3 4 güne anca koyulaşır cnm sen erken başlamışsınBenimde bugün 9.gunumdu cnm
Inş cnm bakalım neler olacak
Cnm bu ay corekotu bal kullanmistim ağrılarımolunca erken olabilir diye yaptim3 4 güne anca koyulaşır cnm sen erken başlamışsın
Ayy ins cnm yaa bu ay Sen de aklımdasin ciddenAramızda 10 gün var pes peşe haberleri verek inşallah
Ayy ins cnm yaa bu ay Sen de aklımdasin cidden
Instagram kullanmiyorum cnm benBence güzel haberler vercez gibi bakalım hayırlısı inşallah ❤❤❤ teşekkür ederim bu arada ınstagramda eklimiydin bende
Aaa cnm hayirli olsun saglikla al ins kucagina miniginiArkadaşlar merhaba,
Geçen gün pic sonrası tekrardan koyulaşan testlerimi atmıştım. Daha çok yeni, baya erken öğrenmiş oldum ama 3 haftalık hamileyim şuan çok şükürHamile olursam yazıcam demiştim belki benzer birileri görür umut olur diye.. ben bu ay incir+havuç kürü yaptım ve ovülasyon testiyle takip ettim. Ve bu ay prefert jel kullandım. Ovülasyonda koyu gördüğüm gün silindiği gün ve bir sonraki gün bu jel ile birlikte denemeler oldu. Çok şükür gerçekten allah isteyen isteyen herkese nasip etsin arkadaşlar 1,5 senedir deniyorduk olmuyordu hiç bir sorun olmadığı halde artık jel sayesindemi yoksa kür mü bilmiyorum
Çok teşekkür ederimmm canımm inşallah kalp atışını falan duyarız yaa cok heycanlıyım cokta korkuyorumAaa cnm hayirli olsun saglikla al ins kucagina minigini
Inş duyarsin cnmÇok teşekkür ederimmm canımm inşallah kalp atışını falan duyarız yaa cok heycanlıyım cokta korkuyorumİnşallah allah isteyen herkese nasip eder. Hiç bir belirtimde yok ne kasık ağrısı ne göğüs agrısı
Arkadaşlar merhaba,
Geçen gün pic sonrası tekrardan koyulaşan testlerimi atmıştım. Daha çok yeni, baya erken öğrenmiş oldum ama 3 haftalık hamileyim şuan çok şükürHamile olursam yazıcam demiştim belki benzer birileri görür umut olur diye.. ben bu ay incir+havuç kürü yaptım ve ovülasyon testiyle takip ettim. Ve bu ay prefert jel kullandım. Ovülasyonda koyu gördüğüm gün silindiği gün ve bir sonraki gün bu jel ile birlikte denemeler oldu. Çok şükür gerçekten allah isteyen isteyen herkese nasip etsin arkadaşlar 1,5 senedir deniyorduk olmuyordu hiç bir sorun olmadığı halde artık jel sayesindemi yoksa kür mü bilmiyorum
AA evet o kür erken yumurtlama yapabiliyor sonu güzel olsunCnm bu ay corekotu bal kullanmistim ağrılarımolunca erken olabilir diye yaptim
Amin cnm insAA evet o kür erken yumurtlama yapabiliyor sonu güzel olsun
Gözün aydın erken öğrenmek te kötü ya zaman geçmek bilmiyorbelirtiler için erken adetten bi iki gün önce başlıyor belirtiler
Günaydın canım nasılsınGünaydın kızçeler, var mı hayırlı güzel haberler?
İyiyim kuzum çok şükür, pazar günü küçük bi trafik kazası atlattık çok bakamadım buralara kaç gündür.. Sen nasılsın nasıl gidiyor?Günaydın canım nasılsın
aa geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış kuzu.İyiyim kuzum çok şükür, pazar günü küçük bi trafik kazası atlattık çok bakamadım buralara kaç gündür.. Sen nasılsın nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?