- 25 Şubat 2019
- 636
- 1.636
- 113
- 26
Ay inşallah yaaGüzel haberlerle geliceksin inşallaj canımİnşallah güzelde bir yüz pozu alırsınız
Erteledim bende kuzum 21. Haftamızda gideceğiz inşallahIstersen bi araştır internetten falan canım belki heyecanla hemen olsun isteyebilirsin ama gün gün bile bebekte değişim oluyor ya o yüzden 19 erken olabilir tabi yine tercih senin 23 e kadar yolu var bildiğim kadariyla
Tontişimm nolduuuSağol kuzum benim amin
Canım çok geçmiş olsun Allah korumuşYok kuzum arabayla oldu, kimsede bir şey yok ama çok şükür
hoşgeldiniz :)Merhaba hanımlar, aranıza yeni katıldım.Siteyi aslında uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum özellikle bu başlığı ise son bir haftadır takip etmeye başladım. Bir yıllık evliyim, bir yıl boyunca ilaç, iğne vs kullanmadım hep eşim korundu. Nisan ayında kadın doğum doktoruna muayeneye gittim herhangi bir sorun tespit etmedi sadece rahimimin ters olduğunu fakat bunun da gebeliğe engel olmayacağını söyledi. Bu ay aile büyüklerinden gelen büyük baskılar nedeniyle bebek planımızı öne çektik ve denemek istedik. Son adet tarihim 24.07.19 idi, adetim 5 gün sürdü akabinde ilk ilişkimiz 4'ünde (11. gün) oldu. Sonra 6 (13. gün) ve 7 (14. gün) ağustosta da çalışmalara devam ettik. Tabi bu arada laboquick markasına ait ovulasyon testi ile yumurta takibi de yaptım fakat hiç koyu kırmızı T çizgiyi göremedim. Test sonuçlarım icecreamm ile neredeyse aynı. Nerede yanlış yaptım anlayamıyorum. Bekarken döngüm 28 günde bir mutlaka adet olacak şekilde iken evlendikten sonra adetlerimin günleri de değişmeye başladı. 33'e uzadığı oldu. Bu yüzden tam ovulasyon tarihlerimin ne olduğunu da kestiremiyorum. Bir sonraki adet tarihim ise en iyi ihtimalle 21 Ağustos. Bana da yardımcı olabilir misiniz lütfen? 4 Ağustos'a ait ovulasyon testi fotoğrafım da mevcut. İki çizgi de belirgin ama T olan C'den daha açık renkte. Daha öncesinde ovülasyon testlerinin kargoya takılması yüzünden takip edemedim ne yazık ki ama 2 Ağustos'ta sanırım yumurtlama belirtilerim vardı. O günü ise değerlendiremedik. Testlere devam mı etmeliyim? Tek çizgi gördükçe de sinirlerim bozuluyor artık Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Hayırlı günler.
Sağol dombilim, nerelerdesin göremiyorum hiç seni özlettinCanım çok geçmiş olsun Allah korumuşGünaydın herkese hayırlı cumalar
Önemli bir şey değil bebeğim ya pazar günü trafik kazası geçirdikte ama geçti bitti şükürTontişimm nolduuu
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederimhoşgeldiniz :)
adet döngünüz uzamış ve karışmışsa en iyisi siz 50 li falan laboquick alıp hergün yapın gerekirse bi sonrki adete kadar.
ortalama hangi günlerde oluyor yumurtlama bi tespit etmeye çalışın.
benim olması gereken günde 14 gün 15. gün falan oluyordu yumurtlamam.
1 senedir o tarihleri deeğerlendirmemize rağmen.
nazlı bebişimiz 1 sene sonra geldi
sinir bozacak birşey yok bence o testi yapmak çok eğlenceli yani benim için öyleydi
hala bile olsada yapsam diyorum düşünün
inşallah tez zamanda gelir bebişiniz.
testle uğrasmak istemem dersenizde gün aşırı ilişkiniz olsun iki adet arasında.
kaçırma ihtimaliniz kalmaz yumurtayı böylelikle
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederimAçıkçası bu aydan çok fazla bir ümidim yok. Eylül ayı için dediğiniz gibi sıkı bir takip ve çalışma yapacağım sanırım. Bu arada allah bağışlasın; güle güle, analı babalı büyütmenizi nasip etsin yavrunuzu
Amin inşallah, allah can-ı gönülden isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin kucağı boş kalmasın.tesekkür ederim aminnn :)
sizede tez zamanda bi bebiş nasip etsin Allah :)
Evdeyim canım çok şükür dün kontrol vardı 31. haftayı bitirioz galibaSağol dombilim, nerelerdesin göremiyorum hiç seni özlettin
Bebiş iyi teyzesi anasını tekmeleyip duruyorEvdeyim canım çok şükür dün kontrol vardı 31. haftayı bitirioz galibaBen de seni özledim yaa sen nasılsın bebiş kedişler iyi mi
selam canım naber nasıl gidiyor ? kediş diyince aklıma geldi toxo bağışıklığım yokmuş rubella varmış da.. sevme dedi çiğköfte falan yeme dedi zaten yemem :)) kediye de çok tatlı kedi olursa dokunurdum:)Evdeyim canım çok şükür dün kontrol vardı 31. haftayı bitirioz galibaBen de seni özledim yaa sen nasılsın bebiş kedişler iyi mi
hadi güzel haberlerle gel canım.. ben de merak ettim şimdi acabası ne diyecek.. daha önce tahminde bulunuldu mu?Herkeslere günaydıın, Bugün cinsiyet öğrenmeye gideceğiz çok heyecanlıyım inşallah hiçbir sorun yoktur ve gösterir. Merak ettirmez anasını, babasını. Suan 16+5falan olmam gerekiyor. En son 11+2de gitmistim. Çok özledim miniğimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?