Adetin 2. Ve 12. Günleri arası deniliyo cnmNe zaman baslanıyo canm kullanmaya.? Adet gelirse günler uyarsa denerim canm haftaya c.tesi memlekete gidicem o zaman kullanamam ama bakalım. Tabi suan tek duam inşaallah regl gelmez de pozitif sonuc alırım inşAllah..
Ya aynen öyle oluyo adet olunca bi buhran cokuyo sonra adet bitiyo yeni umutlar basliyoİnşallah hepimiz bu ay olumlu sonuclar alırız canım çünkü her ay heveslenip sonra üzülmek gerçekten çok zor..Ama benim hiç umudum yok nedense çok alıştım her ay aynı durumun yaşanmasına
Sen testleri yap inşallah erken yumurtla olur canımBende 10. Gün yumurtlasam iyi olur aslindadenk gelir ozaman
Testte 20 tane almıştım az var elimde
Bakalım duruma göre kullanabilirim
Senin günün bugundu sankiins ins ins gelmezler cnmm
Adetin 2. Ve 12. Günleri arası deniliyo cnm
Günaydın kuzularımmmm
Günaydın hatunlarr
Tamam cnm yapayım bakalım bu aySen testleri yap inşallah erken yumurtla olur canım
Yumurtladiktan sonra kullanilmiyo diye biliyorum cnm ovu testleriyle yada sen farkedebiliyosan yumurtladiktan sonra kullanma kiii ins gerek kalmaz☺Sonrasında bırakılıyo mu sadece 10 gün mü
Günaydın cnm bugün tekrarlasan ancak öyle anlaşılır sanirimGünaydın arkadaşlar benim testlerime yorum yapcak olan kimse yok muacaba tekrar mı yumurtlama oluyor??
Olsun cnm 1 ay daha dene bakalimİzmir'de olmadığım için şimdi de gidemiyorum
DaHa once gitmismiydin doktora bendede hormonlarda prolaktinimde sikinti cikti ilac kullandigim ay hamile kaldim kesinlikle gitmelisin doktora cok basit seyler engelleyebiliyor. Sinir 25ti benim 33tuve o engelliyordu. (100e yakin prolaktin degerleri olanlar var) yani bukadar azcik fark bile aylarca engellemis beniİzmir'de olmadığım için şimdi de gidemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?