Ayyy anca girip görüyorum yaaa bildirim de gelmediKızlar bu nedir ?
A pipi
B pipi
C pipi
D hepsi
Oğluşumuz olcakmış
Kesinlkle doğru valla, benim oğlan babasını da çok sever özler tüm gün akşam olsun diye bekler çok sever onla vakit geçirmeyi ama bizim onla başka Bi bağımız var. Durup dururken öper, annecim seni çok seviyorum, dünya kadar herşey den çok derYaa masallah kiz babaya , oglan anneye :)) sana düskün olucak annesiii
Hayır canım Kesinlkle sen daha yumurtlamadın, bak tekrar koyulaşmaya başlamış 2 gün sonra Kesinlkle pik olabilir. Ağrı durumun nasıl, bence yumurta fazla oldu belki çatlayamadı yaaa, sen normalde kaçıncı gün çalıyordu? Of tüh evde de olmayacaksınız kii. 2 3 gün sonraları değerlendir teste devam et diyecektim.Eki Görüntüle 2297657 kizlar gitti bu ay ve ben anlayamadim eğer yumurtladiysam da 11.Gun gitti yani biraz canim sıkıldı yaaa ne yalan soyleyeyim
Ay canım maşallah oglusunaKızlar bu nedir ?
A pipi
B pipi
C pipi
D hepsi
Oğluşumuz olcakmış
YaaaKesinlkle doğru valla, benim oğlan babasını da çok sever özler tüm gün akşam olsun diye bekler çok sever onla vakit geçirmeyi ama bizim onla başka Bi bağımız var. Durup dururken öper, annecim seni çok seviyorum, dünya kadar herşey den çok dersürekli sarılıp öper yani babasınabu kadar yapmaz benim gördüğüm bu, Kesinlkle bana daha düşkün farklı Bi bağ var aramızda. Bakalım kız da nasıl olacak
Galiba yeni yumurtlucam cnm ağrılarım ağrılarım biraz ama iste bakalim denk gelicekmiHayır canım Kesinlkle sen daha yumurtlamadın, bak tekrar koyulaşmaya başlamış 2 gün sonra Kesinlkle pik olabilir. Ağrı durumun nasıl, bence yumurta fazla oldu belki çatlayamadı yaaa, sen normalde kaçıncı gün çalıyordu? Of tüh evde de olmayacaksınız kii. 2 3 gün sonraları değerlendir teste devam et diyecektim.
Yok kuzum arabayla oldu, kimsede bir şey yok ama çok şükür
Sağol canım deniycem ikisinide bakalim net çıkması da önemli insanin aklı hepten karışıyor sonra
Sağol canım deniycem ikisinide bakalim net çıkması da önemli insanin aklı hepten karışıyor sonra
Kızlar saglikli cici bi kız geliyor inşallah çok usluydu yavrukuşum. Herşeyini tek tek sordum devlette bu şans yok malesef. Eşi üst taraftaymış, suyu yeterliymiş elleri bacakları yerim hepsini. çok özlemişim. Hemen gittim elbise aldim sizde bakin istedim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Artık geçti cnm malesef o günler de olursa daha da olmaz nasip
Pik değil diyen biZden değildir
Daha önce böylesiii görülmediii hayırlı işler bol bebişler bana
Ay hadi cnm inss yaaa
ya benim asla böyle kırmızı cikmiyo testleeim c cizgisi yani neden acaba yumurtalarimda sorun mu varki
Galiba yeni yumurtlucam cnm ağrılarım ağrılarım biraz ama iste bakalim denk gelicekminasip artık kuzum yaa
Iyi bayramlar herkese.. ins kuzum hissediyorsan vardir diye dusunuyorum. Ne zaman yapicaksin testGünaydın kızçeler cümleten bayramınız mübarek olsun hayırlı bayramlar herkese bugünü saymazsam bata son 4 gün bilmiyorum ama hislerine göre var hissediyorum eşime kalsa kesinlikle var dengesizliklerim başladı bana diyor sen hamileyken böyle olmuştun diye ateşimde iyi gözüküyor suanlık sabah ölctum eşim namaza giderken 36.8 eşim oh.oh iyi diyor hec demiyor belki bu kız hasta diyeneyse hayırlısı olsun inşallah fos çıkmam deyip bekliyorum
Iyi bayramlar herkese.. ins kuzum hissediyorsan vardir diye dusunuyorum. Ne zaman yapicaksin test
Zeynommm 7 kalada cok erken beEvet güya kendime çok büyük söz vermiştim ama tutmadım tabiki7 varken yaptım saatler sonra gölgelik belirdi fotoda belki değil son testimdi emin olana ler yapmicam diyordum ama öğün içim içime sigmadi niye bilmiyorum o yüzden eşim dedi adapazarina gidince ben dönmeden yaparsın dedi yapasimda yok zaten sozumu tutamadığım için
Zeynommm 7 kalada cok erken be
Bugun yapsaydın keşke saklayıp 4 kala
İnşallah vardır inşallah sanada gönlündeki gibi pamuk bi oğlan gelirne zaman alcaksın test bidaha bat geçince mi
Benimde 7 varken ayni boyleydi ins tutmustur kuzumEvet güya kendime çok büyük söz vermiştim ama tutmadım tabiki7 varken yaptım saatler sonra gölgelik belirdi fotoda belki değil son testimdi emin olana ler yapmicam diyordum ama öğün içim içime sigmadi niye bilmiyorum o yüzden eşim dedi adapazarina gidince ben dönmeden yaparsın dedi yapasimda yok zaten sozumu tutamadığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?