Benimde 5 6 kala böyleydi yaaa inşallah yalancı çizgi değildirBata son 5sabah test yaptim hic birsey yok daha erken mi bilmiyorum
Bende ondan korkuyorum ya insallah gerçektirBenimde 5 6 kala böyleydi yaaa inşallah yalancı çizgi değildir
cnmm 2. Sinde var gibi çok silikBata son 5sabah test yaptim hic birsey yok daha erken mi bilmiyorum
Evet canım büyüteçle bakmak gerekiyor birazcnmm 2. Sinde var gibi çok silik
Bilmiyorim ki ya aslında normalde daha belli ama daha 5 gün var pek de belli değil çok umutlanmak istemiyorum
Kız naptiiiin catladinmi bugun
Cnm bu ay Bende yapiyorumda şimdi bu testlere göre pik dedigimiz olay 12.gunmu olmus oluyoDünkü testim en alttaki dün şimdi bugün yapamadim testdün ilişki olmadı bugünde son vuruşu yaptım dinlenmeye geçtim artık ama sağ kaşık ağrım geçmiyor çok ağrı var anlamıyorum ne oluyor yarın eşimle birlikte gitcez bakayım doktor bakarsa baktircam catlamismi diye
Yarinda ins guzel haberler alirsin cnm agri belkide catladigindandirDünkü testim en alttaki dün şimdi bugün yapamadim testdün ilişki olmadı bugünde son vuruşu yaptım dinlenmeye geçtim artık ama sağ kaşık ağrım geçmiyor çok ağrı var anlamıyorum ne oluyor yarın eşimle birlikte gitcez bakayım doktor bakarsa baktircam catlamismi diye
Şuan ne durumda atsana bi bakayım
Canım reglin kaç günde bir oluyorsa biraz da ona bağlı ben hiç ovu takipli yapmadım ama daha erken gibi yumurtlamak içinEki Görüntüle 2295535 kizlar sizce yumurtlama uzun surermi tecrubeliler bi baksa keşke bayrama kadar yumurtlama olsa keske
Daha var canım en az 4 5 günEki Görüntüle 2295535 kizlar sizce yumurtlama uzun surermi tecrubeliler bi baksa keşke bayrama kadar yumurtlama olsa keske
Genelde 10. Gun baslaniyor 15. Gun gbi yakalaniyorEki Görüntüle 2295535 kizlar sizce yumurtlama uzun surermi tecrubeliler bi baksa keşke bayrama kadar yumurtlama olsa keske
Canım reglin kaç günde bir oluyorsa biraz da ona bağlı ben hiç ovu takipli yapmadım ama daha erken gibi yumurtlamak içinDaha var canım en az 4 5 günÇok tsk kizlar cvplar içinGenelde 10. Gun baslaniyor 15. Gun gbi yakalaniyor
26 28 gun arası degisiyo dongum
Corekotu yiyince belki erken olur diye ümit etmiştim
Bayrama denk gelmeden diye ama nasipten ötesi yok tabi
Cnm bu ay Bende yapiyorumda şimdi bu testlere göre pik dedigimiz olay 12.gunmu olmus oluyo
Sanki dünkü testin bioncekine gore daha koyugibi geldi bana bende pek anlamiyorumda
6.ve 7. Gün yaptım varla yok arası gibi benimkide erken catlarim ins yoksa testler boşa gidecek
Yarinda ins guzel haberler alirsin cnm agri belkide catladigindandir
Bu ay corekotu yemeye başlamıştım 2 gundur de agri var belki erken olurda kaçırırimn diye erken başlamıştım cnm bugün yapmayacaktim seffaf akıntı olunca acabami dedim ama sanırım bikac gun sonra yapsam daha iyi olucak tsk cvp icinYapma 10.günü bekle ozaman ben 10.gün yaptım silikti 11.gün yapmadım 12.gün piki gördüm normalde 14.gün felan görüyordum bu ay erken oldu hamile kaldığım ay 17.gün çatladı mesela bi kaç fun bekle öyle yap istersen testlerini birzlaz bekledikten sonra buraya at sana söyleriz diğer arkadaşlarda yardımcı olur ilişki günlerini belirlersin
Yoktur ins cnm ya bi problem yarin dr guzel şeyler söyler umarimYa benim ağrım oluyordu ama bu kadar uzun durmuyordu bi problem var ama bakalım
Yoktur ins cnm ya bi problem yarin dr guzel şeyler söyler umarimYa benim ağrım oluyordu ama bu kadar uzun durmuyordu bi problem var ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?