- 2 Ocak 2019
- 598
- 1.767
- 63
- 27
Ay inşallaah sinem abla. Eşimi yolladiktan sonra uyuyamadim sabah. Hiç tahminde bulunmadi doktor.hadi güzel haberlerle gel canım.. ben de merak ettim şimdi acabası ne diyecek.. daha önce tahminde bulunuldu mu?
Ayy hayırlı haberlerle gel canım, önce sağlıklı olsun sonra da gönlündeki olsun inşallahHerkeslere günaydıın, Bugün cinsiyet öğrenmeye gideceğiz çok heyecanlıyım inşallah hiçbir sorun yoktur ve gösterir. Merak ettirmez anasını, babasını. Suan 16+5falan olmam gerekiyor. En son 11+2de gitmistim. Çok özledim miniğimiii
inşallah gösterir kaçta gideceksin? eşin de gelecek mi?Ay inşallaah sinem abla. Eşimi yolladiktan sonra uyuyamadim sabah. Hiç tahminde bulunmadi doktor.Maria26 kız dedi ama bakaliiim
Amiin tesekkur ederim. Biliyomusun hiç farketmez benim için bi gün kızım diyorum bigün oglum , galiba ne istedigimi bende bilmiyorumAyy hayırlı haberlerle gel canım, önce sağlıklı olsun sonra da gönlündeki olsun inşallah
Hangisi hayırlıysa o olsun inşallahhhAmiin tesekkur ederim. Biliyomusun hiç farketmez benim için bi gün kızım diyorum bigün oglum , galiba ne istedigimi bende bilmiyorum
Saat 2gibi gidicem. Eşim ilk defa kontrole gelicek daha önce devlette girememişti. Çok sinirlenmiştiinşallah gösterir kaçta gideceksin? eşin de gelecek mi?
devlette almazlar yaa tanıdık olmadıktan sonra :) inşallah göstersin bakalım:)Saat 2gibi gidicem. Eşim ilk defa kontrole gelicek daha önce devlette girememişti. Çok sinirlenmiştiözellikle kalp atışı için. O da çok heyecanlı
Amanııınn iyisiniz demii? Geçmişler olsunn kaza bela uzak dursun elomÖnemli bir şey değil bebeğim ya pazar günü trafik kazası geçirdikte ama geçti bitti şükür
İyiyiz kuzum kimsede bir şey yok şükür, benim üst dudağım yarıldı hafif bir de ellerim kesildi küçük küçük ama iyileşiyor bileAmanııınn iyisiniz demii? Geçmişler olsunn kaza bela uzak dursun elom
Benim 14. haftadan beri ağrılarım oluyor kuzum, idrar kültürü falan da verdim temiz çıktı. Bazı gebelerde oluyormuş. Yeterince kalsiyum almazsan o da ağrı sızı yapabiliyorKızlar sağ kasığıma doğru ağrı girdi bişey yoktur değilmi
Weevel kullanıyorum.kizim içinHayırlı cumalar kızlar. Aklınızda hangi marka ateş ölçer var arafta kaldık eşimle. Yada kullanan arkadaşlar hangisini kullandınız
Aa ne kampı ki izci mi olduBebiş iyi teyzesi anasını tekmeleyip duruyorSipsi kızım sakin sakin yine evde varlığı yokluğu bir, çarlimi pazar günü 10 günlüğüne kampa yolladık agresifliği için, kahroluyoruz karı koca evde sorma Nasıl özledim nasıllll
Askere gitti dombili teyzesi benim oğlumAa ne kampı ki izci mi olduAllah kavuştursun bebeğim ne vakit gelio
İyiyim canım sen nasılsınselam canım naber nasıl gidiyor ? kediş diyince aklıma geldi toxo bağışıklığım yokmuş rubella varmış da.. sevme dedi çiğköfte falan yeme dedi zaten yemem :)) kediye de çok tatlı kedi olursa dokunurdum:)
Alından olanı daha iyi diye duydum temazsız olanlar bende onu düşünüyorum ama iki marka arasında kaldık yaaWeevel kullanıyorum.kizim için
Kulaktan olanını
Ama keşke alından olcen alsaymisim
Bazen olcturmek istemiyor
Kıyamam ya bedelli mi çıktıAskere gitti dombili teyzesi benim oğlumPazar günü gitti 5 gün oldu bi bu kadar daha var gelmesine
iyidir inşallahh:) bende salataya yıkamaya dikkat ederim.. et falan da yiyemiyorum zaten epey bulanıyor mide.. 2 kilo vermişim..:)İyiyim canım sen nasılsınToxo bağışıklığı benim de yok canım, et iyi pişmiş tüketmek lazımmış evet, bir de yeşillik/salata dışarıda yemiyorum ben iyi yıkanmadıysa diye, bebiş napıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?