- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Dongun kisaymisNormalde 24 25 günde bir düzenli regl oluyorum şimdiye kadar hic ovu yapmadım ama normal hesaplara gore 11.12. Günler yumurtlama günü diye hesaplanıyor bende hep öyle düşünüyordum ona göre ilişki olmuştu galiba daha geç yumurtluyorum bu ay atladik diye tahmin ediyorum
Saraçoğlunun tarifi canım, 500 ml suya 6 7 tane keçibpynuzu kırıp 5 dk kaynat 15 dk dinlenir, yarısını gece yatarken yarısını sabah aç karnına içecekMerhaba canımKeçiboynuzu kürü nasıl oluyor
Ovulasyondan sonra düşüğe engel olabilir yazıyordu sitelerde canım. Bende hemen bırakmıştım. Keçibpynuzu da şimdi yazdım üstte :)Ovulasyon zamanında yiyince zararı mı oluyomuş ki? Teşekkür ediyorum vakit ayırdığın için:)) :* peki keçi boynuzu kurunu nasıl yapayim?
Evet çok kısa bir ay da iki defa regl yaşadığım zamanları bilirim hep duzenli erken geliyor ama geç kalmıyor sagolsunDongun kisaymisBana 30-31 çok uzun gelirdi
24-25 gün için ovulasyon geride kalmış gibi duruyor ama belli de olmuyor,hiç gününü sasmayan reglin geç geleceği tutar.35 güne varan uzamalar yasadim.En sagliklisi adet bittikten iki üç gün sonra ovulasyon testlerine başlamak,koyuluklari kiyaslamak açısından daha sağlıklı olur.
Tabi inşallah buna gerek kalmadan bu ay mucizen seninle olsun
Canım sen teste devam et bakalım 2 3 gün daha, silinirse dün olmuş olabilir ama ağrıların Varsa bence daha olmamış Ovulasyon. Belki akşama koyulaşır tetsin bolsa 7 8 gibi bir daha yapsana testiYa aslında bu ay takip etmedim önümüzdeki ay ovu yapacaktım dün şiddetli ağrım oldu yumurtlama ağrısı mi dedim ondan dünle bugün yaptım dünü de degerlendirmedik ağrım vardı
Günaydın kızlar
Benimde 2 günüm kaldı
Test yaptım ama birşey yok
Zaten ağrılarım da başladı
Bu ay da olmadı yani anlayacağınız
Kısmet❤
Peki bu keçiboynuzu kuru kaç gün uygulanacak abla? Kaynattiktan sonra atıyor muyuzOvulasyondan sonra düşüğe engel olabilir yazıyordu sitelerde canım. Bende hemen bırakmıştım. Keçibpynuzu da şimdi yazdım üstte :)
Valla işte Ovulasyon kadar yapıyordum bunu 2 ay yaptım canım ben. 10 gün 10 gün yani. Tabi süzüp atıyorsun.Peki bu keçiboynuzu kuru kaç gün uygulanacak abla? Kaynattiktan sonra atıyor muyuz
Anladım saol ablacım:*Valla işte Ovulasyon kadar yapıyordum bunu 2 ay yaptım canım ben. 10 gün 10 gün yani. Tabi süzüp atıyorsun.
Aslında olabilir testim yok ama alayim bugün bende merak ettim sağol canımCanım sen teste devam et bakalım 2 3 gün daha, silinirse dün olmuş olabilir ama ağrıların Varsa bence daha olmamış Ovulasyon. Belki akşama koyulaşır tetsin bolsa 7 8 gibi bir daha yapsana testi
Gittim kuzum çok şükür hersey yolundaymışArdnlina demek ki güzel kızın doğduğunda da sakin yapılı olucaktir Belki gitmissindir doktora,her şeyin yolunda olduğunu da ogrenmissindir.İcin ferah olsun canım.. ♥ Güzel haberini,tatlis kızının yeni gelişmelerini okumak için bekliyor olucam
hadi gözün aydın kuzumm.. Sağlıkla kucağına al inşallahGittim kuzum çok şükür hersey yolundaymışTers olduğu için hareketleri kısıtlıymış ayağıyla başını tutuyordu hanım efendi Hepınize çok tesekkür ederim Red Phoenix can09e Birde uzun boylu kervanına bizde katıldık bizim kızda baya uzunmuş ve esnek
Benimki 26.haftada 34 cmdi.Normale göre uzun sayılırız bizim kızdan da aynı performansı bekliyorum yaGittim kuzum çok şükür hersey yolundaymışTers olduğu için hareketleri kısıtlıymış ayağıyla başını tutuyordu hanım efendi Hepınize çok tesekkür ederim Red Phoenix can09e Birde uzun boylu kervanına bizde katıldık bizim kızda baya uzunmuş ve esnek
9.hafta icindeymissiiinhadi gözün aydın kuzumm.. Sağlıkla kucağına al inşallah
Gözün aydın kuzumm, hiç üzme kendini böyle şeyleri takma kafana çok mu takıldın o zaman git doktora rahatla sakın kurmaGittim kuzum çok şükür hersey yolundaymışTers olduğu için hareketleri kısıtlıymış ayağıyla başını tutuyordu hanım efendi Hepınize çok tesekkür ederim Red Phoenix can09e Birde uzun boylu kervanına bizde katıldık bizim kızda baya uzunmuş ve esnek
için rahatlamıştır cnm maaşallah fıstığa :)Gittim kuzum çok şükür hersey yolundaymışTers olduğu için hareketleri kısıtlıymış ayağıyla başını tutuyordu hanım efendi Hepınize çok tesekkür ederim Red Phoenix can09e Birde uzun boylu kervanına bizde katıldık bizim kızda baya uzunmuş ve esnek
yaa evet kuzumm büyüyoruz inşallaahh:) valla hey gidi :))umarım bu da erkenden belli eder:)9.hafta icindeymissiiinHey gidi,yakında cinsiyet tahmini de duyarız insallah ♥
anne yanı olarak bende bunlardan istiyorum :)Kızlar ben beşik için park yatak düşünüyordumda oda içinde beşik heves ediyordum daha sora chicco nun anne yanı sallanan bu beşiklerini gördüm yanıma bundan alayım odasına da ikea sundvik beşik alayım diyorum anne yanını 2. el düşünüyorum yarı fiyatına hatta bulursam beşiğide 2. el düşünüyorum kendi evime geçince hem yaş ta alır ozmn odasını yeni tam takır yaparım diye düşünüyorum
Çok hayretle geçmişe bakıyorumyaa evet kuzumm büyüyoruz inşallaahh:) valla hey gidi :))umarım bu da erkenden belli eder:)
sen nasılsın siz de büyümüşsünüz maşallahh.. ben 28,29 haftalardı alışverişini yapmıştım.. sen ne durumdasın kuzu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?