Bat günümü bekliyorum canım ovulasyon testi yaptım en son ama geç kaldım onun icin sanırım birşey anlamadim pek bu ay tutmadiysa önümüzdeki ay ovu ile takip edicem inşallahMNbeyaz cnm sen naptin test yapiyodun sanırım
Inş tutmuştur cnmBat günümü bekliyorum canım ovulasyon testi yaptım en son ama geç kaldım onun icin sanırım birşey anlamadim pek bu ay tutmadiysa önümüzdeki ay ovu ile takip edicem inşallah
Inş canım bende anlamadım ki canım ya ilki daha belirgin kırmızı cıktı diğeri daha silikInş tutmuştur cnm
Ovu testini sormustumbende
Yenimi yumurtladin yoksa cizgi soluklastimi diye merak etmistim
Cnm ben pek anlamıyorum ilk kez kullanicam bu ayMerhaba arkadaşlar,
Birşey sormak istiyorum. Benim pic 21. Gün olmuştu ama bugün 24. Gün ve tekrar koyuşlaşmış. Acaba yine mi yumurtlama oluyor
Ayy çok guzel bir ateş takip yontemiInş canım bende anlamadım ki canım ya ilki daha belirgin kırmızı cıktı diğeri daha silikolaya ortadan girince daha mi geç yumurtluyorum acaba diye düşündüm ama eşime kalırsa tuttu tuttu diyor avuclarimin ici çok sıcak ateş takibi yapıyor kendince
Aynen yani ama ateşim yumurtlamadan beri hic düşmedi avuç ici ayaklarımın altı özellikle yanıyor bu ay eşim çok umutlu ben değilim pek olmadı gibi bir his var icim de bilmiyorum bakalim canımAyy çok guzel bir ateş takip yontemi
Inş tutmuştur cnm yaaa
19-21 ve 22. Günler de deneme yaptık ama daha cok yeni hamilelik bile olsa hemen olur mu ki bugün 24. Günüm ve tekrar koyu çıktıCnm ben pek anlamıyorum ilk kez kullanicam bu ay
Hangi günlerde deneme yaptinsorması ayıp olmazsa
Bide acaba hamilelik olabilirmiki bazıları böyle ogreniyomusya kac günün kaldi
Inşallah guzel sonuçlara neden olur kürün canım Rabbim bu ay nasip eder bir bakmışsınCnm bugün başladım internetten baktım
12 yemek kasigi bala
10 tatlı kasigi çekilmiş corekotu
10 çay kasigi tarçın attım
Iyi karıştırdım katı kıvamlı macun gibi oldu
Hergün aç karna yada yemeklerden 2 saat sonra 1 yemek kasigi yenmeli diye yaziyo
Inş olumlu sonuçlar alırım
Denicekmisin sende
Esin umutluysa bu iş tamamdirAynen yani ama ateşim yumurtlamadan beri hic düşmedi avuç ici ayaklarımın altı özellikle yanıyor bu ay eşim çok umutlu ben değilim pek olmadı gibi bir his var icim de bilmiyorum bakalim canım
Inş vardır cnm tutmuştur bu ay19-21 ve 22. Günler de deneme yaptık ama daha cok yeni hamilelik bile olsa hemen olur mu ki bugün 24. Günüm ve tekrar koyu çıktı
Amin cnm ins zamanı geldiyse rabbim verir insInşallah guzel sonuçlara neden olur kürün canım Rabbim bu ay nasip eder bir bakmışsın
Inş vardır cnm tutmuştur bu ay
Bende pek bilmiyorum da oyizden sorup öğrenmek istedim☺
Bende bu ay incir+havuç kürü yaptım bakalım oda işe yarayacak mıInşallah guzel sonuçlara neden olur kürün canım Rabbim bu ay nasip eder bir bakmışsın
Bende sebepsiz 5 yıl bekledim cnm ins sen bu ay olumlu sonuçlar alirsinİnşallah tutmuştur hiç neden yokken 1,5 senedir bekliyoruz
Cnm bugün başladım internetten baktım
12 yemek kasigi bala
10 tatlı kasigi çekilmiş corekotu
10 çay kasigi tarçın attım
Iyi karıştırdım katı kıvamlı macun gibi oldu
Hergün aç karna yada yemeklerden 2 saat sonra 1 yemek kasigi yenmeli diye yaziyo
Inş olumlu sonuçlar alırım
Denicekmisin sende
İnşallah hepimiz bu ay olumlu sonuclar alırız canım çünkü her ay heveslenip sonra üzülmek gerçekten çok zor..Bende sebepsiz 5 yıl bekledim cnm ins sen bu ay olumlu sonuçlar alirsin
Senin günün bugundu sankiNe zaman baslanıyo canm kullanmaya.? Adet gelirse günler uyarsa denerim canm haftaya c.tesi memlekete gidicem o zaman kullanamam ama bakalım. Tabi suan tek duam inşaallah regl gelmez de pozitif sonuc alırım inşAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?