Cnm ins vardır bi gebelik testi daha yapsaydin bugün keske☺Dün gece de rüyamda bir ses hamile değilsin diyor kabus gibiydi daha çok da bir tuhaf uyandım sabah Allah hayırlısını nasip etsin bat günü gelmeden günler önce takmiycam yapmiycam diyorsun amahayirlisi
Kuzuö biz iki günde bir birliktelik yaşamıştık pilten sonra pil günü ve 3 gün üst üste değerlendirmiştikMerhaba hanımlarH E E canım senin ovu testlerine baktim 29 ve 30 pik mis . Peki bu günleri sabah mi degerlendirmistiniz aklında kaldı mi acaba
Evde yoktu canım ya sabah ilk idrarı da kaçırınca yapmak istemedim sonraCnm ins vardır bi gebelik testi daha yapsaydin bugün keske☺
Ovu testlerin duruyor mu canım 2 ilişki arka arkaya mi oldu pikken mi oldukatılıyorum bizimde hep sık ilişki oluyordu bebiş olmuyordu :)
ramazanda işler kesattıyumurtlama haftasında 2 ilişkiyle hamile kaldım bende.
ve 4-5 gün perhizli.
bizimde ileri hız düşüktü.
Lepistesb
iki ilişki arka arkaya canım ayın 16sı 17si pik 16 sında pikti pik ve ertesi güünü ilişki oldu yani :)Ovu testlerin duruyor mu canım 2 ilişki arka arkaya mi oldu pikken mi oldu
Kuzummm nasıl gıdıyorrrr ?Bebekler bizden çok daha güçlüler sen merak etme abla o atlatır
elçin teyzemiz bizim henüz belli değil 24 ağustosta net öğrencezKızlar yazdıysanız özrü dilerim pek aktif değildim birkaç aydır. Cinsiyetlerı söyler mısınız ?
uYKuCu KoaLa
leonunannesi
Morvampir1 Kızmıydı kuşum senın ?
merveaydiin
Maria26
YEKTA61
G gamzeli_bebis
dunsal08
Canım benim bat 9 ağustosKızlar ben pcye geçtimde eski batları hep sildim. bat bekleyenler yazabılırmı ?
can09e kuzum senden de gebelık testı beklıyorum . Sat beklıyorum . tahmını doğum tarıhı beklıyorum
Kızlar yazdıysanız özrü dilerim pek aktif değildim birkaç aydır. Cinsiyetlerı söyler mısınız ?
uYKuCu KoaLa
leonunannesi
Morvampir1 Kızmıydı kuşum senın ?
merveaydiin
Maria26
YEKTA61
G gamzeli_bebis
dunsal08
yok 2 kala kan vermiştimcan09e abla sen günün gecince mi kan vermiştin
Geç kalmıs kuzummm ama ben erkek hissediyorumelçin teyzemiz bizim henüz belli değil 24 ağustosta net öğrencez
Tamam kuzumbenimki henüz belli değil cnm 3 hafta sonra kontrole gideceğim ozmn belli olursa yazarım cnm
cinsiyet partisi yapcagımız için böyle oldu kendi doktorumda biraz garantici 12. haftada falan tahmin yapmıyor yanılma ihtimalinden dolayıGeç kalmıs kuzummm ama ben erkek hissediyorum
Erkek denilip değişen çok oluyor ama ben bılıyorsun kı 11 haftalık mı 10 haftalık mı ultrasonda erkek demiştim sana :)cinsiyet partisi yapcagımız için böyle oldu kendi doktorumda biraz garantici 12. haftada falan tahmin yapmıyor yanılma ihtimalinden dolayıyani parti yapmasamda söylemicekti. 16. hafta söylicem dedi :)
ama o arada eşimin kimsenin haberi olmadan bi doktora gittim tahmin istedim 12 haftalıktı bişi söylemek için erkek ama erkeğe benzetiyorum dedi
inşallah yanılmıştır
ama erkekte olsa anası yer onu
bakalım 24 ağustosta öğrencez :)
kuzum bunu kesebilirsin sanırım zahmet olucak ama :) 31 mayıs sat 06 mart da doğum görünüyor :)Kızlaaar dualarınız için hepinize tek tek teşekkür ederiiimmm.. ❤
Çalsın davullaarrr
Eki Görüntüle 2282317
Topikte hamis olmayan kalmamış uğurlu listede bende olayım duzensizlestim ama 30.08 diyeyim bat tarihimKızlar ben pcye geçtimde eski batları hep sildim. bat bekleyenler yazabılırmı ?
can09e kuzum senden de gebelık testı beklıyorum . Sat beklıyorum . tahmını doğum tarıhı beklıyorum
10 haftadaki fotosunu coğumuz erkeğe benzettik bende dahil ama 12. haftadaki fotosuda kıza benziyorErkek denilip değişen çok oluyor ama ben bılıyorsun kı 11 haftalık mı 10 haftalık mı ultrasonda erkek demiştim sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?