- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Valla balım benim 4-5 gün perhiz yumurtlama günü ve sonraki gün ilişkiyle olduehehe sorma ya üç gündür ful bugün cuma cumartesi pazar biter artık o değilde hergun oluyor inşallah tutar spermler kalitesiz olmaz gerçi senin dedin kürü yiyor hergun
Evet ben sana atarım şimdi resmini kuzumEna bu ne kadar büyümüş ya suan o imza takvimindeki gibi buyukmu ultrason dadahe bide okudum erkek gibiymiş belli olmaz ya bence içindeki olur yani inşallah 1609ece eceninkide belirsiz anladigim kadarıyla inşallah gölünüzdekiler olur kuzuşlar ❤❤
Cok saol cnm insallah darisi en kisa zamanda senin basina insallahAy canim gözün aydın duymuşsun kalp atışını hep böyle sağlıcakla devam eder canim ❤
Cok saol cnm insallah darisi en kisa zamanda senin basina insallah
dayanamayıp doktora gittim öğlen
12+5 bugun ama usgye göre 12+6 yız doktor erkeğe benziyor bi kaç hafta sonra yine bakalım dedi
benim kaderimde pembe tokalar değilde
kaynana olup gelinime bdv de konu açtırmak var sanırım
ay kendimi erkeğe alıştırsam iyi olcak gibi gerçi belki değişir ama bilmiyorum
en kesin sonuç 16 haftada kendi doktoruma gidince olcak
Yumurtladiktan sonra kullanilmiyo diye biliyorum cnm ovu testleriyle yada sen farkedebiliyosan yumurtladiktan sonra kullanma kiii ins gerek kalmaz☺
DaHa once gitmismiydin doktora bendede hormonlarda prolaktinimde sikinti cikti ilac kullandigim ay hamile kaldim kesinlikle gitmelisin doktora cok basit seyler engelleyebiliyor. Sinir 25ti benim 33tuve o engelliyordu. (100e yakin prolaktin degerleri olanlar var) yani bukadar azcik fark bile aylarca engellemis beni
Kızlaarr bu ara hamilelik bebek düşüncesine çok kafamı takmamaya çalışıyorumm
Bugün kayınvalidem yokmu bebek bana çok soran oluyor bende sana sorayım dedim diyor :)
İçimde bi his var
Bebeğimin olacağını hissediyorum ve Rabbime bıraktım o herşeyi enn güzel zamanda olduruyor :)
8 aydır istiyoruz inşallah hayırlı zamanda gelir :)
Sizlerin kaç ay sonra oldu bana biraz umut olır musunuz
Dostinex benmki icinde 8 adet var bana doktor 4 tane bitince birak dedi. Ben 3 icebilmistim. Haftada 1 aliyosun zaten pzrtesi persembe yarim yarimNe ilacı kullandın prolaktin icin canm benim de 21 lerde doktorlar normal diyo ama bence yüksek araştırdığım kadarıyla.
Kızlaarr bu ara hamilelik bebek düşüncesine çok kafamı takmamaya çalışıyorumm
Bugün kayınvalidem yokmu bebek bana çok soran oluyor bende sana sorayım dedim diyor :)
İçimde bi his var
Bebeğimin olacağını hissediyorum ve Rabbime bıraktım o herşeyi enn güzel zamanda olduruyor :)
Geldi reglm canm.
11.günüm bayrama denk geliyor ve ben 9'unda gece yola çıkcam o zamana kadar kullansam yeter mi acaba hadi c.tesi 10'unda da kullansam sonrasında kv felan olcağı için o ne o ne derler kullanamam ki o hafta yumurtlama olursa ilişki de imkansız gibi bişey. 19'unda dönücez istanbula sizce bu ay kullansam mi 8 9 gün de olsa yoksa bidahaki ay'a mı bıraksam.?
Canım benim 16 ay sonra geldi meleğim inş senin bu ay gelir bayram şekeri olur sizeKızlaarr bu ara hamilelik bebek düşüncesine çok kafamı takmamaya çalışıyorumm
İçimde bi his var
Olucak canım inşallahKızlaarr bu ara hamilelik bebek düşüncesine çok kafamı takmamaya çalışıyorumm
İçimde bi his var
İnş. Normaldir değerlerin de uğraşmazsın kuzumYarın gideyim asmye sonuçta pazartesi ulaşır elime artık
Eğer yüksek çıkarsa endokrine giderim cnm
Canım bu çörekotunu nasıl yapııyosun tarif edermisinOlucak canım inşallah
Benim geçen yıl mayısta kürtaj oldu. 3 ay korundum. Hemen Eylül ekim de gebelik oldu ama kimyasal. Sonra 1 2 ay dinlen dedi Dr ara verdim yine. Ekimden sonra 6.ayda gelmiş oldu. Ve ben ne zaman bu çörekotu u yapsam ilk aydan hamile kaldımağustos eylülde de yapmıştım kimyasal olunca korkmuştum ama halbuki kimyasal sperm den kaynaklanıyormuş. Bak nidan ayında yine denedim ve yine ilk aydan kaldım
Seninde gelecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?