elimizi hızlı tutmalıydıkAy sorma kontenjani doldurdular
Sen bana erkek demistin degilmi kuzum oyle hatirliyorum, darisi sanadaoy hadi gözün aydınnnnnn
yerim kızçeniiii
Ay bende oyle diyordum bak sona kaldim diye. İnsallah hayirlisiyla gonlunuzdeki olur
demiş olabilirim ben kız bana kalsın diye herkese erkek diyorumSen bana erkek demistin degilmi kuzum oyle hatirliyorum, darisi sanadaye teyzesii
Ay bende oyle diyordum bak sona kaldim diye. İnsallah hayirlisiyla gonlunuzdeki olur
Allah iyiligini versin e mi?demiş olabilirim ben kız bana kalsın diye herkese erkek diyorum
ama sanırım bana pipili kaldı
inşallah bizimde elbisemiz olur teyzesiAllah iyiligini versin e mi?
İnşallahinşallah bizimde elbisemiz olur teyzesi
yarın gidicem 10.30 da ama cinsiyet için 16. haftada gel demişti.İnşallahdoktorun ne zaman çağīrdı?
Hayırlı olsun canım benimmmKızlar saglikli cici bi kız geliyor inşallah çok usluydu yavrukuşum. Herşeyini tek tek sordum devlette bu şans yok malesef. Eşi üst taraftaymış, suyu yeterliymiş elleri bacakları yerim hepsini. çok özlemişim. Hemen gittim elbise aldim sizde bakin istedim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ay hadi gözün aydın canımKızlar saglikli cici bi kız geliyor inşallah çok usluydu yavrukuşum. Herşeyini tek tek sordum devlette bu şans yok malesef. Eşi üst taraftaymış, suyu yeterliymiş elleri bacakları yerim hepsini. çok özlemişim. Hemen gittim elbise aldim sizde bakin istedim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amannnn sen öğren yaaa kimseye deme ama bize söyle sadece lütfennyarın gidicem 10.30 da ama cinsiyet için 16. haftada gel demişti.
yarın ben 14+1 im.
ama cok sağ bacagımda kasılma ve sağ kasıgımda ağrı var.
onu söylemeye ve bebişi görmeye gidcez.
cinsiyet söylermi bilmiyorum yada biz öğrenmek istermyiz bilmiyorum
cinsiyet partisi yapcaz diye söyledik ailelerimize şimdi heveslendiler
bebişin teyzeleri halaları falan
iptalde edemiyoz
yerim sizi yaAmannnn sen öğren yaaa kimseye deme ama bize söyle sadece lütfennben kendimi hiç merak etmiyordum seni ediyorum ya öğren kimseye deme 16.haftada kesinleştirir partini yaparsın
Sen 12.gündemisin, küre devam ediyo musun?Eki Görüntüle 2297339 kizlar yaa anlayamadim ben bisey bu işten yumurtlayamicam sanırım bu ayda gittii
Sona kaldınız dedim ben sizeAy sorma kontenjani doldurdular
Heh aynen öyle yapppp,yerim sizi ya
bakalım yarın beyimin kanına girip öğrenip formaliteden parti yaparız belki
balon patlayıncada şaşırmış gibi yaparız
10.30da kuzum sen 11 gibi damla forumaHeh aynen öyle yapppp,yarın kaçta randevu, ay kaçırmiyim girip bakayım hemen kız dicek kesin benim içimden kız geçiyo ama bakalım erkek dese de paşamız olur
Evet cnm kuru yaptım bugün sondu bitti 12. Gundeyim ama dunkude okadar kotu değil daha açık diğer çizgiye göre sabah olur tamam dedim baya silinmiş anlayamadim ama dün çok ağrım oldu uzayan akintida geldiSen 12.gündemisin, küre devam ediyo musun?
Aslında dün tam pik durumuna gelmiş ya testin varsa bu akşam da Bi test yapsana canım. Birde devam et ama belki birden fazla yumurta geliştiği için uzun sürüyor, kesin 2 3 gün içinde olacak. Küre devam et mutlaka Bi kaç gün daha ama kv ye gidicektiniz dimi tüh yaa. Yinede deperlendirebildiğin kadarını değerlendir hiçbelli olmaz
Söyler söyler yaaa10.30da kuzum sen 11 gibi damla foruma
sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda bakalım ne dicek
yada dicekmi
Dünü değerlendirdinzimi peki, olmazsa bu akşamı değerlendirin mutlakaEvet cnm kuru yaptım bugün sondu bitti 12. Gundeyim ama dunkude okadar kotu değil daha açık diğer çizgiye göre sabah olur tamam dedim baya silinmiş anlayamadim ama dün çok ağrım oldu uzayan akintida geldi
Evet bu ay orda olup peşine benim memlekete gidecez orda da beni bırakıp dönecek eşim bu ay çok zor artık
Akşamda yapar atarım test cnm var evde
Nerde katakulli orda ben diyosun her zamanki gibiyerim sizi ya
bakalım yarın beyimin kanına girip öğrenip formaliteden parti yaparız belki
balon patlayıncada şaşırmış gibi yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?