. Bulantı zorluyor ama çok şükür yinede yani sanki 3.ayda kaldım ben zama hızlı aktı gitti bu 1 ay evde başka çocuk olunca daha hızlı geçiyor ama ilklerin yeri her zaman farklı bütün gün elim karnımda dolaşırdım şimdi valla fırsat olmuyor anca yatarken
Canım benim iyidir uğraşıyoruz. haftaya kontrolüm var %70 söylerim dedi..
yok mu nub falan tecrübeliyiz biliyosunCanım benim iyidir uğraşıyoruz. haftaya kontrolüm var %70 söylerim dedi..❤
Sen nasılsın bebişin nasıl hazırsındır artık karşılamaya.. uyyy
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum❤
Yok kuzu işte bu gittiğimizde nub görecek 9.haftada gitmiştik.. hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin de:)yok mu nub falan tecrübeliyiz biliyosunmide bulantıları azalmıştır artık?
iyiyiz bizde çok şükür. hazırız beklemedeyizamiin cok sagol
Olsun canım tabiki çok normal 30. Haftadan sonra telaş başlıyor. Ki senin doğum yaklaştı artıkay senin cinsiyet nepek bakamadım buralara. nasıl gidiyo? ne cabuk geçmiş ya 17ye gelmişsiniz. kendi telasımdan burayı da boşladım iyice
Ay kocaman oldu yaa doğacak az kaldıyok mu nub falan tecrübeliyiz biliyosunmide bulantıları azalmıştır artık?
iyiyiz bizde çok şükür. hazırız beklemedeyizamiin cok sagol
oy maşallahhhOlsun canım tabiki çok normal 30. Haftadan sonra telaş başlıyor. Ki senin doğum yaklaştı artık
Prensesimiz olacak inşallah teyzesi
en son 2 hafta evvel 2600dü şuan 3ü bulmuştur diye düşünüyorum. 8 kilo aldım ben. kendimi çok da ağır hissetmiyorum memnunum halimdenAy kocaman oldu yaa doğacak az kaldıkaç kg oldu bebiş, kaç kg aldın
Normal istiyorsun dimi, bol bol hurma yee.ben Çok yemiştim, normal olmadı ama doğumdan sonra bollll sütüm olmuştu, emzirirken de hergün yemiştim hurma zaten. Hurma fındık ceviz bol su, bol sütün olsun inşallah
Sorma canım aynenoy maşallahhh❤ bi erkek bi kız jübileyi yaparsın artık
en son 2 hafta evvel 2600dü şuan 3ü bulmuştur diye düşünüyorum. 8 kilo aldım ben. kendimi çok da ağır hissetmiyorum memnunum halimdeninsallah normal istiyorum şuan görünen de normal doğum. hurma, muz, soda, ceviz bu sekilde beslenmeye çalışıyorum çok çok düzenli olmasa da. insallah sagol canım
10-15 arası ideal bence. yukarısı fazla. hiç öyle dikkat de etmedim kendimden bu performansı beklemezdimSorma canım aynensağlıkla doğsun da gebelik defterini artık sonsuza kadar kapatayım yeter 2 tane
Gayet iyi canım ya maşallah
İkimizinde kgsu. 3 olmuştur, doğuma kadar yarım kg daha bile alır gayet sağlıklı
Bende geçen Dr a gittim 1 kg almışım şükürhiç kg almıyordum bulantılardna kusmalardan.
Bende 10 12kg ile bitirsem süper olur. Oğlanda full iştah açıktı 15 17 kg almıştım
Benım yaptırdıgım fiyatlara yaptırman imkansız yalnız dediğim gibi eşimin şirketi aracılıgıyla yaptırdım 1200 tl . Şuan demir hayat 5-6 bin civarı istiyor bi araştır istersenne kadar yaptırdınız peki sigortayı
Yaaa bir prenses daha mu geliceeekkkkOlsun canım tabiki çok normal 30. Haftadan sonra telaş başlıyor. Ki senin doğum yaklaştı artık
Prensesimiz olacak inşallah teyzesi
Tabi tabi inşallah erken gelmesin de beklesin tam zamanında doğsun10-15 arası ideal bence. yukarısı fazla. hiç öyle dikkat de etmedim kendimden bu performansı beklemezdimemzirirken de fazlalıklarımı versem ne iyi olur. 3500 bulur dimi ya son haftalarda daha hızlı kilo alıyorlarmıs. 3500 aşağısını istemiyor gönlüm tabi ki işin şakası sağlıkla gelsin başka hiçbişeyde gözüm yok❤
Allah biliyor hiç cinsiyet merak etmedim. Tabi oğlu olankız ister, kızı olan oğlan isterYaaa bir prenses daha mu geliceeekkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?