- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Kızlar ya bende her sabh acıkarak uyanırdım bu sabh saat 11 30 oldu hiç acıkmadım8+4 bugün bebeğimi hissetmediğim için o bana bi işaret gibi geliyodu şuan çok mutsuzum hiç hamile değilim gibi hissediyorum iyimidir çok merak ediyorum 2 hastane aradım ultrason yok acilinde keşke gidip görme şansım olsa şuan da
Yok cnm dha gözükmez 5 gun sonra gıtcem keseyı görmeyeKeseyi gördün mü
Devlette var mıdır bakarlar mı yaniDevlete git acil kadın doğuma sancılarım var de öyle bakalar cnm ama bişey yoktur hergun aynı belirtiler olmak zorunda değil ama için o rahatlatmak için git bi
Canım yoktur bişey sakın sıkma canınıKızlar ya bende her sabh acıkarak uyanırdım bu sabh saat 11 30 oldu hiç acıkmadım8+4 bugün bebeğimi hissetmediğim için o bana bi işaret gibi geliyodu şuan çok mutsuzum hiç hamile değilim gibi hissediyorum iyimidir çok merak ediyorum 2 hastane aradım ultrason yok acilinde keşke gidip görme şansım olsa şuan da
İnş kuzumCanım yoktur bişey sakın sıkma canını
Kızlar bugün sabah sağ kasigimda şiddetli bir batma yaşadım nefesimi kesti ama geçene kadar bir de vajinada bir kere ağrı acı tarzı birşey oldu ilk defa yaşadım böyle şeyler yaşayanlar oldu mu aranizda
İçini rahat tut canım, çoğu arkadaşta hiç belirti olmuyor.. Benim 3 aya kadar bulantılar Bi geldi Bi gitti hiç de kusmadım.3.aydan sonra olan oldu bana zatenKızlar ya bende her sabh acıkarak uyanırdım bu sabh saat 11 30 oldu hiç acıkmadım8+4 bugün bebeğimi hissetmediğim için o bana bi işaret gibi geliyodu şuan çok mutsuzum hiç hamile değilim gibi hissediyorum iyimidir çok merak ediyorum 2 hastane aradım ultrason yok acilinde keşke gidip görme şansım olsa şuan da
İyi bakalım keseyi görürsün sonra da kalbini duyarsın inşallahYok cnm dha gözükmez 5 gun sonra gıtcem keseyı görmeye
İnşâllah canım inşallah bu meleğim benimle kalırİyi bakalım keseyi görürsün sonra da kalbini duyarsın inşallah
Aynı şekilde devam ediyo canım muhtemelen tutmadı olsun başka bi zaman inş.İnş kuzumsen naptın devam ediyo mu kanama durdu mu
Adet tarihim yaklaştı ondan böyle oluyor sanırım doktoruma yazdım watsaptan adam ilk defa böyle bişey duyuyorum yazmışİçini rahat tut canım, çoğu arkadaşta hiç belirti olmuyor.. Benim 3 aya kadar bulantılar Bi geldi Bi gitti hiç de kusmadım.3.aydan sonra olan oldu bana zaten1 kez hatta bende gittim kesin bişey oldu diye, korkma ama çok çok hzuurusz olursan acile Bi görünürsün.
Hayırlısı olsun canım en doğru zamanda sağlıkla gelsin inşllhAynı şekilde devam ediyo canım muhtemelen tutmadı olsun başka bi zaman inş.
İnşallah canım inşallah Rabbim doğru zamanı bilirHayırlısı olsun canım en doğru zamanda sağlıkla gelsin inşllh
Benim testciklerimle kimsecikler ilgilenmemiş yazıkKızlar bata son 4
Sabah bi test yapayım dedim maşallah bembeyazzzzz
Buralar durgunlaşmıştı bi hareket katayım dedim
Gözün aydın canımAdet tarihim yaklaştı ondan böyle oluyor sanırım doktoruma yazdım watsaptan adam ilk defa böyle bişey duyuyorum yazmışacıkmayla bebeğin sağlığının hiçbir alakası yok demiş içimdeki ona bişey olucak korkusu yaptırıyo bunları bana bence
Aaa ben yazdım kuzum gorulmedimmi aşk olsunBenim testciklerimle kimsecikler ilgilenmemiş yazık
Ahh sorma canım bide ilk bebişim çok tecrübesizim o yüzden de çok korkuyorumGözün aydın canım
İşte annelik kaygıları benişler rahmimize düştüğü anda başlıyor
Tabiki, valla bende sıfır iştah, zorla yiyorum resmen hiçbişey Canım çekmiyor. Kg da almadım zaten 1 kg aldım belki aldıysam. Karnım şiş sadeceAdet tarihim yaklaştı ondan böyle oluyor sanırım doktoruma yazdım watsaptan adam ilk defa böyle bişey duyuyorum yazmışacıkmayla bebeğin sağlığının hiçbir alakası yok demiş içimdeki ona bişey olucak korkusu yaptırıyo bunları bana bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?