Valla mı geçmiş olsun yaa bulantı en zoru herhalde, bende çok az olmuştu başta da sonra geçmişti, inşallah geçer senin de bir an önce canımiyidir inşallahh:) bende salataya yıkamaya dikkat ederim.. et falan da yiyemiyorum zaten epey bulanıyor mide.. 2 kilo vermişim..:)
evet evet kızımda bu kadar olmamıştım 3 defa da çıkardım herşeyi yiyemiyorum zeytin peynir yoğurt allahtan yiyebildiklerim.. inşallah geçer canım bir an önce.. köfte kokusu et kokusu ıyyy tatlı da istemiyorum midem bulanıyo:)Valla mı geçmiş olsun yaa bulantı en zoru herhalde, bende çok az olmuştu başta da sonra geçmişti, inşallah geçer senin de bir an önce canım
Bedelliye yolladık evladımızı 10 günKıyamam ya bedelli mi çıktıEğitim mi veriolar neresi acaba kedilere hiç bilmiodum ben
Canım biz oğlan doğmadan almıştık Weewel temassız ateş ölçer. Kesinlkle iyiki almışım dediklerimden. Alından istediğim gibi ölüyorum çünkü izin vermiyorlar çocuklar başka türlü. Hastanede görüp almıştım ben 3.5 yıldır hala kullanıyoruz çok memnunumHayırlı cumalar kızlar. Aklınızda hangi marka ateş ölçer var arafta kaldık eşimle. Yada kullanan arkadaşlar hangisini kullandınız
Çok sağol canım tercihlerim arasına bunuda kesinlikle alıcamCanım biz oğlan doğmadan almıştık Weewel temassız ateş ölçer. Kesinlkle iyiki almışım dediklerimden. Alından istediğim gibi ölüyorum çünkü izin vermiyorlar çocuklar başka türlü. Hastanede görüp almıştım ben 3.5 yıldır hala kullanıyoruz çok memnunum
Kızlar saglikli cici bi kız geliyor inşallah çok usluydu yavrukuşummerveaydiin naptın cinsiyet öğrendinmi
Oyysss sevsinler o kizida elbisesinide gozunaydin cnm saglikla al ins kucaginaKızlar saglikli cici bi kız geliyor inşallah çok usluydu yavrukuşum. Herşeyini tek tek sordum devlette bu şans yok malesef. Eşi üst taraftaymış, suyu yeterliymiş elleri bacakları yerim hepsini. çok özlemişim. Hemen gittim elbise aldim sizde bakin istedim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
ayy yerim elbisesini, maşallahh civciv olacak desenee:)Kızlar saglikli cici bi kız geliyor inşallah çok usluydu yavrukuşum. Herşeyini tek tek sordum devlette bu şans yok malesef. Eşi üst taraftaymış, suyu yeterliymiş elleri bacakları yerim hepsini. çok özlemişim. Hemen gittim elbise aldim sizde bakin istedim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
oy hadi gözün aydınnnnnnKızlar saglikli cici bi kız geliyor inşallah çok usluydu yavrukuşum. Herşeyini tek tek sordum devlette bu şans yok malesef. Eşi üst taraftaymış, suyu yeterliymiş elleri bacakları yerim hepsini. çok özlemişim. Hemen gittim elbise aldim sizde bakin istedim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amiin canim inşallah, tesekkur ederiiz. Rabbim sanada en yakin zamanda nasip etsin saglikla hayirlaOyysss sevsinler o kizida elbisesinide gozunaydin cnm saglikla al ins kucagina
Aslinda civcivayy yerim elbisesi maşallahh civciv olacak desenee:)
Cnm erken daha 14. 15. 16. Gun olcaktirEki Görüntüle 2297339 kizlar yaa anlayamadim ben bisey bu işten yumurtlayamicam sanırım bu ayda gittii
Artık geçti cnm malesef o günler de olursa daha da olmaz nasipCnm erken daha 14. 15. 16. Gun olcaktir
Bir prenses daha geliyoorr darisi bizim basimiza G gamzeli_bebisKızlar saglikli cici bi kız geliyor inşallah çok usluydu yavrukuşum. Herşeyini tek tek sordum devlette bu şans yok malesef. Eşi üst taraftaymış, suyu yeterliymiş elleri bacakları yerim hepsini. çok özlemişim. Hemen gittim elbise aldim sizde bakin istedim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
yok anam gör bak bize pipililer kaldı
Siz gitmeden degerlendirin 2 gun sonra pik olsada tutabilir ben yumurtlamadan 3 4 gun once ve sonra yaptim biri tuttu hangisi bilmiyorumArtık geçti cnm malesef o günler de olursa daha da olmaz nasip
Ay sorma kontenjani doldurdularyok anam gör bak bize pipililer kaldı
Öyle cnm artık bakalım nasipte varsa olurSiz gitmeden degerlendirin 2 gun sonra pik olsada tutabilir ben yumurtlamadan 3 4 gun once ve sonra yaptim biri tuttu hangisi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?