Aynen valla yaaBen içmedin gibi algıladım kuzum.. ilaçlar var ama mucize yaratmazlar demişti dr. Bunlar biraz çektiriyolar sanırımiyi olsunlar da. İyi yapmışsın annene gitmekle de evim evim diyebilirain:)
Ben de 2 defa sabah sarı su çıkardım o kadar..Aynen valla yaa
Ah valla çektiriyorlar şimdiden15.haftada bulantı mı olurmuş
Neyse kuxmadığıma şükredip susuyorum, ilaçla idare ediyorum 2 3 gündür
Valla gidip gelebiliyo belirtiler.. bugün dr.a giderken çok stresliydim memitolar indi gibi geldi lekelenme oldu. Artıp azalabiliyor..Benim 2 3 gun oldu bu hafta gecti sonra merak ediyorum devam edicekmi diye
Ah inşallah canım, bana ettiğin duanın aynısını sana Rabbim nasip etsinÇok çok sukur cnm sağlıklı evlat sözünü duymak insana ne büyük dünya nimeti
Rabbim saglikla kolay doğumda nasip eder ins
Aman aman artmasın abla inş azalsın bitsin. Benim11 haftaya kadar ara ara vardı, 1 2 kez kusmultum 11 den sonra coştum. Hele geçen hafta ne yediysem çıkardım boğazım tahriş oldu yemekleri çıkarırkenBen de 2 defa sabah sarı su çıkardım o kadar..
Ayy maşallahh kuzuşaa hissedebilirsin bence de..Aman aman artmasın abla inş azalsın bitsin. Benim11 haftaya kadar ara ara vardı, 1 2 kez kusmultum 11 den sonra coştum. Hele geçen hafta ne yediysem çıkardım boğazım tahriş oldu yemekleri çıkarırkenneyse inş gelip geçecek bu günler bizde tadına varacağız hamileliğin doya doya yemek yiyip canımın bişey çekmesini özledim yaa.
Bir de ben bugün hep Hafif minik Bi yere toplanır gibi hareketler hissediyorum ara araoğlanda 16dan sonra net hissetmiştim. Bu da hareketli olduğu için galiba erken hissetmeye başladım
Cnm benim yaa allah razı olsunAh inşallah canım, bana ettiğin duanın aynısını sana Rabbim nasip etsingönülden ediyorum dua sizler için hepimiz belli yollardan geçtik, belli zaman bekledik, vakti gelince geldiler, şimdi sıra sizde peşpeşe duyucaz ben inanıyorum
2 kala sabah idrarıyla yapmıştım çıktıBata son 5sabah test yaptim hic birsey yok daha erken mi bilmiyorum
Evet hatirladim abla ya2 kala sabah idrarıyla yapmıştım çıktı
Bata son 5sabah test yaptim hic birsey yok daha erken mi bilmiyorum
Bilmiyorim ki ya aslında normalde daha belli ama daha 5 gün var pek de belli değil çok umutlanmak istemiyorumNasıl yani o çizgiler ne peki
Cnm ben net görüyorum ama iste hemen çıktıysa vardır kuruma ise biraz daha bekleyelim ☺☺ başka ne zaman yapacaksinBata son 5sabah test yaptim hic birsey yok daha erken mi bilmiyorum
Ben cevap verdiğimde testler yoktu yaa.. var bunda çizgiiiiEvet hatirladim abla yainsallah darisi başıma
Çok sonra çıkmadı onu biliyorum ama tam ne zaman cıktı onu kestiremiyorum canım ya yarın sabah yapayım diyorum tekrarCnm ben net görüyorum ama iste hemen çıktıysa vardır kuruma ise biraz daha bekleyelim ☺☺ başka ne zaman yapacaksin
Bilmiyorum ki abla daha 5 gün var ya çok kaptırmak istemiyorum ama aşağıya da yazdım göğüslerim çok fena şiştiler ya özellikle bugün anlamadim bir de ateşim hala yüksek seyrediyor senin de boylemiydiBen cevap verdiğimde testler yoktu yaa.. var bunda çizgiiii
Bende 4 kala falan ölçmeye başladım 36.6 36.7 36.8 çıkmış sonra da bırakmışım:) inşallah tutmuştur kan verseneBilmiyorum ki abla daha 5 gün var ya çok kaptırmak istemiyorum ama aşağıya da yazdım göğüslerim çok fena şiştiler ya özellikle bugün anlamadim bir de ateşim hala yüksek seyrediyor senin de boylemiydi
Testleri bir takip edeyim ona göre hafta ici vericemBende 4 kala falan ölçmeye başladım 36.6 36.7 36.8 çıkmış sonra da bırakmışım:) inşallah tutmuştur kan versene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?